5 знака, че той иска да се среща с други

Партньорът ви флиртува
31 юли 2020 23:00, Михаела Лазарова
17
5 знака, че той иска да се среща с други
Снимка: Istock

Поведението на половинката ви се е променило напоследък и няма как да не забележите особеното му държание. Започнал е да ви кара да се чудите какво се случва, какво има. Първото, което ви хрумва е, че ви изневерява. Това не е задължително. Възможно е просто идеята да се среща с други да е завладяла съзнанието му.

Ето кои са признаците за това.

Очите на партньора ви шарят много повече от обикновено

В мъжката природа е да се оглеждат наоколо и да се впечатляват от женската красота и чар. Почти всички мъже го правят с малки изключения. Затова оглеждането невинаги е задължителен признак на подсъзнателни мисли, но ако забележите, че той се оглежда много повече, това определено е сигнал.

Разпитва ви коя жена смятате за привлекателна

Възможно е партньорът ви да се интересува от мнението ви, за да ви подразни, да ви накара да ревнувате, да ви подскаже, че си мечтае за тройка или просто не може да се стърпи да свери часовника си с вашия относно представите за красота. Каквато и да е причината, той определено мисли за други жени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


17
Още от Ако щете - вярвайте
Кои са най-добрите комплименти за всяка зодия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
* преди 1 седмица
Уважава мнението ви, затова ви разпитва коя жена намирате за привлекателна. И е въпрос на време да ви замени с нещо по-добро. Така че, твърдо отбивайте да правите и минимални комплименти спрямо каквото и да е било от женски пол. Успех)
5
1
 
4
 
! Отговори
Усетиш ли, че преди 1 седмица
очите му шарят, да знаеш, че според него ти не си му достатъчна и изобщо не му пука дали ще те изгуби. Ако се стреми да те запази за себе си, той ще се старае да не те нарани и да не събуди у теб подозрения и ревност.
Затова не се ядосвай, не търси кусури в себе си, а направо му обърни гръб и го забрави. Не си струва да прахосваш златното си време заради такъв. Няма да си цял живот млада и привлекателна. Докато си в най-добрите си години, усилено търси такъв, който те цени. И ще намериш!
4
4
 
2
 
! Отговори
помпайте у вас преди 1 седмица
нали вие се помпате у вас
3
4
 
0
 
! Отговори
MaйMyната преди 1 седмица
Аааах много ми е зле, но знам защоооо
2
5
 
10
 
! Отговори
брило преди 1 седмица
Кога ще почнете да пишете, че Тя иска това, Тя - онова, какво внушавате, че Той диктува нещата и е незаменим. Много го интересува някого какво бил искал, за признаци или намеренията му. Намеренията му са да си живурка като при мама и тате и да го дундурка жена му, да не го тревожи горкия, че светът е много страшен и действителността го ужасява.
1
3
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 1 седмица
Пет?!? Глупости! Един е само знака - става ли му, готов е!