7 стъпки, с които мъжете се влюбват

Когато мъжете се влюбват, всичко се случва по различен начин
25 яну 2017 23:00, Михаела Лазарова
19
7 стъпки, с които мъжете се влюбват
Снимка: outnow.ch

Чувствата и любовта могат да бъдат еднакви и за двата пола, но етапите на любовта са напълно уникално преживяване. Когато жените се влюбват, това е изпълнено с изблици на щастие, вдъхновение, еуфория. Когато мъжете се влюбват, всичко се случва по различен начин. Как се влюбват господата вижте в следващите редове.

Етап 1 – Оценяване

Външният вид е нещо, с което моментално привличаме вниманието на представителите на силния пол. Когато става въпрос за привличането от пръв поглед, господата са повърхностни. Докато жените се влюбват след първия или пореден разговор, заради интересната личност, която за кратко време откриват, мъжете са привлечени от една жена само от физическите ѝ аспекти и нищо повече.

Външният вид е от първостепенно значение за мъжете, но не е задължително жената да бъде оценена изцяло. Всеки мъж има своите предпочитания. За някои е важно жената да има красиво лице, усмивка, други търсят добре оформени бедра, големи гърди, добри маниери.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
2
 
! Отговори
без пари не може преди 7 години
Не може без пари! Трябва да е нахранена, да живее на добро място, да е окъпана за да мирише добре. Трябва да е облечена и гримирана за да изглежда добре. Това също е усилие и изисква време.По принцип за да е добре, една жена има нужда от мъж. Това е предварително условие, но не е достатъчно.
12
1
 
7
 
! Отговори
Домашен сухар преди 7 години
Моето виждане е, че мъжът и жената най-често се ВЛЮБВАТ поради илюзорните си очаквания за другия. Всеки очаква подсъзнателно, да бъде носен на ръце. Е, това няма как да стане. Обикновено има двама разочаровани в този случай.ЛЮБОВ може да съществува, само ако и двамата са с настройката и желанието да дават за укрепване на връзката си. И връзката им е по-важна от егото им. И обикновено детето се явява израз на връзката.Май обобщено - любовта не е за егоисти. За егоистите е влюбването и разочароването.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майка му ли му е казала, това!? "любовта..., да му е без пари". Това обеснява нещата, защо някои мъже са толкова нещастни!!!
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Останете си с празните души, безлюбовието. Липсата на разбиране и чувства. И не се сърдете на Жените за това. Всичко си е от вас, дълбоко във вас. И жените нямат нищо общо с това.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ходят си с клишета, любовта била измислена... От.... За въртят любов без пари. Същото. Очи, уши!!! Само че ти явно не можеш да усетиш дълбоката ирония на този коментар.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената се преоринрира там, където има любов. Отива при мъж, който изпитва силни чувства към нея. И не се срамува от това. Много се чувстват уязвими, ако заговорят за чувствата си!!!Пречката която им пречи за партньорката , сериозна връзка, любов.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените не се влюбват с ушите си. Нито мъжете обичат с очите си. Който вярва в това, да пие една студена вода.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените са се хванали за главата с тези безчувствени мъже. За нищо не стават. Дори и за любов.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените обичат с ушите си! Обичат да чуват, колко много са обичани и желани! Мъжете обичат с очите си обичат да гледат, колко са желани и обичани. Но, жената усетили и най-малкия фалш, че не е обичана. Отегля се напълно от живота на мъжа. В днешно време цари, безлюбовие и безхаберие. Секс без любов е заело челно място в живота на всеки. Връзка без секс не съществува. Но, всички търсят любовта. Трябва си отворен към нея, за да има любов.
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любовта е измислена от мъжете, за да *** без пари!
3
2
 
13
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Обичайте се. Любовта дава криле на нас хората... Пожелавам го на всички ви...
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде се е чуло и видяло мъж да се влюби, това е някаква шега.
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не кълве на тези статии