Любовни грешки, които самотните майки допускат

Вкопчват се в първия, който им обръща внимание
6
Любовни грешки, които самотните майки допускат
Снимка: outnow.ch

Да си самотна майка не е лесно. Много жени допускат редица грешки, опитвайки се да предпазят както себе си, така и децата си от бъдещи грешки.

Разводът или раздялата оставят трайни емоционални белези у жената и нейните деца и е напълно нормално грешки да бъдат допуснати след това.

Кои са 5-те най-често срещани грешки на самотните майки, които пречат на тяхното щастие?

1. Чакат твърде дълго със срещите след раздялата.

Повторното навлизане в тайнствения свят на срещите и любовта е травмиращо за повечето самотни майки, особено когато са били сами твърде дълго. Забързаното ежедневие и родителските задачи, които заемат по-голямата част от живота на една жена, отглеждаща децата си сама, ѝ пречат отново да започне да се оглежда за любовта.

Сложно е и няма точна рецепта за това кога е най-добре да започнете да се срещате с мъж след раздялата с бащата на децата ви, но колкото повече отлагате това, толкова по-трудно ще става.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Ами! преди 6 години
Повечето от така наречените самотни майки си живеят на семейни начала с татковците на децата им. Сега това стана актуално у нас. Едни не подписват, за да взима майката повече помощи. Други нямат време и средства да правят сватба и успокояват родителите си, че някога, по-нататък, ще се оженят и официално. Трети пък просто следват модните тенденции на днешното време.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво ми биете минуси, от опит ви говоря :DDD
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено "самотните майки" неслучайно са станали такива ;)