Тинейджъри загинаха, отнесоха ел табло с мотор

Младежите на 19 и на 18 години са били неправоспособни и без защитно облекло
2 юли 2008 12:13,
146
Тинейджъри загинаха, отнесоха ел табло с мотор
Снимка: Булфото

Двама тинейджъри са загинали рано тази сутрин при катастрофа с мотор в Сандански, съобщи МВР.

Тежкият инцидент е станал на ул. "Стефан Стамболов" в града.

Управлявайки мотоциклет без регистрационни номера,19-годишният неправоспособен И.С. загубил управление и се блъснал в електрическо табло край пътя.

В резултат на удара мотоциклетистът е загинал на място.

Спътникът му Т. С. на 18, е приет с множество травми в болницата в Сандански, но въпреки усилията на лекарите момчето е починало.
 
Двамата не са ползвали обезопасителни каски при движението си с мотоциклета.

По случая е образувано полицейско дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
0
 
! Отговори
moi problem преди 15 години
pistovite motori sa moita strast tai 4e kfot 6te da stawa 6te prodalja da se ka4vam
144
0
 
0
 
! Отговори
Криси преди 15 години
Свят един,хора всякакви...Както се казва-Смъртта на един човек е трагедия,а на повече статистика.За жалост повечето хора в България са такива като вас,хора,които гледат само своите интереси и не им пука,а да не говорим да се трогват от чуждата болка:''ЗАЩОТО СМЕ ОЩЕ ЖИВИ СЛАВА БОГУ","тия двамата ако бяха с кола..при тая скорост на пътя щяха да убият поне още толкова хора"...да не цитирам и още."Тия двамата"бяха хора като всички нас,бяха тиинеиджъри,бяха абитуриенти,бяха жадни да грабят с пълни шепи от живота,нима вие не сте такива,а за по-възрастната аудитория-нима не сте били такива,нима келешчетата които пишат "двама мотористи по-малко","те са си виновни","кои ги е карал"не се напиват всяка вечер като мотики по дискотеките,не карат с такива скорости я кола,я мотор?!сигурна съм че е така и изобщо не мисля да подкрепям това ми твърдение с доказателства.Засрамете се малко и помислете,помислете за това че същото може утрешния ден да се случи с вас или ваши близки,помислете как се чувстват родителите на тези деца,замислете се защо положението не само в нашата страна а и по целия свят е е такова,ще ви отговоря-отново заради хора като вас,осъзнаите се превръщаме се в машини без способност да изпитват любов,съчувствие,щастие,говорим твърде много,обичаме твърде рядко и мразим твърде често...виждате ли отидохме дори до луната и се върнахме но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед,които не е съгласен нека възрази,нека докаже че е прав,но за съжаление няма да може...!Но поне съм щатлива че съм един от малкото останали които умеят да съпреживяват чуждата болка,да обичат,да се радват и да страдат,а за повечето от този форум...нямам думи.Само ще ви пожелая да не ви се случва никога такова нещо,като това което се случи с момчетата,с техните близки и роднини.И накрая ще кажа:Ванка,Тошко почиваите в мир,ние винаги ще ви носим в сърцата си,скърбим за вас! ;(
143
0
 
0
 
! Отговори
torres309 преди 15 години
kak be6e prikazkata "motoristite se broqta na esen"
142
0
 
0
 
! Отговори
Монти преди 15 години
Ей, ние българите сме царе в това да изкривяваме нещата. Може би наистина не трябва да ги съдим, ама според мен важното е останалите живи младежи да си извадят поука. И какво сега двама тинейджъри, кои то искали да опитат всичко от живота- е то се видя как го опитаха- само високата скорости последвалото го табло- това са опитали, и живота им свърши. А можеше и иначе нали? Сега ще кажат някои- Ама това си е техен избор, те са си решили да живеят така на ръба? а какво причиняват по този начин на семействата си, дали са се замисляли? Въпроса е другите младежи, пък и не само те, да се замислят и какво ще причинят на близките си, щото всеки си решава дали ще живее и как да живее, ама според мен е по-хубаво да изживееш по-голяма част от този живот, а не на 18 да приключи. И аз не знам каква е тая мания в днешната младеж да живеят като за последно- да опитат всичко от живота за 2-3 години. И аз съм бил преди 10- 12 години тинейджър, и на мен ми се е живяло , и сега ми се живее. Момчета и момичета, живота не свършва след 20 години, повярвайте ми, и на 30 и на 50 и на 60 има какво да се изживее ( аз гарантирам само за до 30-те, за нагоре предполагам :) )
141
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Диди,извинявай,обаче какво общо има,че видиш ли били добро момчета-ученолюбиеи и така нататъктия двамата ако бяха с кола..при тая скорост на пътя щяха да убият поне още толкова хоратака че.....за какво говориш?ама Ювие не сте ли били като тях"-ами сигурно не-ЗАЩОТО СМЕ ОЩЕ ЖИВИ СЛАВА БОГУедно е да са загинали при някакъв случаен инцидент,но по толкова *** и безрасъден начин да се самоубиеш-защото 19-годишен на такъв мотор не е нищо повече от самоубиец
140
0
 
0
 
! Отговори
Диди преди 15 години
Айде да ви помоля всички,които оставате коментари от рода:"Двама мотористи по малко","Заслужиха си смъртта","Сами са си виновни"да не си правите труда да ги пишете!!!Не ви ли е срам даже и да си помисляте това...да мислите лошото на някой?! И то на две 18-19 годишни момчета...направо съм потресена,че може да има такива хора!Ами я се поставете на мястото на родителите им бе...или на тяхни роднини...пак ли щтяхте да говорите така?!Аз съм от Сандански и познавах едното момче.Беше наистина много добро и ученолюбиво!За неговият приятел бих могла да кажа същото!Това,което се случи е най-тежкият инцидент който се случва от години насам!Цял Сандански сме потресени от случилото се и още не можем да повярваме,че е истина!Не си мислете,че причината за случилото се е превишена скорост...това може да се случи при всеки!И на никой не го пожелавам!Защото тогава съм 100% сигурна,че няма да мислите така и да правите *** коментари!Има най-различни версии за причината за трагедията...превишена скорост,подхлъзване на мотоциклета от умряло куче по пътя и т.н.Но и превишена скорост да е било...какви сте вие че да ги съдите?!Те все пак са 18-19 годишни момчета,както някой беше казал:"С адреналин в кръвта"!Нима вие на тяхната възраст не сте били като тях?!?Те са просто едни тинейджъри!Едни млади хора,който искат да опитат всичко от живота!Дори да си били и най-лошите хора на света не заслужаваха да загинат по този начин и толкова млади!!!Никой не заслужава такова нещо!Още много мога да говоря за този случай,но мисля да спра до тук,защото едва ли някой "***" от този сайт,който оставят тъпите си коментари ще разберат от дума!Защото за съжаление в България е пълно с такива хора,който желаят нечия смърт!Как може бе?!Та те не са ви направили нищо!Та дори и врагове да ви бяха...как може да желаете смъртта им?! Вие не сте никои да ги съдите,бее!!!!!!!Нямам думи просто!!!И все пак ще ви помоля най-искренно...СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТЪПИТЕ СИ КОМЕНТАРИ!!!Ако поне малко сте хора,ще разберете от човешка дума!!!!
139
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама да им дадат бракувани мотори, че по-бьрзо да се утрепят. И да не им слагат спирачки.
138
0
 
0
 
! Отговори
edin nacionalist преди 15 години
Predlagam pravitelstvoto da otdeli 4ast ot bjudjeta i da zakupi po edin pistov motor na vseki *** i tur4in s dojivotna karta za zarejdane na gorivo.Taka 6te si re6im vednaj zavinagi problema s malcinstvata,vijdam 4e e efikasno.
137
0
 
0
 
! Отговори
Габровец преди 15 години
Днес в Габрово,посока телевизионната кула,около 20:30ч. бях спрял на една отбивка.Три момчета със сериозни пистови мотори,на възраст не повече от 20 години (знам ги),минаха покрай мен и същевременно задминаха движеща се кола със умопомрачителна скорост.Първия мотор от високата скорост целия се тресеше и мяташе по пътя и сам искаше да излезе от платното,а разминаването става на "една боя" разтояние.Трябва ли да ви казвам,че виждах как следваше зверско размазване.Не знам какво ги запази,но може би и аз щях да пострадам и сега щяхте да четете и тази новина.Идваше ми да отида в предполагаемото заведения на където се бяха запътили,да ги пребия хубаво и моторите им да натроша.Трябва да има сериозен контрол.Трябва всички катастрофи (или повечето)да се заснемат обстойно и да се излъчват по телевизиите нецензурирано,за да се наплашат хората.Според мен това е най-добрата политика!!!
136
0
 
0
 
! Отговори
136 преди 15 години
Rano ili kusno vsichki sme tam taka che koi po rano koi po kusno ia si gledaite rabotata be tupanari!!!
135
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много обичам да ям жито. Ай, погребахте ли ги тези мьжки юнаци? Ковчезите дано са здрави, че тез луди глави и тях ще отнесат... в гроба де.
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
4estito na pe4elivshite ot poredniq tiraj na voinata po putishtata i bezobrazieto na horata, koito si pri4inqvat sami smurtta si, taka shte bude dokato nese nau4ete da karate normalno i da se pazite!!!
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дайте да обвиняваме някои друг,че така е лесно, като например правителството. Лека им пръст на момчетата
132
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Загинали са за сьжаление бьдещи лидери на Бьлгарския мотосакатлитизьм.
131
0
 
0
 
! Отговори
Alexx преди 15 години
109, прав си човече. като искаш да мреш забивайки се някъде на мотор - мри бе - НО НЕ на място където може да убиеш някой, който може да не мечтае да го смачкат като самия теб. за съжаление подобни изцепки са защото хората не ценят живота. а 101, от "уникалното удоволствие" има ли полза на 2 метра под земята?.....??????
130
0
 
0
 
! Отговори
Монти преди 15 години
НИМФОМАНКА !!!Абе хора, стига сте писали глупости!!! Духът от бутилката е пуснат, ще чакаме следващото поколение, белким някой го научи на някакви ценности, а то кой, ако не ние самите. Само да не се окажат по- магарета и от сегашните усровци.
129
0
 
0
 
! Отговори
Деси преди 15 години
оох,и у мен такива новини предизвикват вагинални спазми и предоргазмени усещания,особено ако видя и картинка с размазан и потрошен моторист...
128
0
 
0
 
! Отговори
Дими защо ме остави преди 15 години
Ако моторист ми стане зет ще му изтърбушвам *** редовно да не може да се качва на мотор :D
127
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Яжте ми "патицата" завистливи ***. Щеми се да ви видя кривите мутри след ваш инцидент като чуете коментари и за вашето поведение на пътя. Аре скрийте се в дупките си и не си подавайте брашняните носове, че току виж някой моторизиран камикадзе е станал ваш ЗЕТ и натърти избушената праскова на уродливата ви дъщеря.
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Профилактично бих вкарал всички мотоциклетисти в някоя фабрика да буат и да се научат за стойността на живота и труда.