Искате Мелания на сватбата си? Сега може, с новия сайт на Тръмп

Той представи новия си уебсайт 45office.com
48
Искате Мелания на сватбата си? Сега може, с новия сайт на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Мелания Тръмп е доста известна и търсена в новата инициатива на съпруга си Доналд Тръмп. Бившият 45-и президент на САЩ представи новия си уебсайт 45office.com.

С новия уебсайт бившият президент възнамерява да възстанови публичния си дневен ред (нещо, което в крайна сметка правят всички бивши президенти - те разполагат с бюджет и персонал за това). Най-изненадващо е да видим, че Мелания е част от инициативата, след настойчивите слухове, че бракът им ще се разпадне след напускането на Белия дом.

Още по-любопитен е един от разделите на мрежата на Тръмп: заявка, където можете да поискате присъствието на Доналд или Мелания на ваше събитие. Ако не дойдат на място, можете да ги помолите да ви изпратят персонализиран поздрав, информира "Венити Феър".

Ако мечтата ви е била Мелания да благослови сватбата ви, кръщението или причастието ви, може би това е вашият шанс. Ще ви попитат: "Ще присъстват ли медиите?" или ще поискат списък с "Публични и забележителни гости".

Така че, ако имате "луксозни" знаменитости като гости, може би можете да разчитате и на семейство Тръмп. Заедно или поотделно.

Друг вариант е да поискате личен поздрав - друга тенденция, която е много на мода сред известните личности и тяхната публика в тези времена на пандемия. В мрежата не се посочва колко е цената, но инструкциите са доста откровени: трябва да изчакате минимум шест седмици, за да получите отговор.

По-ясно е за какво можете да претендирате към Мелания: за рожден ден на дете, възрастен или ветеран от войната (за семейство Тръмп това не е просто възрастен), за сватба или погребение, защото няма по-искрени съболезнования от тези на Мелания към непознат за нея човек, който също никога не я е виждал. За да дойде обаче, би отнело 42 дни одобрение.


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ето Каракачанов може да развива същия бизнес тук.
40
1
 
0
 
! Отговори
Един преди 7 месеца
До Анонимен 38Не говори глупости, вярно си е. Отвори сайта и сам виж, не е трудно.
39
2
 
1
 
! Отговори
СХОДСТВОТО преди 7 месеца
ВСИЧКО ПРИ НЕРОН ПъРВИ "ВъЛКъТ" ЗAВъРШВAЛО С ПЕТ ВКЛЮЧAЯ ОБОжЕСТВЕНAТA СAБИНA ПЕТИЦAТAОТОН стaнaл имперaтор с името НЕРОН ВТОРИ препълвa собственaтa си aрмия с въоръжени до зъби професионaлни военни почитaтели нa НЕРОН ПЕТОЛъЧКAТA ПъРВИЯ a не негови тa и той се сaмоубивa
38
1
 
7
 
! Отговори
Перниканец преди 7 месеца
Искате Мелания на сватбата си? ... искам - че ми е булка, а Дончо - кум.
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нищо от тази статия не верно. Няма такива неща в сайта на Тръмп.Всичко в статията е измислено и пуснато за разлайване на псетата. И те послушно са се разлаяли.
36
2
 
1
 
! Отговори
Ооо.. преди 7 месеца
Не само на сватбата. А и за първата брачна нощ.
35
1
 
0
 
! Отговори
GG преди 7 месеца
На час колко е ?
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Меланито сама си го е избрала, мислила го е за голем бизнесмен, той челяка фалирвал 6 пъти....:)) Баща му е бил прав, не ставал за нищо :) Все пак ъпгрейднаха до Слийпи Джо, може да не улучи стълбите следващия път, голема демокрация имат там :))))
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тръмп е голям пич, пак да го изберете! А Иванка е много красива кукла!
32
4
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 месеца
Срещу Тръмп още много ще се плюе, но той бе достатъчно разумен да се държи учтиво с Путин.С братушките шега не бива,щото много бързо става страшно.Който е тръгнал срещу Русия...да пита Наполеон и Хитлер къде са.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най-великия и истински президент на Америка след Линкълн. Либерастията се накендза и стои накендзана, само като им се спомене страховитото име Доналд Джей Тръмп.
30
2
 
3
 
! Отговори
Самият факт че е омъ преди 7 месеца
Много стилна жена Мелания Тръмп..........жена за дончУ белината, говори друго др0гарЮ.
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тръмп ще го викат по банкети като Шкумбата да разправя вицове за Путин.
28
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До откровенП-а-р-ц-а-ла "Венити Феър", просто се хванал за думата request, която има различни значения и от там нататък е започнал със свободните си съчинения на тема- лошия тръмп. Но днесбг как да знаят, като дори не са посетили сайта на тръмп.
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Другарко журналистка. Нищо такова няма в сайта на Тръмп. Направи си труда да влезеш в него и провериш.Засрами се. Не ни пробутвай глупостите на всеки *** въобразяващ си че е медия.Ама ако беше написала някоя измислица в полза на Тръмп, щяха да ви баннат целия сайт.
26
4
 
7
 
! Отговори
откровен преди 7 месеца
Валерия, принуди ме да изчета всичко от сайта 45office.Но нищо такова описано в статията не прочетох. С такива новини-болни фантазии и мръсни измислици, карате хора които никога не са били привържаници на Тръмп, да станат такива. Заради отвращението си от медиите, за които той се повече от прав.
25
9
 
4
 
! Отговори
Германец преди 7 месеца
Има ли изненадани, че оранжевото недоразумение продължава да дои сектантите си?
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Trump- the GreatМелания е красива и стилна жена, стотици класи над онези дропли Обамки и Клинтънки
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Много стилна жена Мелания Тръмп.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До мдааА ти си казал. Ти си много обективен и знаещ затова държавата е на това положение щото сте много умни!Можеш да си мечтаеш да бъдеш като тях и като визия интелект положение и финанси.