Продават Карла Бруни-Саркози голичка

Портретът на Карла се оценява на 4 000 долара
26 мар 2008 10:27,
53
Продават Карла Бруни-Саркози голичка
Снимка: Christie's

Гола снимка на съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози ще бъде продадена на търг в аукционната къща Christie's в Ню Йорк следващия месец.

Чернобялата фотография, дело на фотографа Мишел Конт отпреди 15 години, показва бившата манекенката в поза, наподобяваща на една от трите голи фигури в картината на Жорж Сьора Les Poseuses.

Аукционната къща обоснова своето решение да изложи на търг тази снимка на Първата дама на Франция, като подчерта, че съпругата на Саркози е „една от най-красивите жени на света“.

„Това е произведение на изкуството. Тя е снимана през 1993г. когато госпожица Бруни бе манекенка и това е един портрет на голо тяло, направен с вкус от един известен и уважаван артист“, каза говорителката на Christie's Милена Сейлс.

Снимката е от колекция, която включва произведения на Хелмут Нютън, Хърб Ритс, Ричард Аведон и Лени Рифенстал.

Сред тях има снимки на голи тела на манекенките Кейт Мос и Наоми Кембъл.

Портретът на Карла Бруни-Саркози се оценява от Christie's на 4 000 долара (около 2 500 евро) и ще бъде изложен на търг на 10 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
milena преди 15 години
наборката ме кефи и ме зарежда положително
51
0
 
0
 
! Отговори
Зависник преди 15 години
Е аз като имам прекрасно оформении неотразими топки да фи размахвам ли гордо? Пак ли ще го наречете изкуство?
50
0
 
0
 
! Отговори
azzzz преди 16 години
Ексхибиционистка.Какво ли се крие зад това, принуда, комплекс за малоценност, мания за величие? Какво ли?!Не виждам послание в снимката, но поне не е пошла, ако вече това се е превърнало в критерий за изкуство - друг въпрос.Но, лошо няма, де, щото май и мъжа й си пада малко ексхибиционист ...
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Не сме злобни Сиси. Първо ми е жал за партньора и. И освен това ми писна да гледам голи к*рви и порнография навсякъде накъдето се обърна. Подрастващите прихващат и за тях ще е съвсем нормално да се снимат голи и да правят секс по нета. Никой не се опитва да изгражда ценностна система всички я рушат. Докато има какво да се руши добре а после? Това няма да остане без последствия. Това което се руши сега ще се възстановява поколения наред. Та не е просто злоба.
48
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 16 години
дали тя французи че ми дадът и на мене некое евро , ако помолим кака Пена от кварталу да ме снима барем на полвин , но у момент кога долниу се моли на горниу ...? Че ми вкарат ли фотото у Лувару редом до Мома Лиза ..?
47
0
 
0
 
! Отговори
Сиси преди 16 години
Защо, ние българите сме толкова злобни хора ми кажете!Според мен снимката е страхотна,а Карла...тя е неутразима!(не че я познавам лично, но това не пречи да се възхищавам на красотата и)
46
0
 
0
 
! Отговори
miki maus преди 16 години
tezi kraino zlobni komentari pod "anonimen" kato 4e li krijat zad sebe si jena???nali mili4ka:))tova skapa e svetovno izvesten topmodel.Kolkoto i da ti prai kefa da pliue6 edva li ima6 neinite pari:))))koito pritejava blagodarenie na tova tialo...vij si tvoeto parvo i kogato se pokaje6 zad imeto anonimen neka nie kajeme koia e po xubava....abe vie druga rabota niamate li si 4e samo zloba rasite naokolo
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е, най-важното в случая е, че не и трябва силикон, за да стане първа дама. Тайната е в цялостното излъчване, някои хора като излъчват простотия и им липсва стил и финес, няма да го получат и след сто пластични корекции. Това е истината.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
tq ne e li 4uvala za silikon....................
43
0
 
0
 
! Отговори
Александър Колев преди 16 години
Няма нищо лошо че една красива жена показва красивото си тяло пред хората .Първо когато го е направила тя не е знаела че ще става първа дама и второ представяте ли си някой по-малко красив да направи това.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ТОВА ЛИ РЕШИХТЕ ДА ПОКАЙЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКИЯ ПОСТ? СЛЕД ТОВА СЕ ЧУДЕТЕ ,ЗАЩО НИЩО НЕ Е НАРЕД В БАЛГАРИЯ.
41
0
 
0
 
! Отговори
martony преди 16 години
Браво! Страхотна снимка. Ей така се правят пари по френски. ;)
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кви ценители,кви 5 лв.?Тая си е като жив глистосер!Аре у десно,че пречиш на движението?
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Пак анадолската мисъл. Трябвало да има ***** като на крава вимето. Това не е за простаци, а за разбирачи, а за анадолците крави с вимета и та да им е добре. Те така или иначе не могат да имат изваяни мацки, понеже няма как да ги привлекат. Жената си е супер и всичко си и е точно, на когото му трябват дойки да не гледа тази снимка тя е за ценители, а не .
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Туй са и ненките на 15 год.Ако снимката е от сега щяха да изглеждат,като пълнени чорапчета!..хахаха! Абе ама лопатарите и много големи,бе!Къв ли извратеняк требе да си,че да я харесаш тая?
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
снимката е направо вулгарна, горкия Саркози, това ли заслужаваше...Че всеки средностатистически българин има под ръка нещо много по- добро!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
Веско преди 16 години
Абе добре изглежда, ама ненките нещо са тип Чернообил :П
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
na tuj dva leva da fryli6 nema kyde da se zaka4at, osven ako sa na stotinki i gi natyp4es v kasi4kata na Veneragnilo4 e bila predi 15 godini-sega e prezimyrsha
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Господин "свободно мислещ",това,че не носим фередже не го дължим на такива като теб.Точно заради такива като теб нашите момичета се обличат като ,в ефирните ни телевизии се шири чалгата,голотията,простотията.Опростачването на младите хора е тотално!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Освен това има грозни гърди. Има много естествени жени, също и такива с малки но съразмерни и добре разположени гърди.