Душ, масаж... Салма Хайек отказала на Харви!

Актрисата се оказа поредната жертва на продуцента
14 дек 2017 11:30, Петя Славова
29
Душ, масаж... Салма Хайек отказала на Харви!
Снимка: Facebook

Салма Хайек се оказа поредната жертва на Харви Уенстейн. Това призна самата актриса пред "New York Times".

"В продължение на години той беше моето чудовище", заяви звездата от "Десперадо" и отбеляза, че е почувствала, че всичко е свършило и вече е оцеляла.

"Скрих се от отговорността да говоря с извинението, че достатъчно хора вече са участвали в осветяването на моето чудовище. Не смятах, че гласът ми е важен, нито мисля, че ще има значение", отбеляза тя.

Още по темата

Хайек споделя, че дълги години се е чувствала горда, че може да прости, но фактът, че се е срамувала да опише подробностите на онова, което е простила, я е накарало да се замисли дали този проблем наистина е решен за нея.

"Когато толкова много жени се изявиха и описаха какво точно им е направил Харви, трябваше да се преборя със страха си и да приема, че моята история, която е толкова важна за мен, е капка в океана на скръб и объркване".

Звездата заявява пред изданието, че се е вдъхновила от момичетата, които са имали смелостта да говорят, особено в общество, избрало президент, обвинен в сексуален тормоз и насилие от много жени.

Салма Хайек разказва за пътя й като ученичка до мексиканска сапунена звезда и ролята й в "Десперадо". По онова време Уенстейн се е превърнал в магьосник на нова вълна в киното с оригинално съдържание, което движи и основния поток.

В същото време е било немислимо мексиканската актриса да се стреми към място в Холивуд. Среща се с продуцента по-отблизо по време на снимките на филма за Фрида Кало през 2002 г.

По това време го познава бегло, покрай приятелството й с режисьора Робърт Родригес. Всичко, което Салма знае за Харви е, че притежава забележителен интелект и, че е лоялен приятел и семеен мъж.

Сега актрисата си дава сметка, че е възможно приятелството й с Куентин Тарантино и Джордж Клуни всъщност да са я спасили от изнасилване. Актрисата получава минимален хонорар за артисти плюс 10%. Също така се сдобива и с договор с Miramax да снима още няколко филми за компанията, за да затвърди статута си на водеща актриса.

"Не ме интересуваха парите. Бях толкова развълнувана да работя за Харви и тази компания. Наивно смятах, че съм сбъднала мечтата си. Имаше шанс за мен. Бях никой, а някой ми бе казал "Да". Не предполагах, че ще стане мой ред да кажа "Не".

"Не", за да му отвори вратата по всяко време на нощта, в хотела, където се появявал неочаквано, на местата, където снима филми, с които дори не се занимавал, за да му направи масаж, да си вземе душ с него...

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
НикНейм преди 6 години
А бе, на тоя все пак как му е фамилното име: Уейнстейн, Уенстейн или човекът си е чисто и просто Вайнщайн?
22
0
 
4
 
! Отговори
BigDick4you преди 6 години
каква е разликата, между "още оцеляла" и " вече оцеляла"!?Няма разлика- и двата примера са неправилни, никой не говори и пише така!
21
2
 
2
 
! Отговори
ДревноИзточнаТехника преди 6 години
Су джук масаж
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи е изживяла мъките на истинската Фрида
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май цялата киноиндустрия в Щатите е доминирана от такива еврейски нерези! Много обичат да хленчат за антисемитизма и холокоста, ама когато те самите масово извършват извращения, това не им било грях, трябвало да им простят. Наглеци!
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какво се прави тая на девствена ? Оня ги е думкал до скъсва не .....
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредните пълни женски измишльотини. Този Харви го употребиха като тоалетна хартия - всички се бършат с него и печелят пари от платените публикации.
16
3
 
13
 
! Отговори
Без думи преди 6 години
Това започва да прилича на типична американска простотия ... застаряващите булки започват да си правят реклама по най-гаден начин на чужд гръб независимо от причините.когато са били млади са се натискали да скочат в леглото на продуцентите а сега .. тормоз .. хайде стига бе !!! Вижте как Дженифър Лоурънс си каза, че е направила с..ка на някакъв продуцент .. а ето сега не го съди ... младо момиче умно и способно .. във всяко отношение ... така де.
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В същото време е било немислимо мексиканската актриса да се стреми към място в Холивуд.""Бях никой, а някой ми бе казал "Да"."-------------------------------------Пито - НЕплатено. Май Харви е жертвата.
14
4
 
7
 
! Отговори
Martini преди 6 години
На тая Куентин нали и осмука пръстите на краката, баси френдовете... :)
13
6
 
21
 
! Отговори
... преди 6 години
А га ядоха кифтетата ни риваха! А ся ми ревнали сичките! Ай да ви се невидяло! Зехте милионите после ми ривете! Епа да не му беше свирила да си беше стояла сервитьорка и да те видим тогава!!! Ама ся като излезе модата да ривеш и се разривахте сичките коя колко ми го била ...
12
3
 
17
 
! Отговори
bla bla преди 6 години
Харви, и на мене ми отказа тая братле... не се коси :D ахахаххаха
11
6
 
8
 
! Отговори
Айдук преди 6 години
На умрялото куче много мераклий за нож да му вадят . Кво ли щеше да е ако Харвито си падаше по мъже а ??????
10
3
 
18
 
! Отговори
а преди 6 години
До 2 и 4 - какво значи никой? Пускаш жалба, започват да събиат доказателства и е важно съда какво ще каже, има си протокол, а не дали аз и ти ще им повярваме. Обаче пак ще се сбогуват с "мечтаната" кариера и ще трябва да работят като всички нормални хора. Пък 20 милиона за филм са си блага работа и общо взето една сви*рка е евтина цена за да станеш милионер. Щото това не го учиш 6 години и после още 4-5 да специализираш, както един лекар, например. Затова е толкова "мечтано"...
9
6
 
21
 
! Отговори
Kiffla преди 6 години
Аз нещо пак не разбрах. Каква точно е огромната трагедия на тази жена? Какво са и направили?
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отказала е щот баща й е милиардер, ако обаче беше бедна като кокошка,жадна за известност масажа енай малкото каквотоще ми прави. Преди 2030 години не се сетили сега ревнали
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако всички мъже спрат да си искат, още много много жени ще останат незадоволени!
6
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нещо ме съмнява да е казвала толкова пъти "не". Ако беше така едва ли би получила главната женска роля в тия филми, за които говори.
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правили са всичко за пари и някой да ги забалежи, а сега се правят на жертви.
4
6
 
16
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 1Отговора е доста ***... Точно защото са били неизвестни никой е нямало да им повярва и кариерите им приключват на момента...