20 истини за любовта, които не трябва да забравяме

Привличането е важна част от щастливата връзка
23 юли 2020 23:15, Михаела Лазарова
9
20 истини за любовта, които не трябва да забравяме
Снимка: Istock

Любовта винаги ни кара да се замислим за нейната същност. Защо ни се случва да бъдем разочаровани, какво ни кара да се влюбим, дали сродната душа съществува... Имаме цялото време на света, за да успеем да намерим отговори на някои въпроси.

Вижте 20 истини за любовта и привличането.

1. Любовта не означава, че винаги ще се съгласите помежду си и никога няма да спорите.

2. Вашият партньор ще бъде привлечен от други хора, но докато той/тя има уважение към личността ви, няма нужда да се страхувате от изневяра.

3. Любовта е избор, който правим всеки ден. Не следвайте пеперудите в корема, те идват и си отиват. Намерете някого, за когото смятате, че е надежден и честен партньор.

4. Само защото обичате някого, няма абсолютно никаква гаранция, че някога той ще ви заобича със същата сила като вашата.

5. Винаги ще имате съмнения относно половинката си и това е неизбежно.

6. Никога, никога, никога, не преследвайте някого. Ако те не ви харесват активно и не проявяват интерес към вас, просто продължете напред. Няма стратегия, която да накара някой да ви пожелае със сърцето си.

7. Когато се влюбите силно в определена личност, ще искате да промените някои неща в себе си, за да се харесате. Не го правете. Имате нужда от партньор, който да се влюби във вас именно заради несъвършенствата ви.

8. Привличането между двама души идва и си отива, но рутината е най-големият враг на любовта им. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Шестото не е истинаХахахахаха, този "възпитан и скромен наивник" май си ти, а? Жена ти така ли те излъга? :)))
6
0
 
1
 
! Отговори
65 преди 3 години
Поредният ,,шедьовър" на Лазарова.Нищо ново.Просто подминавам статиите и.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В статията въобще не се говори за любов. Напротив, обяснява се как да се игнорира любовта. Любовта е най-силното и мого чувство. Най-съзидателното, но и най-разрушителното. Човек, който не обича е нещастен. Животът му е без смисъл. Спане, ядене, работа и с.ране. Доверете се на пеперудите в стомаха любовта, само така ще разберете озтинското щастие. Пък все едно, че ще отмине. Ще сте го познали, а и вечни неща няма. Останалото е живуркане, страх да не те оставят и несигуеност.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето неща (поне 80 % от тях) са много верни......................хубава статия..............браво на авторката!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Истина" 10 и "истина" 18 си противоречат.Хем единият винаги е по-отдаден (което е истина), хем ако не чувствали (?!) по един и същи начин, връзката им нямало да се получи!
2
2
 
7
 
! Отговори
Шестото не е истина преди 3 години
Случва се понякога с голямо нахалство някоя да успее да се навре в леглото на някой възпитан и скромен наивник. Той се извинява пред съвестта си, че е проявил моментна слабост и това е еднократен секс. Но нахалницата, ако е и ловка манипулаторка, успява някак да го убеди, че е длъжен да се ожени за нея.Дори и в наши дни се случват подобни неща.
1
2
 
9
 
! Отговори
Към втората истина преди 3 години
Той (тя) може да те уважава, но да извърши прелюбодеяние вследствие на физическо привличане.Може да се спори дълго дари прелюбодеянието е изневяра или не е. Кръшкачите ентусиазирано твърдят, че не е изневяра, стига да не им се наложи да търпят прелюбодеяния, вършени от техните половинки.