Жената, която изпадна от линейката на "Гурко", почина

Вследствие на катастрофата тя била със счупен крак и усложнения от онкологично заболяване
24 авг 2008 08:57,
69
Жената, която изпадна от линейката на "Гурко", почина
Снимка: БГНЕС

Починала е жената, която преди дни пострада в катастрофата, при която линейка бе ударена на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул. "Гурко".

Вследствие на инцидента тя си счупила крака, след като изпаднала от линейката на улицата.

Жената имала и онкологично заболяване, по професия е медицинска сестра.

Лекарката от ВМА, която предвождала болната, е с леки наранявания.

Катастрофата стана на 21 август в късния следобед.

Колата се движела по "Гурко", когато на кръстовището ударила движещата се по булевард "Васил Левски" линейка.

В резултат на удара колата на Бърза помощ се преобърна няколко пъти, а за капак бе ударена и от друга кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Kvo sporite...V Sofiq sa vsichki selqni....tochno tezi koito govorqt za provinciqta..tochno te sa ot selata i izbivat kompleksi...a nqma da kaje bashta mu kato e otishal ot nivite do Kremikovci.A i v sofiq nauchete se da govorite pravilno...shotto samo selqnite v sf govorqt super smeshno...daje i tuka se zanimavate s gluposti.Vrashtai te se otnovo na selo....che turcite da vi komandvat kak da kradete ot fondovete
67
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Жалко за женицата.Пълен малшанс.Явно и е било писано.
66
2
 
0
 
! Отговори
Adriana преди 15 години
egati v kva darjava jiveem,seki den katastrofi i seki den niakoi umira,nai loshoto e 4e nikoi ne pravi nishto po vaprosa,a shto se otnasia do toia glupak deto e blasnal lineikata prosto niamam dumi...milata jena,Bog da ia prosti ,jalko 4e si e otishla:(((
65
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не се пише "***" бе ***,пише се с Е!какъвто си бияч,такъв си и ***.когато варненци се научите да пишете и говорите,тогава налитайте на бой и ..бане.половината варненци сте неграмотни *** от делиормана,ама нали сет морска столица...да ви се изтаковам на смръдливата наркоманска столица....
64
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ako ste zabelqzali sofianci sa nai problemni po putishtata :) burzi koli golqmo samo4ustvie...
63
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз, доколкото разбрах и катаджията регулировчик там бил виновен всъщност, защото спрял да регулира движението , за да си полафи с колега .... така всъщност станал сблъсъка..
62
2
 
0
 
! Отговори
бях там, видях преди 15 години
Бъдете точни! Снимката е на колата, която чакаше на червен светофар на "Васил Левски"и върху която се преобърна линейката, а не на колата на шофьорката, причинила катастрофата, излизайки от "Гурко". Онази беше насред кръстовището, с отлепена броня, шофьорката беше скрита от въпросите на "любопитните журналисти" във втората линейка, а на сантиметри от местопроизшествието катаджията регулираше потока от коли на кръстовището. Не отклониха веднага движението по най-левата лента така че да се разбира предварително, че има нещо нередно на пътя, а дори и когато граждани им обърнаха внимание за липсата на съответната сигнализация се правеха на оглушали поне 20-30 минути.
61
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
следя тази новина от началото, последно милата женица с инсулт и е била насистина както пишеше ня някои места или с онкологично заболяване?
60
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ae skupi 6opi (*** vi da e.ba) koi nari4ate selqni kato 50-60% ot sofiQ sa ot nqkfi sela priselnici?koi nari4ate ?100% powe4e ot polvinata deto ste pisali(GOLEMITE SOFIQNCI STE NQKFI KAVALI OT OT MALKI GRAD4ETA I SELA)
59
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
koi si ti ve ne6tasnik ako te fana 6te te 64upq ot boi da ti *** maikata prosta
58
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма ли край простотията по форумите? Статията, която обсъждаме е продължение на две други - може да ги прочетете (за тези, които питат). Пациентката, която беше в линейката почина. Но дори и този прискърбен факт не е в състояние да спре избиващите комплекси *** по форумите (не само тук) - разправии и псувни "кой какъв е и кой откъде е". В случая става дума за безумци по шосетата и по градските улици (между впрочем не само софийските!), които си търсят смъртта, но завличат със себе си и невинни хора. Това е важното - как да бъдат озаптени простаците, които мислят, че света е техен след като са се качили на кола. А не да се изяснява кой е по-*** - последното си личи от написаното от съответния индивид!
57
2
 
0
 
! Отговори
бях там, видях преди 15 години
Хората коментираха с различни емоции - от съпричастност до злорадстване. Погнусих се от радостния живец в погледа и думите на една "възрасна госпожа" чакаща тролея на спирката " хахаха...бабата изпаднала от линейката". До нея случайно чакаше и бащата на загиналия наскоро в катастрофата с линейка лекар. Додрайфа ми се от отвращение. Никой, освен мен, не се опита да направи забележка за неуместната веселост. За сведение на "компетентните" графомани изхождащи великите си умотворения тук: Хората в София отдавна вече не се делят на столичани и провинциалисти, а само на *** равнодушни *** и нормално разсъждаващи граждани.
56
2
 
0
 
! Отговори
Test преди 15 години
Нямам думи! Поредната *** катастрофа, ако хората избиват комплекси кой откъде бил и къде живее. Това НЯМА никакво значение. Нито във Варна са гении, нито в София. Нека ценим хората като личности.
55
2
 
0
 
! Отговори
Явор преди 15 години
Не мога да разбера какво значение има кой къде живее. До "Bau": Не живея в София, но ходя твърде често и не виждам никакви проблеми в хората там. Варна е също прекрасен град не само през лятото. И Bau, научи се да пишеш правилно! Да не забравяме темата - жената е починала заради някакъв . А такива има навсякъде.
54
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мир на праха и!!!
53
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Може да си роден на полето, но пак да имаш повече ум от Софиянец, може да си роден в София и да си по-*** и от ***, а за този дето не е дал предимство на линейка е чист убиец. Сами си правете изводите.
52
2
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
Докато не престанете да се делите на столичани и провинциалисти, варненци, селяни и други изкривени представи за българско население никога няма да има ред в страната. Защото от където и да сте за да пишете такива неща без да ги асимилирате първо означава, че сте еднакво глупави всички... Кофата за *** е обща и всички *** сте в нея. До скоро!
51
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За тоя селянин дето е блъснал линейката затвор няма ли да има ? Това си е чисто убийство.
50
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не един път съм ти казвал: Плувай си в л*айната бе, Варненец, и после се къпи в смръдливата си вода там. Ти си вегитиращ *** ако питаш мен. ...а, и никой не ти иска мнението!
49
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
именно.само обърнете внимание от кой е първият коментар по темата и какво се казва в него и си направете сметка кой какъв е.