Признаците, че връзката ви е твърде незряла

Незрял е и партньорът ви
31 авг 2021 20:50, Илияна Николова
6
Признаците, че връзката ви е твърде незряла
Снимка: istock

Може да изглежда примамливо да се срещате с някой мъж, който се държи по-скоро момчешки, отколкото мъжки. Привлекателността и безгрижността от това излъчване могат да бъдат забавни за известно време, но ако вие сте зряла личност, бързо ще слезете на земята. Отношенията с незрял мъж превръщат цялата връзка в незряла, а вас – в негова майка, а не партньор. 

Причината за безнадеждността на такъв тип връзки в перспектива е проста – момчешкият чар е обаятелен само до време. Такъв тип мъже трудно могат да създадат сериозна връзка. А ако това е нещото, което искате, надали ще останете доволни да чуете, че усилията ви са безсмислени. Ако тръгнете в посоката да възпитавате човека до себе си, да му помагате да „порасне“ или да го чакате да съзрее, правите грешка. Губите времето си с човек, който е незрял за възрастта си, а и връзката ви ще остане такава. 
 
Кои са признаците, че връзката ви е прекалено незряла, за да просъществува в дългосрочен план?
 
1. Партньорът ви гледа само себе си. Концентриран и погълнат е единствено от себе си, не от вас и определено не от връзката ви. 
 
2. Бройката на сексуалните ви партньори има голямо значение за него. 
 
3. Той не умее да говори за неща, които го карат да се чувства дискомфортно. Предпочита да избягва трудните теми и неприятните разговори. 
 
4. Гимназията така и не е свършила за него. Непрекъснато говори за съучениците си, среща се с тях, прави същите неща, като в училище. Сякаш е останал в това време. 
 
5. Партньорът ви очаква от вас да се грижите за него през цялото време. Той обаче не се грижи за вас. 
 
6. Не поема отговорност за грешките си. Не ги признава. 
 
7. Когато нещо лошо се случи, той изчезва. Никога не е до вас в трудни моменти.
 
 

6
Още от За да се разбираме
Типове личности, имащи склонност към преяждане
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Изчакай да узрее.
3
1
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 3 седмици
Споко. Възстановяват им ципата така, че ти изобщо няма да разбереш за предишните й приключения, щом е решила да си хване за мъж точно теб. Ако е наистина скромна и наивна, ще ти признае дори кой как я е погледнал още в гимназията, кога е била първата й среща, целувка и т.н., ще хлипа и ще те уверява, че предишният е бил грешка и че след него друг мъж не е погледнала. Хитрушата наистина ще е имала поне 40 преди теб, но ще успее да те увери, че е девствена. Моли Бога да не си те хареса такава :)
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези признаци от статията могат да направят така, че от нормална жена да се получи леличка с 10 котки или кучета. П. С. Никой мъж не плаща пълната цена за кола на старо ...
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"2. Бройката на сексуалните ви партньори има голямо значение за него."Ми че тя си има, освен за модерната жена. Да могат да преспят с 40 човека преди да навършат 25 и да ми разправят че не трябвало да има значение послеЕдно време им викахме на тея по един начин