Признаците, че той винаги ще ви уважава

Издайнически сигнали, че партньорът ви изпитва респект към вас
25 яну 2022 23:00, Илияна Николова
17
Признаците, че той винаги ще ви уважава
Снимка: istock

Факторите, които определят дали отношенията във връзката ще са щастливи, са много. Уважението и респектът са част от тях. Ако с партньора ви се обичате, но не се уважавате, това поставя връзката ви пред изпитание, дори крие риск от провал. Липсата на уважение в дългосрочен план може да доведе до сблъсъци и конфликти. А когато липсата на уважение е едностранна, например от страна на партньора ви, това може да ви донесе объркване, липса на самочувствие, усещане за нещастна връзка, потиснатост, липса на вяра в любовта.

Но за щастие има и признаци, които подсказват, че сте открили партньор, който винаги ще се отнася с уважение към вас. Това личи от неговото отношение не само към вас, но и към другите хора в обкръжението му. По тези признаци можете да прецените дали той винаги ще ви подкрепя и дори да възникнат конфликти между вас, той ще се отнесе с уважение.
 
1. Той уважава другите жени в живота си.
 
Можете да разберете много за отношението на партньора ви към жените, като се вгледате в поведението му спрямо останалите жени. Ако към вас е любезен и се държи подобаващо, особено в началото на връзката, това е преднамерено поведение и понякога може да е заблуждаващо. Истински ще си проличи какво е отношението му към жените, когато се вгледате към отношението му към жените в семейството му – майка, сестра, приятелки, колежки, близки. Ако в цялостното му отношение към тях прозира уважение, това е една предпоставка да вярвате, че и към вас би се отнасял с уважение във всяка ситуация.

2. Уважава сервитьорите, обслужващия персонал.
 
Това как партньорът ви се отнася с хора, които упражняват обслужващи професии, е показателно за степента на уважение към хората като цяло. Ако той се държи зле със сервитьорката, това може да ви накара да допуснете, че и с вас би могъл да се държи зле след време в конфликтна ситуация. Ако го прави често и без основание, имайте едно наум.
 
3. Уважава себе си.
 
Как бихте могли да уважавате човек, който не уважава сам себе си? Разбира се, че себеуважението е изключително важно. То показва самочувствие, доверие в себе си, гордост с това, което правите. Ако партньорът ви уважава себе си и се отнася сериозно към живота си, това е повод да сте спокойни, че ще проявява и уважение към вас, особено ако и вие уважавате себе си и се гордеете с това, което сте.
 

17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
За отношението към сервитьора е вярно.Важи и за жени, и за мъже. Ако е зъл/зла с него/нея, утре ще бъдеш ти .... Същото е вярно и за роднините от противоположния пол без изключение.
5
4
 
9
 
! Отговори
Сиса преди 3 месеца
Аз редовно изцеждам макарите на моя мъж(и на още двама) и уважението е на лице!
4
8
 
3
 
! Отговори
До № 2, № 7 и № 8 преди 3 месеца
Той си мисли, че всичко това му се полага и едва ли ще се сети да изрази уважение спрямо добрата и послушна булка.
3
2
 
16
 
! Отговори
Кварталната врачка преди 3 месеца
Докато живее в твоя апартамент, кара автомобил, подарен от твоите родители и е на служебни позиции, осигурени му с връзките на баща ти, ще те уважава и още как!
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кръстете децата на майка му или баща му и ще Ве носят на ръце...
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Dai boje tova e tocno e lubovta a covek bez samocustvie ne e xove pr nas e vav izobilieee