Ще прости ли кралското семейство на Хари?

Зависи от неговото държание
14 апр 2021 12:22, Ивета Иванова
31
Ще прости ли кралското семейство на Хари?
Снимка: БГНЕС

Принц Хари може завинаги да остане в лоши отношения със семейството си и да е тотално изолиран от тях, ако не се извини за изоставянето на кралските задължения и интервюто, което даде с Меган Маркъл пред Опра Уинфри, когато се прибере в Англия за погребението на дядо си - принц Филип. Това твърди кралският биограф Том Боуър пред "The Sun".

Погребението ще се състои на 17-и април (събота), но Меган няма да пътува с Хари до Англия, тъй като в момента тя е бременна с второто им дете и лекарите препоръчват да не тръгва на път.
 
Това е първият път, в който принц Хари ще се види на живо с роднините си след интервюто за Опра Уинфри.
 
"Сега Хари се изправя лице в лице с моментa на разплата. Уговорките за неговото завръщане във Великобритания за погребението са напрегнати. Напрежението няма да бъде смекчено, защото ще е позволено на малък брой опечалени да присъстват на погребението - само 30 души заради рестрикциите заради COVID-19. Много неща зависят от това дали Чарлз и Уилям имат желание да търсят помирение. Това зависи от самия Хари", пише биографът.
 

31
Още от Звезди
Бионсе със секси тоалети за годишнина от сватбата си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ще простят, ще го приласкаят и няма да пропуснат да му представят поне няколко изкласили братовчедки, които скоро ще навършат пълнолетие.
От начина, по който той ще реагира, ще си направят заключение относно това дали най-после му е увряла главата или ще се наложи да поизчакат още малко, докато блудният син се сети къде му е мястото.
25
1
 
2
 
! Отговори
29828 преди 3 седмици
Сега оценявам удобството на социалната дистанция. Невъзмжна е холивудскаата сцена в съпровод на цигулки, избразваща в крупен план мъжки длани, които се съединаваат и после ридаещите горди принцове в братска прегръдка пред ковчега на дядо си. А зад тях кралицата ги благославя мълчаливо. Топовни салюти... Не зная каква вреда е нанеслажената на Хари на кралското сеейство, но виждам каква вреда нанася на родината си - "американката" не звучи гордо и победоносно.
24
0
 
7
 
! Отговори
До До 21265 преди 3 седмици
Е, как ще пропусне възможността да привлече вниманието към себе си?
Това се съдържа в самото й изявление - щяла да се превърне в център на вниманието и с това да накърни почестите, които се полагат на покойния принц Филип! Демек, направо заявява, че вниманието се полага на нея, а не на тъжното събитие, но тя виждате ли е благородна и затова ще отстъпи доброволно, за да не засенчи популярността и харизмата, които е имал приживе съпругът на кралицата.
От това по-голям тепегьозлък здраве му кажи!
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Освен да го направят шеф на компания за внос на банани в ОК,какво друго? Така ще уважат английското чувство за хумор на дядо му.
22
2
 
26
 
! Отговори
до 20 преди 3 седмици
като се е "измъкнал от закостенялата система", да спре да плаче за пари от "закостенелите", а с кафявото *** да се хващат на работа. Искаха да търгуват с името на "закостенелите", ама си направиха сметката без старата кръчмарка.
21
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Приключвайте с монархиите вече, поживяла си е жената чудесно, браво. И ние сме хора.
Като оня крал с 114 деца в 21 век?? ехо
20
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Добре направи Хари, че се измъкна от тази закостеняла, остаряла и лицемерна система, която има нужда да бъде осъвременена и членовете на кралското семейство да не се държат нелепо като фигури от 19-ти век.
19
0
 
4
 
! Отговори
До 21265 преди 3 седмици
Тая верно ли и сега се е изказвала?
18
0
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 3 седмици
Защо хората да не пишат по темата? Тебе ако не те интересува, мене ме интересува. Просто защото ми е интересно. Това, по някакъв начин, е животът на всеки един от нас, затова! Ти не можеш да мислиш от името на хората, пък и да нареждаш! Не ти е интересно - не четеш, не коментираш и отминаваш статията.
17
0
 
10
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
До Анонимен 13
Това, което мисли той или това, което мисли жена му?
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега като се окаже, че децата от първия брак на държанката са от Чарлз и всичко ще си дойде по местата.
15
3
 
17
 
! Отговори
Баба преди 3 седмици
До Дедо
И какво да им прости? Че не пожелаха да играят по свирката на жена му? Ами като иска да играе той, но да знае, че ще носи отговорност за това.
14
1
 
24
 
! Отговори
123 преди 3 седмици
До Grom
Всеки по пътя си - добре, но Хари и Меган искат и други неща. Напр. финансиране от фамилията, плащане от англ. данъкоплатци за тяхната и на сина им охрана, жена му се жалва, че синът им не е с титла принц (не че има право на това в момента), играе на тънката струна расизъм. Та кое точно е "всеки по пътя си"? Или тяхното е - да вземем всичко на max, а да не дадем нищо.
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези в 21ви век още си играят на принцове и принцеси.
12
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какъв е проблема? Че е казал това, което мисли?
11
6
 
8
 
! Отговори
Grom преди 3 седмици
Като иска да се отделя - нека. Назад е в линията за унаследяване, така че няма никакво значение. Те му се сърдят все едно е абдикирал. Сори, ма като няма да съм крал, защо да изпълнявам второстепенни кралски задължения?
Затова - всеки по пътя си и толкоз.
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С прошка или без, Хари си остава един ***
9
14
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
Мисля че въпроса е грешно зададен.
Въпроса е "Ще прости ли Хари на кралското семейство?"
8
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
късно е либе за прошка - мандалото хлопна. Ще го изтърпят няколко дни и после с шут ще го пратят на самолета далеч от тях. Да дава интерюта и да се оправя както може. То бива да мислиш с долната си глава, ама чак пък толкоз...
7
5
 
35
 
! Отговори
21265 преди 3 седмици
Възможностите намаляват след изявленията на американката, че не е отишла на погребението, за да не се превърне в център на вниманието и да накърни почеситте към принц Филип, но най-вече с напътствита й към кралското семейство да се сдобрят в този тъжен момент. Личи й колко я е страх от евентуално пдобряване на отношенията между Хари и роднините му. Ненйта сила е в интригите, лъжите и тяхното озделение, Недостоно поведение за любяща съпруга.