Тилда Суинтън пред Vogue: Аз съм queer

Това е човек, който не съответства на традиционната сексуална идентичност
15 яну 2021 14:11,
29
Тилда Суинтън пред Vogue: Аз съм queer
Снимка: БГНЕС

Британска актриса Тилда Суинтън се обяви за queer – човек, който не съответства на традиционната сексуална и джендър идентичност.

"Уверена съм, че в моя случай queer отговаря на чувствеността ми. Винаги съм се чувствала queer. Търсила съм своя цирк от queer-ове и съм го намерила. Това е моят свят. Сега съм в един отбор с режисьорите Уес Андерсън, Пон Чжун Хо, Джим Джармуш, Лука Гуаданино, Лин Рамзи и Джоана Хог", казва актрисата във февруарския брой на британското издание на списание Vogue, чието излизане предстои.

В числото на своите близки хора Суинтън включва още стилиста Карл Лагерфелд, както и един друг режисьор – Дерек Джарман, и двамата вече покойници, пише вестник "Монитор".

Въпреки работата си с най-известните световни кинематографисти, Тилда Суинтън признава, че в своята младост не е имала особени кариерни амбиции. "Ако тогава ме бяхте попитали за моите планове за 10 или 20 години напред, те се заключаваха единствено в това да съм със семейството си, да имам приятели, които ме разсмиват и сами се смеят на моите шеги, да живея край морето в Шотландия и да имам няколко кучета и зеленчукова градина", откровена е актрисата.

60-годишната Тилда Суинтън е позната с ролите си във филми като "Плажът", "Странният случай с Бенджамин Бътън", "Хрониките на Нарния", "Само любовниците остават живи", "Суспирия", "Гранд хотел Будапеща", "Аве, Цезаре!", "Д-р Стрейндж" и много други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
24
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Ти зи бабичка албинос от друга планета
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо шок.. цял живот се праиш на yрод и викаш аз не съм нормален .. кава изненада
1
3
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
ти си извънземно1