Мъжът на Селин Дион се бори срещу рак на гърлото

Рене Анжелил се оперирал успешно в края на 2013 г.
11
Мъжът на Селин Дион се бори срещу рак на гърлото
Рене и Селин Дион. Снимка: Reuters

Мъжът на Селин Дион - Рене Анжелил, се лекува от рак на гърлото, след като се е оперирал на 23 декември, съобщи Фимейл фърст.

Операцията е минала успешно и в момента Рене се възстановява в дома си в Лас Вегас и засега не работи, докато не възвърне силите си.

"Не искам Рене да се притеснява с работа. Искам да се съсредоточи върху това да се възстанови 100 процента. Изнасям концертите си и всичко е под контрол. У дома прекарваме много време с децата. Чувстваме се късметлии, че можем да получим най-доброто възможно лечение и благодарим на Бог всеки ден, че ни помага в това изпитание", заяви Селин Дион.

Рене Анжелил се е борил с рак на гърлото и през 2001 година, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kato 4uia Дионse sestam za Дaнон i me sviva grloto, tolkoz kiselo bese tva jogurt4e
8
1
 
9
 
! Отговори
Des преди 10 години
До 2: Гледала съм интервюта на Селин Дион в оригинал - последното, което може да се каже за нея, е че се преструва и че се опитва да бъде друга. Държи се напълно естествено и човешки. А любовта й към съпруга й е много изстрадана, но е истинска, въпреки разликата във възрастта. Вярно е, че някак си не успява да спечели по-голяма публика, но причината не е в поведението й, нито в гласа й, защото безспорно има талант. Каква е причината обаче, не знам.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ne e chudno Che Bulgariq e na tova deredje
6
3
 
14
 
! Отговори
Съседа преди 10 години
Боже, колко прости хора им в тази страна!
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Нерез:Селин Дион е станала адски антипатична на Квебекарите, а тя се опитва да играе по тяхната патриотична нота.Според мен тя има една (1) песен заслужаваща някакво внимание - от филма "Титаник".Всичко останало е *** и или неетични "кавъри" на известни песни (всякакви от английски, френски или испански тесктове са крадени).Пожелавам съпруга й да се излекува.
4
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Без съмнение тази жена е една от грозните, които съм виждал, но пък песните и са без конкуренция и в това няма спор и съмнения.
3
1
 
10
 
! Отговори
supernova® преди 10 години
Тази статия казва единствено, че колкото и пари да имаш на този свят (г-жа Селин Дион е милионерка все пак) не можеш да си купиш здраве!
2
15
 
10
 
! Отговори
Нерез преди 10 години
Тази жена ми е била винаги изключително антипатична. Не мога да обясня защо. Изглежда интелигентна, талантлива, и т.н., но просто ме хващат нервите само като я видя. Според мен идва от изкуственото и поведение. Прилича ми на небалансиран човек, който се опитва да бъде някакъв друг, а не такъв какъвто е принципно. Изключително досадна личност. И този мъж не и отива изобщо ... отново дисбаланс.
1
7
 
3
 
! Отговори
ViturStSt преди 10 години
То как да не и теглиш един език на тая