8 знака, че е време да сложите край на връзката си

Не си представяте бъдещето си заедно
17 сеп 2023 23:00, Михаела Лазарова
23
8 знака, че е време да сложите край на връзката си
Снимка: Istock

Ако сте във взаимоотношения от доста време, вероятно сте преживявали трудни моменти, в които просто чувствате, че не можете да продължите. Но нещо се случва и вие сякаш намирате сили и някак си продължавате. Не след дълго обаче сте изправени пред същата дилема – и така – отново и отново. Питате се дали си заслужава и не е ли време да сложите край.

В следващите редове ще ви споделим няколко сигнала, които показват, че може би е по-добре да продължите живота си, но разделени. Ето ги и тях:

Вече не можете да общувате

Вероятно е имало момент във връзката ви, когато вие сте били по-буйни и открито и пламенно сте защитавали гледните си точки. Но към днешна дата това не е така. Усещате, че все по-рядко вие и вашият партньор обсъждате конкретни теми, било то положителни или отрицателни. Когато възникнат проблеми, забелязвате, че и двамата предпочитате да замълчите и да не изпадате в излишна конфронтация. На този етап можете да предпочетете да не казвате нищо, вместо да изгладите нещата.

Не изпитвате никакво желание за секс

Съвсем нормално е да преминавате през най-различни периоди във връзката си, дори и в сексуално отношение. Ако все още усещате човека до вас близък, споделяте интимни моменти и се радвате на компанията си (дори без да правите секс), това може да означава, че просто сте в такъв период. Но ако не желаете никакъв физически контакт с него, а мисълта за секс дори ви отвращава, вероятно краят на вашите взаимоотношения е дошъл.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Двигателят може да се захранва от фотоволтаични панели или малък ветрогенератор. Обикновено трифазен асинхронен двигател свързан на делта за двуфазно напрежение. Системата се избира по необходимият напорен стълб и дебита. Гледа се характеристиката на помпата и се вижда кой модел помпа е подходящ със съответния двигател. Обикновено 750 Вт двигател върши добра работа за напояване на няколко декара.
10
2
 
13
 
! Отговори
Не е сефте преди 7 месеца
Прочитайки последните няколко коментара се замислих дали в психиатричните клиники няма определени часове, през които допускат пациентите до компютри?
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Двигателят е по-удобно да е свързан на 220 В. Може да куплиран към помпата на фланец, а може двете оси да са свързани с гъвкав съединител. Това се ползва от десетки години. За по-лесно обслужване, по-добре да са отделени с гъвкава връзка. Помпата има изходи за смукателен маркуч и нагнетателен маркуч и отвор за пълнене на смукателния маркуч с вода. Това се ползва открай време. Сега има модерни потопяеми помпи. Може би удобни при малко място. Помпата е под вода и качва по тръбата.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Обикновено за напояване се ползва обикновена центробежна помпа, куплирана с двигател, монтирана на рамка от винкели като шейна. Смукателната тръба или маркуч се пуска към водоема Краят трябва да остава винаги потопен под вода. За да не изтича водата от системата като спре помпата, на потопения край се монтира възвратна клапан. За да не влизат *** се монтира мрежа. Такава помпа може спокойно да качва вода на голяма денивелация. Преси пуск, системата се пълни с вода от страната на помпата.
7
6
 
6
 
! Отговори
Ебач преди 7 месеца
Неделя вечер хората се готвят за работа в понеделник а аз ебалиеба.
6
7
 
12
 
! Отговори
Двайс пет санта преди 7 месеца
Вие я помпите тя пърди
5
6
 
3
 
! Отговори
Предатели с Пералня преди 7 месеца
НАРИЧАТ ВИ ТЕРОРИСТИ, А ВИЕ ГИ ХРАНИТЕ!
4
0
 
6
 
! Отговори
Пен преди 7 месеца
Това със знаците за безпощадния секс е добра идея :))
3
0
 
11
 
! Отговори
Пен преди 7 месеца
Михаелчеееее, сложи някоя по-читава снимка ! :)
2
9
 
5
 
! Отговори
Асан преди 7 месеца
С тате няма как да сложим край на връзката си:)))
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Приятни сънища!