Афро-тук, афро-там

Третото издание на Африканските нощи на World Beat Nights е посветено на многогласното пеене и екзотичните афро-пазари
19 мар 2008 14:57,
Афро-тук, афро-там
Снимка: World Beat Nights

Ако пулсиращият афро-джаз на Ди Ди Бриджуотър ви е бил прекалено малко, съвсем скоро можете да продължите музикалното и духовно пътуване из черния континент.

Този път преживяването ще ти бъде доставено на поредното парти от World Beat Nights. Става дума за третото издание на Африканските нощи, на което организаторите ще насочват вниманието си към Африканското многогласно пеене и екзотичните афро пазари.

DJ-ите, които ще разцепят мрака и късния сняг с горещи ритъм и песни са заслужилият псевдонима си Africandro и Dancing Angel.

Освен тях, за всички, които ще посетят партито на 21 Март в клуб Pulse, ще пее първият самодеен Българо-Африкански хор под ръководството на вездесъщия Анди от Нигерия (със сигурност най-изявеният африкански музикант в България).

Визията на The Rain Army ще ни разходи из пазарите на цяла черна Африка - от страната на масаите до страната на зулусите. Но това няма да е само виртуално пътуване, защото в самия клуб ще има предмети от щанд с автентични африкански стоки, представени от Ethno Art Shop.

Яко афро, с две думи...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание