Зодиите, които не могат да се похвалят с увереност

А това без съмнение им пречи
Обновена: 14 сеп 2017 21:59 | 14 сеп 2017 21:57,
5
Зодиите, които не могат да се похвалят с увереност
Снимка: Reuters

Увереността може да има различни значения. Има самоувереност, когато силно вярваме в себе си и своите действия. Знаем какво искаме и как да го получим, или поне така изглежда.

Има и увереност в способностите на другите. Вярваме, че когато някой каже, че ще направи дадено нещо, това ще се случи. Това да разчитаме на някого отново е увереност в някой друг. Тази увереност обаче няма пряко отношение към личностното ни развитие.

Истината е, че степента на увереност в самите себе си е от решаващо значение за развитието и себеусещането ни. Тя може както да ни помогне, когато е висока, така и да ни попречи във всички аспекти на живота, ако нивата са прекалено ниски.

Зодиакалният знак също има какво да каже и в това отношение, тъй като липсата на увереност се наблюдава сред определени знаци в зодиака. Сред кои представители в зодиака самоувереността е в най-малка степен?

Рак

Родените под този знак са изключително чувствителни и са склонни да приемат всичко прекалено лично. Когато щастието или самочувствието се дължат на някой друг, нямате тази вътрешна сила, която е нужна, за да сте уверени.
Раците са прекалено емоционални и изключително нуждаещи се от някой друг – всичко това ги прави жертви на несигурността.

Везни

Те не искат никакви неприятности, затова трябва да бъдат наистина силно развълнувани от нещо, за да се застъпят за него и за да се отдадат на защитаването на определена кауза или хора. Обикновено това са малкото случаи, в които Везните демонстрират увереност.
Те искат да бъдат харесвани и смятат, че ако дадат по-голяма гласност на своето мнение и се застъпят за себе си, това ще се промени.

Вижте кои още зодии не са уверени в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ха, ха, ха!Везни?Кой от четирите основни типа?А тия, дето имат много други кардинални "подробности"?Боба ви го е казал - ясно!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрън-дрън.
1
0
 
4
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Както се казва - човек е такъв или онакъв, зависи на коя страница е обърната душата му.Останалото са подробности