Защо малките неща са важни за любовната връзка?

Те са онези дребни жестове, които разтапят сърцето и показват любов
13 окт 2022 22:39, Михаела Лазарова
19
Защо малките неща са важни за любовната връзка?
Снимка: Istock

Малките неща са важни за връзката. Те могат да ви направят безкрайно щастливи, но могат и да доведат до раздяла. Неслучайно съществува поговорката „малките камъни обръщат колата“. Всеки малък жест и дума е от значение. Дреболиите на пръв поглед могат да „пробият“ голяма дупка в сърцето ви и да оставят неизлечима рана там. Но също така могат да ви накарат да се чувствате изключително щастливи, много обичани и глезени от любимия си човек.

Защо малките неща са важни и кои са онези дребни жестове, които разтапят сърцето и показват любов?

Партньорът ви прави кафе така, както го обичате

Когато любимият човек ви приготви любимата напитка точно по начина, по който вие я харесвате, това е израз на любов. Този на пръв поглед малък жест говори много за отношението му към вас и за желанието му да ви зарадва, да стопли душата ви.

Праща ви мили съобщения, когато не сте заедно

Сладките напомняния, че му липсвате и че мисли за вас, показват любовта му. Това партньорът ви да ви накара да се усмихнете с нежно съобщение или с любовно напомняне е нещо, което може да направи деня ви по-хубав.

Готви нещо, което обичате

Ако партньорът ви отделя време, за да сготви нещо, което обичате по начина, по който го обичате, е любов. Храната означава грижа. Приготвянето на любимото лакомство е начин да се покаже привързаност. Когато искате да зарадвате любимия човек, на когото държите и искате да се чувства обгрижен, приготвянето на вкусна изненада е чудесен начин да го направите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
Razbira se ce malkite gadjeta sa vajni vav vraskata te sa kato malkoite kamaceta
6
1
 
6
 
! Отговори
Пари пари преди 1 година
Това е много пари и свободно време това е. В основата на всичко стоят парите.
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Малки, малки.... абе друго си е да му е голям.
4
1
 
6
 
! Отговори
Щом държи на теб, преди 1 година
няма да те ползва като салфетка за еднократна употреба, а ще ти каже какви са намеренията му спрямо теб, дори и в случаите, при които не може да се ожени в близките години. Ще има доблестта да каже какво можеш да очакваш от него, ако те счита за човек, но на това трябва да са го научили още когато са го възпитавали като подрастващ. Същото важи и за жените - не забравяй, че и мъжът е човек, има чувства, житейски планове, достойнство и ако си почтена, няма да го ползваш само докато ти е удобен.
3
1
 
14
 
! Отговори
опитен преди 1 година
Малките камъни може и да обръщат колата , но ако си достатъчно глупав да не виждаш големите е по-лошо ! Моята така се хващаше за дреболиите и глупостите и като загуби всичко разбра какви хи е надробила , но беше късно ! На днешно време е истинко съкровище да намериш искрен , честен и добър човек , който да е безкористен , и ако за дребни глезотии го загубиш си е чиста глупост !
2
2
 
9
 
! Отговори
Драго преди 1 година
Ами да ви кажа, не знам до колко вярно е това. Аз все с малки неща разполагам и никой не им се кефи сякаш - инструмента ми е малък (8 см в активно състояние), имам малка заплата и карам малка кола.
1
4
 
3
 
! Отговори
Кирчо преди 1 година
е са ше врътнем един кефир на ленчето