Foo Fighters търсят неизвестен музикант да свири с тях

Foo Fighters обявиха конкурс за неизвестен, но виртуозен музикант, който да свири с тях на церемонията по раздаването на "Грами"
7 яну 2008 13:05,
2
Foo Fighters търсят неизвестен музикант да свири с тях
Снимка: foofighters.com
Foo Fighters търсят неизвестен музикант да свири с тях на сцената на церемонията по раздаването на "Грами" тази година през февруари.

Групата ще участва в концерта, организиран по повод 50-тото издание на наградите. Той ще се състои в Лос Анджелис и на него Дейв Грол и компания ще дадат шанса на някой фен да сбъдне мечтата си и да се присъедини към тях за една звездна вечер.

Шансът се дава в рамките на “Моят Грами момент” - инициатива, която позволява на професионални, но неизвестни музиканти да имат своите първи 5 минути слава с любимия си изпълнител на сцената на церемонията. Миналата година щастливецът е бил Робин Троуп, който е пял наживо с Джъстин Тимбърлейк.

The Foo Fighters са обявили конкурс за музиканти, които свирят на струнни, дървени духови и брас инструменти.

Всички, които искат да участват, трябва да представят 60-секундно свое изпълнение на песента на групата "The Pretender" преди 20 януари. Така журито ще селектира 45 финалисти, преди публиката да избере финалните трима победители.

Те ще свирят на сцената с бандата и с голям оркестър и ще станат част от бляскавата церемония по раздаване на наградите, която ще се състои на 10 февуари.

За повече информация, вижте сайта на Foo Fighters, както и сайта на “Моят Грами момент”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Къртят мивки тия момчета!