Зодиите, които шпионират партньора си

Ето кои са те
24 фев 2022 17:45, Ивета Иванова
11
Зодиите, които шпионират партньора си
Снимка: Pixabay

 Това са зодиите, които са подозрителни и ревниви. Те редовно следят партньора, проверяват с кого си пише и излиза, къде е във всеки момент, понякога дори го проследяват навън. Имат проблеми с доверието. Вижте кои са, според "Times Of India".

Овен
 
Овните са любопитни и понякога стават агресивни. Често се месят в нещата на другите. Много са импулсивни и страстни, което ги кара да изпитват ревност. Освен това, те са открити и напълно честни относно собствените си чувства. Ако чувстват, че партньорът им им изневерява, няма да спрат, докато не открият истината. Ще проверяват телефона му, чатовете, обажданията, ще го следят.
 
Телец
 
Много държат на сериозната връзка и стабилните отношения. Отдадени и лоялни партньори са и показват това. Не биха живели и имали връзка с човек, който не е честен с тях и не гледа сериозно на връзките. Ценят много искреността, затова, ако не я получават, ще следят партньора. Винаги искат да достигнат до истината и не желаят да си губят времето. Ще нарушат правилата и ще шпионират половинката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
В. преди 2 години
Драги човече. От все сърце ти желая да се издигнеш. Успех.
5
2
 
0
 
! Отговори
Човек за реализации преди 2 години
Драги хора , бъдете така добри да се запознаете с мен и да ме издигните да стана владетел на България !Драги хора ако желаете България да стани супер държава и всичко да бъди наред, тогава ме издигнете да стана владетел на България ! Доверете се на СЪРЦАТА си ! Аз няма да бъда лош и няма да викам !
4
1
 
7
 
! Отговори
Да бе преди 2 години
Като ходят двамата гледа накъде гледа жена му. Зодия Комплексар
3
1
 
7
 
! Отговори
Язе па си мисля, преди 2 години
че всичко, що е комплексар следи мъжа си/жена си/ от страх да не ги изгуби и накрая в повечето случаи така става.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Овен и стрелец? що за глупост? Това са директни хора и последното, което ще направят, е да следят някого. Сред шпионите може да са телец, дева, скорпион, риби. Но не и огнените зодии. По-скоро е изключение. Как ви хрумват подобни глупости, наистина?
1
2
 
9
 
! Отговори
скорпионка преди 2 години
До Асан Ний не шпионираме, директно вдигаме скандал по подозрения :)