Мариана, Патрашкова и Николай - най-големите манипулатори в Къщата

Бони споделя пред Dnes.bg емоциите си след изгонването от ВИП Брадър
Обновена: 16 окт 2012 17:08 | 16 окт 2012 17:08, Петя Славова
195
Мариана, Патрашкова и Николай - най-големите манипулатори в Къщата
Снимка: архив, Булфото

Непосредствено след излизането си от Къщата Бони е готова да се върне към нормалния си живот, а той е доста динамичен. Още тази вечер има участие в Пловдив. Мъчно й е станало, че е изпуснала друго събитие, докато е била в предаването. Натъжила я и една неспазена уговорка с екипа, а именно, че първата седмица от пребиваването й при съквартирантите не са й позволили да види дъщеря си. „Вместо това ми извикаха психолог. - спомня си певицата. - Аз нямам нужда от него, а от детето ми. Държа уговорките, които сме имали, да се спазват“. Ето какво още сподели звездата пред Dnes.bg.

В Къщата започна с една доста провокативна мисия. Това ли беше най-трудното ти изпитание?

Да, беше ми трудно да целуна чужд мъж, тъй като съм възпитана с по-различен морал. Другото неприятно ми беше да питам доста клюкарски Златка – „Ти сега в какви отношения си с Багата?“ Това не е в мой стил, но го изиграх. Най-вече, защото знаех, че ако не изпълня тази мисия, ще оставя всички в Къщата без багаж, дори без четка за зъби. Стана ми жал и затова го направих.

Омая ли те Памела Андерсън?

Да, много. Казах й: „Ти си голяма звезда, но си супер земна!“ Разликата с нашите "знаменитости" е огромна.

Вие общувахте въпреки езиковите бариери.

Разбирахме се. Обясних й за българския герб, за цветовете на знамето ни. Много неща си говорихме, без да знаем езика си. Сигурно тези наши разговори не са ги излъчили, а са наблегнали на веселите нейни моменти в Къщата. Но именно общуването с нея ми беше едно от най-приятните неща в предаването. Другото бяха игрите, които ни организираха. Чувствах се като едно дете по време на мисиите. Подобни неща не бих направила в къщи. Някои от съквартирантите си помислиха, че са много ВИП и не харесаха мисиите, обявиха ги за неподходящи. Много по-неподходящо бе поведението им да се разделят на групички и да показват големи заговори на ниско ниво. Това добър пример ли е? Аз може да нямам техните образования, но смятам, че притежавам друга култура, която на тях им липсва.

Сърдиш ли се, че Никол те номинира?

Не, тя е много добро дете, но няма житейския опит и си позволява да я подвеждат. Влиза в един кръг, който й играе лоша шега.

Кой е най-големият манипулатор в Къщата?

Трима са - Мариана, Патрашкова и Николай. Видях кадри, които са ужасяващи не за мен, а за тях. Трябва да сме единни и точно ние трябваше да покажем това на обществото. Вътре не се даде добър пример. В Къщата голяма част от хората разкриха колко големи интриганти могат да бъдат. Те са нападатели, но нямаха смелостта да ми кажат в очите това, което искат. Липсва им искреност. Изненада ме реакцията им. Вчера дори подстригах Патрашкова, тя искаше, но не ми показа истинските си чувства. Усетих емоциите на Николай. Накрая и Мариана се поотпусна, след като й казах, че е хубаво да се промени, но тези неща не са излъчени.

Имаше ли наистина етнически конфликт в Къщата?

Действително имаше, но той беше създаден от Николай. Аз не исках да участвам в него, нямам никакви притеснения по този въпрос. Затова пък до излизането ми Николай не престана да прави забележки. Мисля, че не всичко беше излъчено. Обадиха ми се и хора от "Факултета" и разбрах, че Николай се е уплашил малко, защото са искали да го нашамарят.

Защо изобщо влезе в Къщата?

Влязох с нагласата да си почина. Знаех, че ще е нещо предизвикателно, но си мислих, че ще е положително и че ще науча нещо, че ще ми е полезно. Повечето съквартиранти се оказаха недружелюбни, нямаше единство. Това е най-отрицателният ВИП Брадър, пълен с клюки и нападения. Всеки имаше някакви претенции. Един искаше определена храна, друг искаше определен алкохол – водка, вино. Аз бях единствената пък, която си имаше молитвеник, в който намирах възможност да се чувствам добре.

Всъщност игра ли е ВИП Брадър?

Игра е, не моята. Мислих, че с това предаване ще успеем да накараме хората да бъдат по-добри и единни. Но се радвам, че поне не участвах в интригите в Къщата. Всичко това е зад гърба ми. Оттук нататък смятам да обърна внимание на детето си, което не бях виждала от месец. Не знаех какво се случва с нейните оценки, с развитието й, а тя е в такава интересна възраст – на 10 години е.

Ти си една от най-номинираните съквартиранти, но до този момент зрителите не позволиха да излезеш. Смяташ ли, че това се промени заради детектора на лъжата?

Този детектор го има единствено в България. Не знам страна, в която да не са го спрели. Той е лъжа и аз ще го докажа, като завърша средното си образование. Също така според тази машина съм си купувала обувки за над 1000 лева. Не съм, защото го считам за несправедливо. А и това ли е най-важното нещо на света?

Ако имаше възможност да избираш, кой щеше да влезе в Къщата?

Някой от политиците, защо не и Бойко Борисов – би било интересно.

В предишния ВИП Брадър Десислава промени стила си. Ние те чухме да пееш джаз. Би ли избрала и ти да тръгнеш по този път?

И преди това съм мислила да опитам да пея и друг вид музика. Помолих композитора на „Ветрове“ Герасим да ми напише песен, а той обеща, че не песен, а ще ми подготви цял албум. Ще говорим затова по-късно. Другото, което много искам да направя, е един ромски албум. Мен ме познават много хора в Европа, не само в България. Този албум ще е за тях.

И след това "приключение"...

Продължавам смело напред – детето, любовта, работата и щастието ми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
4
 
! Отговори
NASO преди 11 години
TAZI SE VODI ZA ZAMOJNA CIGANKA I ZVEZDA NA *** ,VIDIAXTE LI JA KAKVA E MAZNA I LUJLIVA . AZ PREDLAGAM NA PARLAMETARNITE IZBORI DA GLASYVAME *** DA SE VRU6TATA V INDIA OTKADE SA PLUZNALI PO SVETA . NEKA VSI4KI BULGARI SE SABEREM V EDNO BEZ *** ZA6TOTO *** NI OSTRAXA PRED CELIAT SVIAT . TE NE SA HORA TE SA YRODI MURSNI . 4YDIA SE NA NIKI KAK NE I PRASNA EDIN SHAMAR NA TAZI TRUTLA
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бонка е просто една тлъста и мазна ***, какво повече да й коментираме
81
10
 
6
 
! Отговори
Lina преди 11 години
Bravo Boni , super si , hi4 da ne ti puka , pei si ot surce s Pam i Zlati , drugite osobeno Mariana sa pulni licemeri .
80
3
 
18
 
! Отговори
rado преди 11 години
"Обадиха ми се и хора от "Факултета" и разбрах, че Николай се е уплашил малко, защото са искали да го нашамарят."Виждате ли кой издържаме, за да заплашват с бой. гадни, мръсни , долни ***!
79
6
 
8
 
! Отговори
sevini преди 11 години
Никакъв пич не е Николай. Ако беше такъв нямаше да обикаля всички телевизии, да участва в разни долнопробни псевдо шоута!
78
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ясно, че има етническа непоносимост към *** и ще я има и в бъдеще, защото ние не сме длъжни да ги издържаме, както държавата ни принуждава в последните 20 години. Два-три успели ***, *** пролет не правят. Когато спре толелирирането им тогава може да се говори за нещо!
77
2
 
19
 
! Отговори
OTVRATENA преди 11 години
(sujalqvam za kirilicata, no sum v chujbina i nqmam bg sub...) Meko kazano sum potresena ot napisanoto ot Boni, v sushtoto vreme sum vuzhitena na iskrennosta i, kolkoto i cinichna da e tq. Bez da ni kazvash, kak si stignala do tuk, vsichki sme naqsno, zashtoto ot opit nie ''neshtastnicite'', kakto ni nareche, znaem, che tolkova lesno, vsushtnost trudno, zashtoto ti i 99% da ne kaja 100% ot ''kolegite ti'' ste zapochali taka, ne se stava ''ZVEZDA''...
76
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха ха ха ха "Да, беше ми трудно да целуна чужд мъж, тъй като съм възпитана с по-различен морал. " МОРАЛ хахахахахахахах шах И мат !
75
0
 
22
 
! Отговори
ТУКА... преди 11 години
....Е КАЙМАКА НА ТЪПОТИЯТА И ПРОСТОТИЯТА....!
74
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цинга манга пук,пълни *** с лук!
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажи ти!
72
34
 
5
 
! Отговори
ne ne преди 11 години
Не на злобата; не на хулите; не на критикарството. Кажете нещо смислено!
71
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
... мъчи се да подражава на най-големите гадняри в къщата, но не е гаден по душа, често се налага да бие отбой и да си посипе главата с пепел .. и изглежда жалък. Като си избираш роля, трябва да се съобразиш с това, което си.. иначе не ти стигат сили да я поддържаш.
70
12
 
5
 
! Отговори
до 81 преди 11 години
Дългичко е, но ще се постарая. Влиза в ролята на големия мъжкар, само че там има още трима - голяма блъсканица за тая роля. На Ники не му достигат самочувствие и интелект да се пребори за лидерството .. и какво прави - приема ролята на техен паж.. ще съм им приятелче, ще се смея, на когото те се смеят, ще мразя чалгата повече от фънки, По тази причина попада постоянно в небрано лозе - мразя ***, не ги мразя, ами мразя чалгата, кога ще имаме бебе, да бе.. селско беше...
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое го прави ***? Обясни, моля.
68
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Николай не е пич, а е ***. Същото важи и за Бонка. Глупави са и непрекъснато стъпват накриво и си намират майстора. И двамата не стават за манипулатори. Естествено има хора, които се връзват дори и на такива. То си е от хората...
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
т.е избягвайте*има и други образи, които нямат място там, но за тях по-късно.
66
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Николай е пич, който изобщо не сваля шапка на една надута и простовата ***. Евала, сървайвъре! Бона, сега спокойно може да си пее по кръчмите, където и мястото, моля, не избягвате да показвате такива недоразумения като Бони по телевизията следващия път.
65
1
 
39
 
! Отговори
ккк преди 11 години
Бонке, толкова си фалшива, че направо ми се гади от теб. А забелязахте ли какъв чистокръвен *** гушкаше дъщеря й, ауу ... Ако това й е гаджето, то той със сигурност е от Факултета, нали от там са й се обаждали?
64
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не си права, Бонке. Николай е просто ***.