Какво се случва с Анистън, ще осинови ли дете?

Актрисата отрече слуховете, че ще става майка
16 апр 2021 19:21, Дарена Найденова
24
Какво се случва с Анистън, ще осинови ли дете?
БГНЕС

Преди ден се появиха слухове, че актрисата ще осинови дете и е споделила щастливата новина по време на специалния епизод на „Приятели“. Анистън се събира за първи път с колегите си от сериала, който забавляваше публиката в периода 1994-2004 година. HBO Max сбъдна мечтите на всички фенове на ситкома, като на едно място ще видим отново Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър, Матю Пери, Кортни Кокс, Лиса Кудроу и Дженифър Анистън.

Снимките на епизода бяха отменяни на няколко пъти заради продължаващата пандемия, но преди седмица екипът намери начин да започне заснемането, спазвайки всички мерки за сигурност. В социалните мрежи веднага се появиха снимки от събитието, като една от тях беше споделена от Матю Пери, но по-късно беше изтрита. Разбира се, феновете успяха да я запазят в своите телефони и компютри и тя продължи да циркулира из интернет.
 
Освен кадри от зад кулисите, из пространството започнаха да се разпространяват и различни детайли за самия епизод. За много от тях обаче се оказва, че са само слухове, като един от тях е и новината за осиновяването на дете от страна на Дженифър Анистън. Сайтът The Cut цитира източник от снимачната площадка, който твърди, че актрисата е споделила плановете си по време на специалния епизод, защото е почувствала, че това е правилният момент.
 
Да, ама не. Няколко часа, след като твърдението започна да обикаля интернет, говорител на Анистън отрече слуховете. 

Какво ще стане с осиновяването, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Не на мен тия! Вие не искате равенство, а привилегии! Да не говорим, че не сте ни равни.
4
6
 
2
 
! Отговори
лейди гергана преди 3 години
Преди години попаднах на едно тогава още беше старо порно: - те тая и още неколко други моми, правеха опити да "забременеят", така де...... ама оно за тая работа си сака мъж!!!
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3И що да е феминистка жената?!И не е страра мома а разведена жена.Има си яко кинти, що да не си осинови дете - ако реши може и 5 деца да си вземе.Аз съм стара мома, не съм нито феминистка, нито кариеристка. Не мога да имам дете и не виждам проблем като реша да си взема дете да си гледам.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На колко години е старлетката. Ако не може да роди, да си осинови, или да си вземе домашен любимец, след като не и е останало време от шиткане, насам-натам.Аман де, стига с тая суета. Вероятно има някакви дребни суми да гледа едно дете.
1
3
 
8
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Браде Браде взимай хапове да ти вдигнат кожената инжекция и заплождай бившата...Станалото с Джоли станало....Дненката ти е простила и още те обича - имате достатъчно пари, за да родите на 50+години.