Кралски биограф - монархията на Чарлз има нужда от млади лица

Тя е в криза в момента, смята Чарли Проктър
25 май 2023 18:51, Иванка Гъркова
8
Кралски биограф - монархията на Чарлз има нужда от млади лица
БГНЕС

Монархията на Чарлз III е застаряваща и ако скоро по-младите е нея не поемат част от задълженията, тя ще изпадне в своеобразна криза. Това споделя кралският експерт Чарли Проктър малко след коронацията на сина на Елизабет Втора и неговата съпруга Камила. 

Според специалиста всички изпитват страхопочитание от новия крал и осъзнават величието и отговорностите, които вървят с короната му. Но покрай тържествата със сигурнот има хора, които са се запитали колко възрастни са Чарлз, неговата сестра Ан, както и братята им Андрю и Едуард. 
 
Работещите членове на кралското семейство позираха за снимка в тронната зала на Бъкингамския дворец. Тогава Проктър се замисля, че би било хубаво скоро към тях да се присъедини Лейди Луиз Уиндзор. 
 
Ще поеме ли официалните си задължения дъщерята на херцига и херцогинята на Единбург? 
 
„Кога кралското семейство стана толкова старо? Това казвам без абсолютно никакво неуважение, но е шокиращо да се види колко бързо се е променила динамиката на работещите кралски особи“, коментира кралският експерт. 
 
Чарли Проктър изтъква, че седем от 11-те изобразени работещи кралски особи са на възраст над 70 години. По думите му, те не могат да са вечни и имат нужда от заместници, които да поемат делата им. 
 

След титлата на нейния баща – ще стане ли лейди Луиз принцеса?

За 59-ия рожден ден – принц Едуард с нова титла

Крал Чарлз с парфюм, вдъхновен от цветята в градината му

Говорейки за рационализирането на монархията - желание на Чарлз III, специалистът изтъква, че той може да включи някои по-млади членове на фамилията. Например 19-годишната дъщеря на принц Едуард и принцеса Софи. 

 


8
Още от Звезди
Кендъл Дженър вижда бъдеще с новото гадже
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Дрът Пърч преди 5 дни
Голем праЗ.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Това девойче Луиз изглежда симпатично. Ако наистина е скромна и способна да съчувства, тя би привлякла допълнителни симпатии към монархическата институция.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Върнете Меган и Хари.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
А дали Великобритания има нужда от монархията?
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Особено от млади госпожици.
3
0
 
1
 
! Отговори
Тия имат нужда от преди 6 дни
ЗАКРИВАНЕ! Чарлз, закривай!
2
2
 
1
 
! Отговори
Има нужда от Обеднен преди 6 дни
Уран!!! От Лондон казаха, че обеднения уран бил на народни цени! Даже накупили хиляди тонове и щели да пращат към житницата на Европа. В Ирак и в Сърбия изхвърлиха, скоро и в Украйна. Който проявява интерес да звънне на Ричи Сунак. Раздава за без пари! А ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика на нашия демократичен пътеводен фар САЩ. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Да земат от мигрантите ако нямат