Джоли отведе децата далеч от Пит. На ски

Брад страда от раздялата, бил "емоционално изтощен"
3 яну 2017 19:10, Петя Славова
3
Джоли отведе децата далеч от Пит. На ски
Снимка: Daily Mail

Докато Брад Пит страда, че не е близо до децата си по време на празниците, то Анджелина Джоли си изкарва доста добре в тяхната компания. Красавицата бе забелязана да се разхожда в зимен курорт в Колорадо с близнаците Нокс и Вивиан, както и с дъщеря си Шайло.

За релаксиращата ваканция актрисата е наела луксозна къща за 4 милиона долара, която разполага с шест спални и частен път, който им позволява да карат ски директно от склоновете до хижата.

41-годишната актриса бе уловена от фотограф във видимо добро настроение да се разхожда из мразовитите улици. Тя бе с тъмен панталон, обувки и яке.

Звездата от "Злодеида“ си бе сложила и качулка на главата. Докато децата ѝ ближеха сладкото изкушение, тя бе "оборудвана“ с топла напитка. Дъщеря ѝ Вивиан също бе с тъмна дреха. Младата блондинка поразително прилича на баща си Брад Пит, отбелязва Daily Mail.

В същото време стана ясно, че Брад Пит преживява един от най-сложните периоди в живота си след раздялата с Джоли през септември. Близък до звездата казал пред изданието, че Брад бил емоционално изтощен от факта, че е далеч от децата си.

Вижте още за Брад и Джоли в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бодигардът поразително прилича на Брад Пит.
2
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Защо ни занимавате с тъпизми какво ни итересува къде е отишла Джоли и какво прави тя вече е минало и Брад Пит вече не я иска тя е изпята песен нито бюст вече има и в лицето ифигурата не е това което беше изпята песен.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виж ти, не ми беше хрумвало да давам сладолед на детето си през зимата...