10 малки промени за повече привлекателност

Добавете повече стил във визията си
10
10 малки промени за повече привлекателност
Снимка: Istock

Във всеки човек се крие определена личност и всеки малко или много се надява да е привлекателен в очите на другите, особено когато говорим за любов. Надграждането на личността, работата върху себе си, любовта към себе си ни помагат да бъдем по-привлекателни. Понякога е нужно малко, за да бъдем по-впечатляващи.

Вижте 10 малки промени, които ще ви помогнат да бъдете по-привлекателни.

1. Елиминирайте токсичните хора и среда от живота си – Ако работната ви среда ви прави нещастни, ако в обкръжението си имате роднини, приятели, които са токсични, тогава е време да помислите за промяна. Токсичността само ни кара да изглеждаме нещастни, а това отблъсква хората от нас.

2. Правете това, което обичате – иначе как ще ви намери любовта? Помислете за приятни срещи с приятели, спортна активност, обучения, посещаване на културни събития, открийте ново хоби, пътувания. Всичко това ви прави по-интересни като личности.

3. Бъдете по-отворени към нови преживявания – Позитивните хора са отворени към нови преживявания и по този начин съвсем естествено повишават и своето ниво на привлекателност. Вместо да очаквате да срещнете някого, когато излизате (и да бъдете напълно разочаровани, ако не го направите), бъдете отворени към това, което денят или нощта могат да ви представят.

4. Прегърнете закона за привличането – Ако сте ядосани, ще привлечете ядосани хора и ще прекарате деня си в постоянни конфронтации. И обратното. Трудности винаги ще има, но от нас зависи как реагираме на тях.

5. Намалете стреса – Може би не забелязвате или ще забележите в даден момент, но стресът се отразява не само на нашето излъчване и поведение, но и на състоянието на кожата. Лицето е първият показател. Вяла кожа, тъмни кръгове и торбички под очите от умора, нездравословно хранене или липса на достатъчно грижа. Защото стресът определено ни кара да се обичаме по-малко. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!
2
4
 
3
 
! Отговори
д-р Цомбев преди 2 месеца
Турете си цомби 500 кубика!
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бъдете себе си и пускайте по някоя усмивка с ъгълчетата на устните.