Ако щете, вярвайте – и Шакира се оказа македонка

Звездата щяла да става и македонски лобист
1 юли 2011 15:10, Елка Василева
373
Ако щете, вярвайте – и Шакира се оказа македонка

Световната музикална звезда Шакира Изабел Мебарак Рипол е с македонско потекло, гърми македонското издание „Курир“.

Тя разкрила корените си преди няколко години за Фокс нюз. Миналия месец пък гордата Шакира споделила това и пред публиката на концерта си в Бейрут.

Тя посветила концерта си в Ливан на Уилям Мебарак – баща й, който е наполовина ливанец, наполовина македонец.

Може би точно заради македонската си жилка Шакира ще стане и македонски лобист, твърди изданието.

Звездата има влияние не само в музиката. Доказателство за това е конференцията миналата седмица в Йерусалим, където тя като посланик на добрата воля имаше честта да открие изложение, организирано от израелския президент Шимон Перес.

Пред президенти от цял свят Шакира представи своята кампания за образование,  присъства и президентът на Македония Георге Иванов, заключава „Курир“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още по темата: ШакираМакедонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не вземете вие да се спрете . КАКВО СА ВИ ВИНОВНИ СЕГА МАКЕДОНЦИТЕ ? Шакира го е казала а не вестника първо се научете да четете след това коментирайте . А пък ние какви сме -българи ? И какво ние сме много по зле от македонците тъй че вижте себе си преди да обиждате другите но такива сме си *** все гледаме кой да обидим .Излагате се ...
337
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайде стига с това - Македонците са Българи. Вече не са и никога няма да бъдат. Албанците ще им видят сметката, а на нас ***. А като им харесва на макитата да се правят на маймуни, нека се правят. Македония няма бъдеще. А както сме я подкарали - и Бъгария също.
336
0
 
4
 
! Отговори
Стареца преди 12 години
Шакира е с 25% македонска кръв не знае македонски, не е живяла там, няма техен паспорт но няма проблем братята македонци да я изкарат чиста македонка и да и вдигнат паметник. Те ги умеят тези неща. Голям смях с тези хора и никой сериозен историк или мислещ човек не ги взима на сериозно.
335
1
 
0
 
! Отговори
sweden преди 12 години
aydi siktir bee
334
0
 
12
 
! Отговори
Добре че ги има преди 12 години
Добре че ги има тези хора та да се посмеем от сърце.Давайте братя, голяма разтуха ми е да чета що творите.
333
0
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 12 години
Е, сега ще й дигнат паметник като "Македонско девойче-певица", до паметника на "Войн на кон" ( Александър Македонски. Скоро очаквайте паметници на Ченгиз Ханковски, Леонид Брежневски и народния герой Хитро Петровски.
332
0
 
7
 
! Отговори
до 334 преди 12 години
*** си на дядо си магарето. Маке малоумно.
331
0
 
17
 
! Отговори
Дънкан Мак-Лауд преди 12 години
Това със забуленото овладяване на космоса от нас, Македонците и пълна глупост. Всеки знае, че Меркурий е кръстен на любимото македонско занимание.
330
0
 
14
 
! Отговори
ribarnik преди 12 години
Това лято започват снимките на космическата сага "Армакедон" с режисьор Магърдич Халваджиян, който ще разкрие доскоро забуленото в тайна овладяване на космическото пространство от македонците.
329
0
 
7
 
! Отговори
ribarnik преди 12 години
Освен това бащата на Шакира бил наполовина ливанец и наполовина македонец, като не се знае кой от двамата-македонецът или ливанецът, е дядо и кой-баба, само се знае, че и двамата са мъже.
328
0
 
10
 
! Отговори
ribarnik преди 12 години
А най-последната новина е, че Александър ще пусне меча и ще държи гордо Биг Мак в чест на македонската верига за бързо хранене Макдоналдс.
327
0
 
1
 
! Отговори
az преди 12 години
е тия не се спряха.......
326
22
 
0
 
! Отговори
Александар преди 12 години
Ас ви обичам кви и да сте.Тази лето отивам вав Несебар,а учам и Бул(шит)гарскиот ви език :) Моито дете сшто ште учи Блгарски,Грецки,Албански и Турски език.Стига вече од вас.Моете да му се фатите на Букефал за ташаците когато доидете вав Скопе.
325
18
 
0
 
! Отговори
Александар преди 12 години
Абе тапаци на тапаците.Чети добро.Татко и има Македонско потекло.Това значи че е роден во Македониа,а може да е Албанец,Турчин,Ром,Македонец па можеби и Бугар.Тук во Македониа ние признаваме малцинствата и ги почитуваме нивните права,што не е случа и кам вас во Бул(шит)гариа.Таа ваша политика на негирае е сшта като Грчката и Србската што е малко симптоматично .
324
0
 
7
 
! Отговори
аабе преди 12 години
Шакира в едно интервю пред репортерка каза: Че баща и не е полу македонец и че информацията не е вярна. Ама макетата милите се чудят вече какво да мислят.
323
1
 
7
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Шакира да знае че няма "МАКЕдонска" жилка а българска. :)
322
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, братя макета! Още едно твърдо доказателство за истинността на всяка ваша дума! Поклон!
321
1
 
32
 
! Отговори
:) преди 12 години
И Батман е македонец... от град Прилеп
320
5
 
4
 
! Отговори
VlaTko преди 12 години
abe vie maloumni li ste ne moga da razbera???Nqkoi Makedonec da e kazal ne6to po vyprosa??Ako 4etete po-gore v teksta tova go e kazala Shakira!!!! a ne vestnikaI stiga s tezi maloumni iztorii za6oto ako iskam 6te se 4uvstvam i Kitec....va6a rabota a da gledate vie kak si se 4uvstvate i da ne se byrkate na dugite......za6toto da po BTV na edno predavane ima6e 4e QPONCITE SA OT BYLGARSKI PROIZHOD, tova e kazano ot nacionalna televiziq..vmesto da se uvajavame sysedite nie plueme pomejdu si.JALKO
319
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Срамота... тия съвсем са превъртяли! Очаквам сега в пресата им да гръмне новината, че Кейт и Уилям също са македонци, Даяна и Чарлз също!Да не забравя, че световни имена в историята като Колумб, Цезар, Клеопатра и др. също са били македонци! Що за идиотщина?! На тия няма ли кой да ми каже да престанат да се излагат???