Хороскoп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Телец

Годишна прогноза за следващата година
22 дек 2021 19:00, Екип на Tialoto.bg
32
Хороскoп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Телец
Снимка: Pixabay

За Телеца следващата година ще бъде най-важният период в живота, тя ще положи основата за развитие за следващото десетилетие.

Годината на Черния воден тигър ще промени коренно живота на Телеца, оставяйки приятен послевкус. Вторият знак на зодиака, трудолюбив и реалист, ще изчисти тялото и ума от ненужните мисли и дейности през първите месеци на годината. Телецът ще успее да избегне любовните изкушения и желанието да се обогати нечестно, замесвайки се в съмнителни финансови измами. На преден план ще излязат въпросите за семейството и отговорността към хората.

През 2022 г. ще има две слънчеви и две лунни затъмнения по оста Телец-Скорпион. Те ще засегнат:

- първият дом на хороскопа, който отговаря за същността на личността и нейното положение в обществото

- дом на брака, партньорствата.

Затъмненията ще осигурят мощна енергия за трансформиране на живота. Уран ще играе своята роля, който ще се свързва с наталното Слънце на Телец при преминаване през него транзитно. Най-вече Уран ще засегне живота на хората, родени от 30 април до 12 май. Цикълът на Уран е 84 години, това означава, че суровата енергия на планетата ще предизвика промяна през целия живот.

Слънчевото затъмнение през април ще се случи в знака на Телец и ще бъде съдбоносно за всички, родени от 30 април до 4 май. През този период можете да отправите желанията си за години напред и да помолите Вселената за помощ за тяхното изпълнение.

През пролетта и есента на 2022 г. животът ще ви изкуши под формата на връщане към миналото. Старите навици ще напомнят за себе си, но Телецът ще се справи с тях. Телецът ще може да обуздае недостатъците, които са му пречели да живее. Завистта към успехите на другите хора ще се замени с уважението и желанието да ги повторят.

Пристрастяването към храната ще стане толкова очевидно, че ще ви принуди да преминете на диета и да доведе до по-здравословен, по-хармоничен начин на живот.

Агресивността ще се стопи в доброта и състрадание към света. Ще има съзнателно желание за учене и развитие в личен и професионален план. Оптимизмът и вярата в собствения ви успех ще ви насочат към целта и няма да ви позволят да паднете духом. Толерантността и деликатността ще бъдат ваш спътник.

Използвайте здравия разум, когато планирате живота си, тогава няма да ви се налага да гасите огъня и 2022 г. ще бъде по-гладка, по-спокойна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: зодия Телецхороскоп 2022
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
1
 
! Отговори
Накратко: преди 2 години
Библията е псевдонаучно съчинение и има нещо много интересно в нея. Всъщност единственото интересно нещо в нея - че в нея няма нито един виц, нито една шега. Всеки японец би казал, че такава книга не става за четене! Много на сериозно се взимат и ги взимат .... И ще стигнем до още много псевдонаучни съчинения, като Нова история на България!
28
1
 
5
 
! Отговори
Единия учен: преди 2 години
Теорията на относителността вече е остаряла. Другият казва: Това е Библията - тя не е!Технически погледнато и двете са остарели особено Библията. Но по-весело става!
27
5
 
0
 
! Отговори
Искате отговори: преди 2 години
Ще ги получите ! Но преди това имам едно условие: преди да говорите с мен гледайте да сте си изхвърлили Библията от домовете и от главите! Тя е неточен преразказ на изминали събития - преиначени, хиперболизирани, аглутинирани и са половинчати истини, но .... Има подсказки в нея за случващото се в момента , но тези подсказки имат научни и логични обяснения! Едно време имаше някакъв научно-популярен филм дето двама учени държат Теория на относителността и Библията. И казват:
26
1
 
0
 
! Отговори
Не знаех... преди 2 години
Че съм във война с община Враца и МВР Враца и Прокуратура Враца ...По-времето дето разбрах се оказа, че ми били вкарали голове.Айде сега е ваш ред да ви вкарват!
25
1
 
0
 
! Отговори
Съобщение: преди 2 години
Ей сельооо да ти в общината - много хитра тактика да изкараш вратаря на противниковия отбор и да вкарваш на празна врата . Ти още не си се отказал - кога вратаря е Джини Крейг ядове ще береш!
24
1
 
0
 
! Отговори
Всъщност: преди 2 години
Втора година подред отказвате финансиране за база за пет професионални паралелки без основание!Сега само работодателя има право за жалба до административния съд по тоя въпрос и може да ви разкатае фамилията да платите двойно - стана вече тройно за нанесени щети!А аз - аз имам право на Възражение и възразих!Прочетохте ли си ги? А рамчици купихте ли им! Да са ви честити и ще се предават от министър на наследник!
23
1
 
0
 
! Отговори
Абе ... преди 2 години
Това училище е сандбокс - не е направено и тръгнахме да го правим отказахте финансиране ... Толерирате изнасилвачи и разни други ...Колажа пак е правен с мой средства и не барай ...всичко е ок там - закупени са тежките продукти с тежките лицензи което ми дава право на споделени права за фрагменти от тях. Аз съм ги закупил не ми е дадено нищо освен на заем когато мога ще ги върна! Плюс това чети закона за авторските и сходните тях права като ...образователни и некомерсиални цели!
22
1
 
1
 
! Отговори
Може да се говори преди 2 години
Как толерирането от страна на общината на определени личности, институции, модели нанасят много сериозни щети всяка година и то какво станало накрая капка по капка блато станало и ни орел ни рак ни щука па после да нещата да платят сметката за поправката на това блато а и да не искат да поправят това блато , а да искат да го закрият и продадат. Бай Петър Къчев нема да им го прости! И тая година имам интелектуални загуби и изтичане на мозъци и то не посредствени!
21
0
 
0
 
! Отговори
Ами значи преди 2 години
Наложи се да импровизирам, защото както се оказа хората, които трябва да се грижат да не се налага да импровизирам и да си вършат работата срещу такива номера се оказа, че са замесени в тях. И според базовия инструктаж - действа се сам докато не се появи подкрепление!
20
1
 
0
 
! Отговори
А за онова ли? преди 2 години
Ми по едно време ми писна от нечии злонамерени набези и както се казва трябваше да импровизирам:Трябва крадец да хванеш крадеца нали знаеш и да използваш квото намериш в средата за свое преимущество!
19
1
 
0
 
! Отговори
Миналата година преди 2 години
Напук на всичко - техника за 10000 лева и то моя си - Тилт бръш, дигитално моделиране във виртуална среда, дигитално рисуване - значи мое всеки друг да се излага аз не мога!
18
0
 
0
 
! Отговори
Ама вижте сега преди 2 години
Някой неща се правят по дълг,задължение, отговорност как ще ме изкарват така некомпетентен, луд, сбъркан-то и на мене ми беше необяснимо по едно време после докторката го разбра,че от онова ухапване.И съм си свършил работата редовната и извънредната в тежко здравословно състояние.Като се излекувам напълно минете за по ракия засега няма мърдане.Ама много ми е обидно при цялата тая свършена работа да се случват такива неща и да ми спират финансиране пък и да толерират едни такива хора и практики!
17
1
 
0
 
! Отговори
Ами обидно ми е преди 2 години
И миналата година бе демонстрирано най-новото дето го има само преди година!Обидно ми е да ме наричат селско или квото и да е друго училище. Знам си репутацията и отговорността и съм още в час колкото на някой да не им изнася!
16
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Мамая Манолова е телец ама изпадна зад борда от НС :)))
15
1
 
0
 
! Отговори
Много добре знаеш: преди 2 години
Не ми е писано аз да водя тая война и ти много добре знаеш! Четири ръце едната с два кръстосани пръста, значи четири неща ! Хиляда ръце са хиляда ръце. Четири ръце са четири ръце!
14
1
 
0
 
! Отговори
За какво си дошъл? преди 2 години
Аз съм грамотен човек и виждам знаците ! Нямам работа с вас.... Седя си в добрия стар авангарден замък поискахте три неща и две със стиснати пръсти (демек вързани) . Изпълнил съм ги - върнал съм диктата!
13
1
 
0
 
! Отговори
Виж сега: преди 2 години
То принципно не ми е работа да възстановявам правовия ред, освен в случай на неизбежна самоотбрана при който ако не се възстанови правовия ред ни чакат още девет години колониализъм и да видиш след десет години всички падежното и давности за едни копилета ще паднат - та нямаме време!
12
1
 
0
 
! Отговори
Аааа преди 2 години
То имало и едно Асо и един поп - "Обесването на Свещенник Кръстьо," и едно тесте карти!Абе тоя май са капо! Шеф тия капо ли са! Че другите карти са в теб!
11
1
 
0
 
! Отговори
Ааааа.... преди 2 години
За ония неща по геофизика, електродинамика, сюрреализъм, петата антропоморфна форма , петата визуална форма - да аз ги направих! Така става като на всичко коз ти влязат три валета и три деветки. А третата деветка ли? Емисии ... 9 поправка е свързана и с някой други работи - че при нарушаването на 9 поправка се случва някой да наруши и първа и втора и международно военно право и да е виновен за половината военен НПК!
10
1
 
1
 
! Отговори
Кой аз? преди 2 години
Аз да тормозя някой? Това не е изобщо вярно просто спазвам закона и възстановявам правовия ред и си гледам работата. Ама мен не ме интересува тия работи - щял съм да почна бой и всички да ги бият или пък да съм извършил каквито и да е било предизвикателства или сексуални действия срещу други лица ... Аз бях тежко болен седем години от латинска болест как ще заразявам друг човек!