Жените с по-малко опит в секса - по-щастливи в брака

Това показва проучване в САЩ
16 авг 2019 23:00, Иванка Гъркова
106
Жените с по-малко опит в секса - по-щастливи в брака
Снимка: pexels.com

Жените, които са имали по-малко опит в секса преди да се омъжат, имат много по-щастлив брак в сравнение с онези, които са спали с повече мъже. Това показват данните от проучване на Християнския институт за семейни изследвания в САЩ.

Резултатите сочат, че 65% от дамите, които са имали само една сексуална връзка преди да сключат брак, са щастливи и удовлетворени от семейното си положение след това. Участничките, които са имали над 21 предбрачни партньора и са посочили, че са щастливи, са 8 на 100 по-малко – 57%.

Според проучването, по-големият опит в леглото и сексуалните забежки може да навредят на брака по-късно. Или казано по-просто – мъжете, които все още не са обвързани, трябва да си намерят жени, които не са правили безразборен секс, за да нямат семейни проблеми. Според християнския съюз, по-целомъдрените жени са по-добрите съпруги и имат по-щастлив живот със съпруга си.

Изследователите посочват, че дамите, които са спали само с един партньор и после са се омъжили за него, нямат база за сравнение. Това е причината да смятат, че връзката им е щастлива.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още по темата: щастиебраксексвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
4
 
! Отговори
До 73 ПорЦелан преди 4 години
"Няма равноправие в този живот! Какво трябва да има един сваляч за да стане такъв? Пари, адекватна кола, свободно време, дрехи, да изглежда добре ... Какво трябва да има една жена за да стане ку-ва? Абсолютно нищо, трябва само да се навърта наоколо." А защо няма нищо кy-вaтa?! Защо мъжете сте заграбили световните богатства и допускате жените до съвсем малка част от тях и то срещу това да ги прекарвате? Значи мъжете имате всичко и сте дискриминирани? Така е като жените са прости и са ви родили!
81
5
 
1
 
! Отговори
До 77 преди 4 години
До 77 Някоя си до 75Няма такива льольовци. Недей да спиш на тези лаври.
80
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 82Защото жените са ***, искат всичко и сега и си мислят, че ще го получат от мачовците. А когато им дойде акъла вече са в менопауза изхабени емоционално и с разбито здраве.
79
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Някоя си до 75Остава и да кажеш защо льольовците не ги искат жените?Ами все при свалячите ходят.
78
0
 
9
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 4 години
Пък колко болести ще ти лепнат тези общаци не е истина.
77
8
 
7
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 4 години
Нормално, никой мъж няма да се раздава за някоя, която през пет минути я поздравяват мъже по улицата.
76
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек трябва да се наживее без значение жена или мъж и после ако реши да се "бракува".
75
4
 
18
 
! Отговори
Някоя си до 75 преди 4 години
Да свалячите се женят и цял живот кръшкат на жените си, бият ги и ги тормозят психически, за да се покажат пред другите батки кви са яки. А льольото ще гледа жена си в очите и ще я третира като принцеса... а пък нека да е льольо.
74
9
 
9
 
! Отговори
:( преди 4 години
ами естествено ще е така. Който иска да се осветли по темата да следи послените тенденции в порн0 индустрията. Като видиш как 18 годишни "девойки" ги вземат по трима африканци едновременно отзад и това не им стига.... Как една такава сексуалн0 освободена жена ще е щастлива в брака си само с нещастното червейче на мъжа си? На нея и трябва най-малкото жребец да я клати, за да усети нещо... И това благодарение на *** ценности за ранна сексуална култура. От пет годишни в детските градини...
73
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Някоя си до 69Глупости-всички свалячи,които познавам са женени.Дори и да са още ергени не им е проблем да се оженят,когато поискат.А ако е някой залюхан жена няма да види цял живот.Пълно е с такива мъже.Ти би ли предпочела някой льоло вместо мъж със самочувствие и увереност?
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 67Айде да се взимаме!
71
12
 
14
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Няма равноправие в този живот! Какво трябва да има един сваляч за да стане такъв? Пари, адекватна кола, свободно време, дрехи, да изглежда добре ... Какво трябва да има една жена за да стане ку-ва? Абсолютно нищо, трябва само да се навърта наоколо.
70
3
 
22
 
! Отговори
Някоя си до 69 преди 4 години
Да, те свалячите си намират жени, ама за единия полов акт. По-глупавите жени се женят за такива с надеждата да ги променят, но обикновено си губят младините в гонене на вятърни мелници. Въпрос на избор.
69
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сексът НЕ може да направи човек щастлив, но със сигурност може да го направи нещастен.
68
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правен е експеримент в САЩ.Красива жена среща на улицата 100 мъже и им предлага секс.Получава 90 положителни отговора.След това красив мъж предлага на 100 жени да правят секс .И получава 100 отрицателни отговора.Ето затова са легенди Казанова и Дон Жуан.Аз като се сетя какво ли не съм правил да навия някоя за секс,а жените само да щракнат с пръст и ще преспят,с който си искат.
67
16
 
10
 
! Отговори
До някоя си преди 4 години
Това в някоя паралелна Вселена ли става? Щото познавам много самотни мъже,които са нямали връзки с жени и цял живот си остават сами.А свалячите винаги си намират жени.А и една жена само да поиска и веднага ще намери десетки кандидати да преспят с нея.Докато за един мъж е много трудно да навие жена за секс.Затова и свалячите са на голяма почит.
66
5
 
38
 
! Отговори
Някоя си преди 4 години
Господа. стига сте се изхвърляли как е яко да спиш с безброй жени и да спиш с девствената си жена. Не си мислете, че и за нас жените не е противно да имаме контакт с мъж преспал с половината град. Какво може да очакваш от такъв? Същото като и от жена, която го е правила. Нито семейство, нито сигурност, най-много изневри. За това такива мъже като вас също не са стока. По-добре някой мъж с няколко жени, ама грижовен и мил - в леглото ще си го обучи жената, от колкото такива *** като вас.
65
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако отидете в Индия, много хора не искат да се докосват до други, даже поздрава е без ръкостискане. Това е така, защото там масово се смята, че всеки допир с друго тяло обменя голямо количество енергии между двамата човека, техните емоции и мисли например. А при секса още повече се увеличават връзките между хората. Въпроса е, искате ли да имате връзка със всякакви индивиди и да обменяте с тях енергии?
64
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 71Викаш ще си взема за жена някоя,която е целувала *** на половина град.Ако ти си си взел такава си е твой проблем.Аз като видя някоя,с която съм бил се сещам не за качествата й ,а какви *** ми е правила.Такива сме мъжете и който казва различно,значи лъже.
63
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 75И защо да не спя с много жени?Кое е му е антиморалното на това?Досега не съм срещал жена,която да пренебрегва мъж,защото е бил с много жени.Тъкмо напротив-ако си някой девственик няма да ти обърнат внимание.За жената е различно-всяка,която и била с много мъже е ***.Такъв е животът и която не го е разбрала си е неин проблем.