Лятна любов спохожда зодиака. Кой е знакът?

Очакват го нестихващи приключения, флиртове...
20 юни 2017 09:00, Михаела Лазарова
13
Лятна любов спохожда зодиака. Кой е знакът?
Снимка: pixabay

Това е вашият месец, уважаеми Близнаци, това е вашето лято! Честит Рожден Ден! Можете да очаквате късмета във всичките му форми и особено, що се касае до любовта. Звездите съвсем скоро ще ви покажат, че ще срещнете един велик партньор.

Единственият въпрос, който често ще занимава мислите ви е: "Какво искам?".

Ще трябва да разберете това, независимо дали е свързано с любов, кариера, образование и други бъдещи планове. Звездите ви карат да действате, за да постигнете желанията си.

Представителите на противоположния пол ще действат по друга схема спрямо вас. Тъй като сте безкрайно интересни, те ще искат на всяка цена да ви разучават като личност и това ще стане най-добре в интересни разговори помежду ви. Идеалната лятна среща ще бъде на лятно кино, разходка из природата или на места, които ви допадат.

Необвързаните представители на зодията ще имат не една възможност за лятна авантюра. Важно е да прецените с кой партньор летният флирт може да продължи и след това и кой е добре да отделите от себе си. Обвързаните Близнаци ще се радват на щастлива любов с половинката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Светослав: преди 6 години
Ако вземем да изгорим всички руси момичета с хубава гръдна обиколка, току-виж светът свършил. Гражданите на Израел ще тържествуват.:) Ерго - русата коса и голямата гръдна обиколка са от Дявола. Анатема и пратете призовка на Хю Хефнър.:)
11
4
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
Явно русата ми коса и гръдната ми обиколка са трудни за понасяне от повечето хора.))) Дяволска намеса ще да е...Дали пък да не им позволя да ме изгорят ритуално на клада?:) Както когато бях Жана Д'арк?)))) Иначе може да им разваля удоволствието от христолюбивия, богобоязлив живот, дето водят.))) Евангелисти, мила моя майно льо...)))
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9:Абе, Силвия, тебе ***, баща ти и сестра ти искаха да те убият, ти за евангелистите ни разправяш....
9
4
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
По-долният има право. Някои евангелисти смятат, че да си прочетеш хороскопа във вестника е служене на дявола, а да планираш убийството на невинна млада жена и невръстните й деца, само защото й завиждаш, е богоугодно дело. Толкова е нелепо, че избухвам в смях всеки път, когато си представя въпросния "евангелист".))) На всичкото отгоре пише и с нелепи правописни грешки.))))
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Планетата Луна има доказано въздействие върху човешката физика и психика. Защо да не предположим, че и другите небесни тела имат някакво въздействиежвърху нас? Астрологията не е истинска наука, но не е и прокълнато, дяволско знание. Отдавна вече не е окултно знание и всички имат достъп до метдите й. Ако не се доверяваш сляпо и вманиячено на заключенията й, а по-скоро се забавляваме, в астрологията няма нищо лошо. Виж, по мои наблюдения, някои "църкви", особрно евангелистките, не са безобидни.
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Християнин 4 ПродължениеА тези които си вярват в магии, магьосници, вълшебници, зодий, чародеи и каквито и да са там окултизми са си хора с психични и личностни разтройства! Това е доказано от световната практика и както всички виждаме, так където се обръща внимание на психичните заболявания обществото е много по-хуманно, има значително повече любов и здраво семейство! В България за съжаление това е вече мит!
6
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Християнин 4 ПродължениеБог е любов която ние хората би трябвало да копираме и придържаме заедно с истината! Но не можем да го постигнем и от там почват искривяванията! Стига се до психози и съответно - психиятрия! Разликата между приказките и делата е огромна най-вече при тези които се бият в гърдите че са от Бог! Нека всеки сам да си върви по пътя без много празни приказки и "титли"! Аз лично съм против черквите и храмовете! Смятам че психиятрията е помогнала и помага повече в настоящето
5
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Християнин 4От Библията лъха много мъдрост и състрадание особено в Новия Завет! Притчите на Исус Христос са ярък пример за дълбок размисъл и поука! Обаче всичко това е много осквернено и меркантилизирано от човека и най-вече религията! Лъжехристите станаха много, лицемерността стана модел на поведение и начин за набавяне на "богатства и обществен престиж"! Самият Христос ни предупреждава за "плодовете" фарисейски и съдукейски!! Повечето "християни" станаха маняци и фанатици! Това не е Бог!
4
1
 
5
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
Не само хубава книга, а която съдържа истината за нас хората! В астрологията и останалите псевдо науки също се крият сили (демонични), Но те са да подмамят и отдалечат човека от истината за своя Създател и разбирането за успех, благополучие, спасение на човешката душа.. Защото след земния ни път тук, звездите и онова в което всеки си е вярвал няма да допринесат спасение от онова вечно и ужасно дяволско място (ада)
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Християнин 2Библията е хубава книга, доближава се до ДСМ-5! Познавам евангелисти които също са лекувани от психични и личностни разтройства. Не са само астролозите и окултистите!!!
2
3
 
7
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
Не вярвайте в измамите и лъжите на окултната астрология.. Истината не се крие четейки зодиите, а в книгата Библия! там ще разберете доста повече..
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените верно ли сте толкова глупави да вярвате в хороскопи?