5 неща, които правят връзката по-щастлива

Правете малките неща, които той обича
28 юни 2022 22:30, Михаела Лазарова
2
5 неща, които правят връзката по-щастлива
Снимка: Istock

Когато си мечтаете за връзка, надали искате тя да е нещастна и да ви кара да се чувствате зле. Разбира се, че всеки иска и се стреми към любов, която да го кара да лети до седмото небе. Невинаги обаче се получава, както сте си го представяли. Всъщност има някои неща, които са съвсем малки на пръв поглед, но имат голямо влияние върху отношенията. Ако ги правите всеки ден, вероятността да имате страхотна и щастлива връзка, е голяма. Ето кои са те.

Зрителен контакт, докато партньорът ви говори

Езикът на тялото не трябва да се подценява. Той има мощно влияние върху отношенията. Зрителният контакт подсказва интерес, съсредоточеност, внимание към партньора. Ако не го гледате и се разсейвате, докато той ви говори, това ще го отблъсне. Гледането в очите може да ви се струва нещо маловажно, но всъщност е много силен начин да заявите интереса и отношението си към партньора. Зрителният контакт сближава.

Прегръщайте го често и от сърце

Прегръдките може би за вас са по подразбиране и ви звучи тривиално, но те са индикатор за близост, особено ако се раздават от сърце. Това винаги си личи и се усеща – кога прегръщате по задължение и кога от душа и сърце. Прегръдката означава грижа. Тя е символ на близостта и най-съкровената интимност. Прегръщаме всякакви хора в живота си, дори и по-далечни, включително колеги или познати, но усещането е съвсем друго, когато прегърнем партньора от сърце.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари