Една от най-известните влогърки разкри: Транссексуална съм!

Ники де Йегър, или просто Ники е с 13 милиона последователи
15 яну 2020 09:25, Петя Славова
61

Една от най-известните влогърки в YouTube - Nikkie Tutorials, направи шокиращо разкритие. В последното си видео, тя разкри на своите фенове, че всъщност е транссексуална. Само за 24 часа видеото събра над 16 милиона гледания.

Ники де Йегър, или просто Ники, е едно от най-известните лица на видеоплатформата YouTube. В рамките на 11 години тя успява да събере близо 13 милиона последователи, благодарение на познанията си за грим и козметика. Видеата ѝ са гледани повече от 1,2 млрд. пъти. А последното ѝ видео шокира всички.

"Когато бях малка, аз се родих в грешното тяло. Аз съм транссексуална. Много ме е страх да снимам това видео, но се чувствам и толкова свободна", сподели тя, цитирана от Bulgaria ON AIR.

Ники е на 25 години, родена е и живее в Холандия. Във видеото признава, че винаги се е чувствала като момиче. Докато расте, тя получава помощ от майка си и учителите си да може да живее по начина, по който иска. Въпреки тормоза, който преживява от свои съученици, тя остава вярна на себе си и мечтата си някой ден да бъде жена.

Прави пълен преход, когато е на 19 години. Още тогава е позната в YouTube средите, но никой от феновете ѝ не предполага през какво минава тя. Въпреки всичко гради успешна кариера, като получава възможност да работи със знаменитости като Лейди Гага и Ким Кардашиян. Става и международен съветник на световна козметична марка.

Ники разкри причината, накарала я да сподели тази част от себе си пред света. Тя заяви, че зложелатели са заплашили, че ще разкрият тайната ѝ пред медиите, в опит да я изнудват или да я злепоставят. Така тя решила, че е време хората да узнаят истината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
5
 
! Отговори
Anonimna преди 4 години
Боже опази ! Как природата търпи все още такива недоразумения ?
51
2
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
16 милиона гледания = 16 000 долара от едно видео. Нека й/му е зле.
50
5
 
5
 
! Отговори
Мен преди 4 години
До АнонименСамо да те поправя - не НЕЙНО, а НЕГОВО - това е мъж с грим, силикон и резнат полов орган. Няма нищо общо със жена.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Междувременно гледанията на видеото са 24 милиона за един ден. Много е смешно как веднага се започна с тя не ми нарежда, контролира, натрапват се и реват за права. Даже решението да го каже публично не е било нейно, да не говорим това да стои в български медии, а е била изнудвана от някого с тази информация и си го и казала сама, за да не може лицето да продължи да я изнудва. И да, ютюбърите наистина са известни, някои дори повече от класическите звезди.
48
4
 
15
 
! Отговори
аз преди 4 години
Дори не знаех за съществуването на това нещо,а то цели 13 милиона оФце го следвали в социална мрежа.Гледам,че цапоти жените да изглеждат гротесно защото е злобен мъж мразещ жените.
47
2
 
5
 
! Отговори
1212 преди 4 години
16 милиона гледания. Добре заработва. Пък каква е си знае само тя.
46
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те в Холанди 70 % са объркани. Живях пет години в холандия и останах отвратен. Не стига че са наркомани а за капак и с обратни резби. Гледам хубаво красиво момиче а обратна. Гледаш хубаво момче а с лева резба. Почти всичките ми колеги и колежки бяха с обратни наклонности. Като разбраха че съм Нормален всички ме гледаха като извънземен.
45
1
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Ама много ми дреме каква е или какъв е!
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значи транс? Мъж на път транформиращ се в жена? Каква е разликата с тр-а-ве-с-тит? Наистина не разбирам
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само за един ден има 3 мил последователи по-малко.
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХАХАХАХАХИма една ИСТИНА. ТАЗИ СВ.ИНЯ НЕ МИ НАРЕДЖА, ОПРЕДЕЛЯ И КОНТРОЛИРА ЖИВОТА МИ!Също така от 01.2020 ХОЛАНДИЯ е НИДЕРЛАНДИЯ(старото и име), защото младото дж.ендъсКо поколение сврзват Холадния само с наркотици или пориституция, а НЕ С ЛАЛЕТО!
41
3
 
11
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 4 години
Така се равълнувах от тази така важна новина , че го хвърлих чак в другия крачол !Представих си 13-те милиона нейни ( негови ) последователи колко са добре с горния етаж ...
40
2
 
12
 
! Отговори
аз преди 4 години
Чудя се следното. Тези постоянно реват как имали права да са такива каквито се чувстват. Хубаво. Аз нямам против! Обаче техният партньор няма ли право да знае какъв е другия всъщност? Или това не е важно? Тази измислена солидарност ме дразниЗа мен, като мъж, който харесва жените определено не искам да бъда подведен от някой мъж , мислещ се за жена!
39
1
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Ми ти като я видиш 2 метра 150 кила .Големи ръки .Незнам как е успял да заблуди милиони толкова време .
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
местя
37
3
 
19
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Мне не си. Такова нещо като промяна на пола няма. Осакатен мъж с грим си! Това че си си резнал топките се гримираш като жена не те прави жена.
36
4
 
23
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
Ми то тоз *** верно ли някой го е мислил за жена бре !?!
35
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки има право да бъде какъвто си иска и както се чувства добре! Обаче ми писна от тази ежедневна, посевместна медийна пропаганда на всичко, що е извън естествените норми! Накъдето и да се обърнеш, ти се навират в очите и врякат, та да бъдат чути. И защо, кому е нужно това, кой го вълнува?
34
3
 
6
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Опа, Мустафа, добре дошъл! Как е на тейко ти козата? Мъскаш ли я редовно?
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То си личи.Нищо че адамовата ябълка на може да се види от сланината.