Енджи Касабие: Урочасана съм!

Диетоложката загубила близнаци в шестия месец
15 юни 2017 21:22, Александър Попов
14
Енджи Касабие: Урочасана съм!
Източник: Love Style

Енджи Касабие, която преди години натрупа популярност като диетоложка, е преживяла истинска трагедия в личен план. Откакто се омъжила за съпруга си Рабих ел Зейн през септември миналата година, съдбата не спира да им поднася сериозни изпитания.

„Веднага след сватбата, аз забременях с близначки по естествен начин, имах много тежка бременност и няколко пъти влизах в болница. Лекарят в Бейрут допусна грешка с мен и за съжаление загубих моите момиченца в шестия месец. Това се случи преди около два месеца и се наложи да направя аборт. Накараха ме, защото имаше опасност за моя живот и трябваше да извадят бебетата. Получих контракции за по-дълго време. Докторът ми обясни, че е нормално, защото съм слабичка и затова ме боли коремът. А това са били контракции и те доведоха до спукване на единия околоплоден мехур. Така започнах да получавам инфекция и се наложи да махнем бебетата, за да запазят живота ми. Болката по нашите бебета е огромна, защото няма по-голяма мъка от това майка да загуби детето си. Аз ги чувствах и ги родих, исках и да ги видя, но не ми ги показаха. Господ ги е създал, Господ ги е взел. Аз имам вяра, че са в рая и ни чакат да ни приемат там някога“, с болка споделя Енджи пред сп. Love style.

Тя обаче няма да съди доктора, защото по-голям съдия от Господ няма. Тя е убедена, че с мъжа ѝ са урочасани, тъй като трудностите им не спират.

„Лошите очи могат да направят големи проблеми. Ние купихме апартамент в Бейрут и ни измамиха. Откраднаха ни парите за него и сега водим дела в съда. Колата на мъжа ми се счупи, а майка му получи сърдечен удар. Сега, слава на Бога, е по-добре. Доста хора се опитаха да ни разделят и скарат пряко или косвено и правеха интриги между мен и мъжа ми. Любовта, разбирателството и искреността ни обаче преодоляха всичко. Не вярвах нито в уроки, нито в магии или подобни неща, но все намирахме по нещо в колата. Нямам друго обяснение за всичко, което ни сполетя“, убедена е Касабие.

Тя обаче вярва, че ще преодолеят проблемите с вяра и много молитви към Господ.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Енджи Касабие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
4
 
! Отговори
Иждне еибасак преди 6 години
Защо ни занимават с тези нафукани, кухи лигли, псевдодоктори и лъжедиетолози. Дори и личната си трагедия използват за реклама. Бездарни снобарки, парадиращи с бесметни богатства. Кому енужно това.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арабела
11
2
 
13
 
! Отговори
Дъно преди 6 години
Губят бебета - не искали да съдят доктора. Мамят ги с апартамент - водят дела. Без коментар.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Енджи Касабие, която преди години натрупа "популярност" като ПСЕВДОдиетоложка... А иначе това е трагедия в личен план и не трябва да занимава никого.Още помалко да дава интервюта.
9
2
 
7
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Идвай в България за 5лв развалят магии, нашенки са много добри.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
доктора в Бейрут?!
7
2
 
0
 
! Отговори
моите съболезнования преди 6 години
Човек трябва да умее и да се хвали,но и да се оплаква и недоволства,иначе се навива като пружина.Да си с запушена уста и да трябва постоянно да си в добро настроение или постоянно в лошо му се казва урочасване.Човек трябва да въпие за живота си
6
1
 
2
 
! Отговори
Zeyneb преди 6 години
Taq Jena kakvo e sednala da se oplakva ??? Neiskala da gi sadi toi gospod shtql neisksh Shtoto znaesh Sh Nqmash shans a i majat ti ne e ot Al-Zein Po tochno ot onezi " Al-Zein " ako beshe nqmashe da vi precakat! Vsichko dobro jelaq i skoroshtno zachevane" :-)
5
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко лупане има в тва моме. Ох, котьооооо!!!!
4
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си оручасана, глупава си.
3
2
 
3
 
! Отговори
Chovek преди 6 години
Ej, kak ne se byah setil..vseki koito sa go izmamili, na koito lekarya ne si e svurahil rabotata, t.e. lekarska greshka, pa nedai si boje neshto da i stane na kolata i eto che e postavena diagnozata "urochasvane", v jivota ima vsicko, svikvaite, neandertalzi!
2
5
 
11
 
! Отговори
Осъзнаване преди 6 години
1)"Урочасването" трябва да се добави в списъка с психологичните заболявания. психологическите заболявания. Идеята, че живееш под постоянен стрес от нещо, което се намира само в главата ти, неможе да се обясни със нещо като "уроки".2)"Вярата" да отиде обратно при народното творчество, заедно със легендите и митовете. Неможе всичко негативно да е "уроки" а всичко позитивно-"вярата".Много неща могат да се предотвратят,иска се доза внимание,позитивно настроение и здрав разум. Със селфита не става.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая па коза ква е!? И аджеба защо трябва да ме вълнува животът и в Бейрут с некъв джонгал?!