Венера в Овен - какво ще донесе на зодиите?

Много страстен период
25 мар 2021 22:00, Ивета Иванова
0
Венера в Овен - какво ще донесе на зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в знака на огнения Овен на 21 март и ще остане там до 14 април. Това ще донесе невероятна енергия в любовния ни живот, повече страст, приключения в интимния живот и промени в спалнята. Вижте какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Това е техният сезон и планетата на любовта е в техния знак - да не се задоволяват с малко през периода, те знаят добре какво заслужават. Нищо чудно постоянно да имат желание за секс - нека се наслаждават на интимността с партньора. Ще имат много ухажори, които ще им дават доста внимание.
 
Телец
 
Ако някой знае, че хубавите неща отнемат доста време, това са Телците. Ще знаят как да настроят партньора на романтина вълна - ще поръчват вкусна храна, ще вземат вино, ще купят нови сатенени чаршфи, ще пускат любовни песни. Няма да напвавят първата крачка, но определено ще направят впечатление на тръпката или половинката.

Близнаци
 
Жадуват да опитат нещо ново в спалнята и спонтанността е нещо, което ще им се отдава през този период. Да не чакат партньорът да измисли следващия ход или следващата среща, нека Близнаците водят и покажат кой е шефът. Ще им харесва да глезят партньора и да му угаждат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари