Борба за живот! Да се събудиш в ковчег (16+)

Момиче "възкръсна" в Хондурас, но умря преди да я извадят
27 авг 2015 09:22,
23
Борба за живот! Да се събудиш в ковчег (16+)
Снимка: YouTube

"Мъртва" тийнейджърка се събудила в ковчега и крещяла за помощ един ден след като била погребана - но починала отново преди отчаяните роднини да я спасят, пише "Дейли мейл".

Кадри показват как скърбящото й семейство разрушават бетонната гробница откъдето се чувало как 16-годишната Нейси Перез "чука и крещи".

Роднините, които изровили трупа на момичето, открили, че стъклото на ковчега било разбито и върховете на пръстите ѝ били сини. Въпреки усилията на лекарите обаче момичето не показало признаци на живот и по-късно тя била върната в гробището и погребана отново.

Перез, която била бременна в третия месец, се събудила една нощ и тръгнала към тоалетната, но припаднала. Това се случило в дома ѝ в Ла Ентрада, Хондурас. Смята се, че припадъкът може да се дължи на пристъп на паника, след като тя чула изстрел.

Но когато от устата на тийнейджърката започнала да излиза пяна, религиозните ѝ родители повикали местния свещеник вярвайки, че тя е обладана от зъл дух.  Роднините разказват как свещеникът се опитал да прогони злия дух, но тя останала безжизнена и била откарана в болница, където три часа по-късно лекарите я обявили за мъртва.

Перез била погребана в сватбената рокля, с която наскоро се омъжила. Ден след погребението, съпругът ѝ Руди Гонзалес посетил гроба ѝ на гробището в Ла Ентрада, когато чул чукане и приглушени викове от вътрешността на гробницата и веднага повикал за помощ.

"Чух чукане, а след това и гласа ѝ. Тя викаше за помощ. Вече беше минал един ден откакто я погребахме. Не можех да повярвам. Бях изпълнен с надежда, но..."

Лекарите смятат, че девойката може да е претърпяла тежка пристъп на паника, който да е спрял временно сърдечната ѝ дейност. Друга хипотеза е, че тийнейджърката е получила катаплексична атака – рязка временна загуба на функцията на мускулите, обикновено предизвикана от силен емоционален стимул, като например стрес или страх, по време на който жертвата е в пълно съзнание. След това тя може би е починала от липса на кислород, когато се е събудила в затворения ковчег. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Сп???нс до 2 преди 8 години
До Анонименнезнам ти ли си зле или 50-те дето са ти сложили плюсче - в статията много ясно пише ,че е обявена за мъртва след като са я прегледали в БОЛНИЦА , шамана няма общо с това ,че са я закарали на гробището
8
1
 
13
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Още като прочетох за пяната и злите духове и ми стана ясна работата! Простотията си взема данъка!
7
9
 
6
 
! Отговори
И Сус преди 8 години
И аз, колко пъти съм умирал и съм възкръсвал!
6
9
 
6
 
! Отговори
Велев преди 8 години
Тук щеше да стане донор набързо парчетисана.
5
3
 
16
 
! Отговори
Го4о преди 8 години
Имайте в предвид, че това е медията на Пеевски и всичко е пари!
4
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
докато се допитват до надрусани шамани а не доктори очаквам още такива весели новини :D
3
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гадно, трагично стечение на обстоятелства.
2
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човешка глупост и религиозни фанатиц. Били извикали местният шаман и той я обявил за мъртва, понеже видял пяна в устата и. Никой не знае какъв ужас изпитват тези хора преди да умрат "отново". В Англия едно време са ги погребвали с въженце и звънче над гроба, че гробарят да чуе, ако някой случайно е обявен за мъртъв, а всъщност не е.
1
3
 
39
 
! Отговори
учителката ти преди 8 години
Душички мамини! Преди да пуснете някой преписан материал поне го прочетете за правописни и стилистични грешки. Последното изречение е върхът.