Росен обичал до лудост Кети, заканвал се на Неделчо

Ден след касапницата "Горския" излъгал, че брат му е починал
80
Росен обичал до лудост Кети, заканвал се на Неделчо
Снимка: МВР

Откритият мъртъв Росен Ангелов, който в последните дни беше издирван за тежкото шесторно убийство в Нови Искър, се заканвал на мъжа на Кети Кюхова, с която е имал връзка до ноември – Неделчо.

Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника. Пишеха си по Viber, разказа пред bTV ключов свидетел по случая – последният работодател на Росен Ангелов – Драгомир.

Още по темата

Ангелов ставал всяка сутрин в 4:30 ч., за да стигне на работното си място – работилница за огради.

Той бил изключително добре подготвен физически – всеки ден изминавал 20 км пеша от вилата в Луково, в която се бил самонастанил, до мястото, на което работел последната година и половина.

Ходел с голяма раница и малка чанта и винаги въоръжен. Често стрелял във въздуха. Според Драгомир бил добър, подготвен стрелец.

Ангелов и Кети Кюхова се запознали на спирка в Нови Искър. Помагал на Кюхова да чисти къщи, тя е имала филма за почистване. Любовта им продължила до ноември, но след това се скарали.

"Стана особен, съвсем различен човек”, казва Драгомир и описа Росен Ангелов като потаен, мълчалив, но и много начетен.

По думите му Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова. Той се заканвал на мъжа ѝ Неделчо, с което живеели на семейни начала.

"Говореше, че мъжът ѝ я тормозел, напивал се всеки ден. Заканваше се, че ще се разправя с него", спомня си Драгомир.

Последната среща между тях е била на 1 януари, ден след жестокото убийство.

"Дойде да ме види, пихме по една бира, той стана и си тръгна, каза, че брат му е починал и отива на погребение, после разбрах, че не е починал", каза Драгомир.

Според него е възможно Росен Ангелов да е убил шестима души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв му е мотива да убие всички? Мирише!
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***, издирваният от 8 години затворник и Вайбър ли е имал?Че си и пишел по него?Я кажете на кого се води телефонният номер?А с ДДС-то какво стана?
74
12
 
3
 
! Отговори
Писна Ми, Неам Нерви преди 6 години
Момент Росен обича вятърната мистерия Деска Ветропокезковакъф е са па тоя Росен, без рога, без грим, без да е крал и опппа флюбен бил не в Дъска а в Киткаади по тека, се пак мое Росен да е Росен неросен ама се пак Президент е бил, роги е носил..
73
3
 
21
 
! Отговори
колкото преди 6 години
колкото "срелецът от Лясковец" уби баретата /той куршумът го ударил откъм гръба, т.е. от към неговия отряд/, толкова и този е убиецът
72
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките версии са лъжливи,всички.Престанете да им ядете кокалите на хората и да ги превръщате в чудовища и психопати!По-добре не пишете нищо.Човека е бил "начетен",т.е. интелигентен,не е бил някой ***.
71
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига вече с тия глупости...не ни замаявайте...ами намерете истинските убийци...смятате народа за глупав но не е чак такъв....ако беше той да е убил само мъжът й...а то всички че и кучето ...и то ли е знаело какъв е точно Росен???какви бяха тия кучета че не го откриха къде е ?ами разните там барети ..на 500 м от вилата му и да не го открият???някой го е убил за да си заличи следите ...стига вече глупости ...
70
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е терористичен акт,седем убити по неизвестни причини с кучето пазач осем,по някаква схема като най-обикновената е от трима що икономическа що битова,в първата от имотен с фирма на безимотен без фирма,а трети се ползва и раздава проценти и присъди,във втората третия независимо колко са лицата на лице за случая оставя ги без шанс процент на надежда.
69
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАЙ-ВАЖНИЯ ТЕСТ НА СУПЕРПОДГОТВЕНИЯ ЛЕГИОНЕР С ВЪЗМОЖНОСТИ ПО 40 КМ ДНЕВНО ПРЕЗ ГОРА ДА ПРАВИ НЕ ГО ИЗДЪРЖА...ЗА 5 ДНИ 500 МЕТРА ИЗМИНА ИЛИ ДНИТЕ НЕ СА БИЛИ 5 МОЖЕ БИ НА 1 ДЕН НА 10 МИН ЛИКВИДИРАН!!!
68
3
 
31
 
! Отговори
ааа преди 6 години
фиаско достойно за цяла тв сапунка.сега БНТ да плати на Росен погребението за права на неговата биография и да направи фантастичен филм. за главната роля на любовницата могат да наемат Памела Андерсен ;)Мич от спасители на плажа ще изиграе най-великия наемен убиец - Росен. Човекът с един куршум убива 7 човека (семейството, жената в кладенеца, мъжа в реката) и накрая се самоубива. Всичко с един куршум.
67
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пенчоросен е бил супермен и освен 40 км дневно е тренирал любовница стрелба кекс откъде време за него деня е бил 240 часа..!!!
66
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питайте другарката Нинова да ви каже истината. Само на нея може да се вярва :) В краен случай на Кутев и Паргов.
65
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига глупости!Никой не вярва в тази скалъпена версия!Дори лъжите са крайно непрофесионално измислени и поднесени. И да лъжат не ги бива.
64
19
 
8
 
! Отговори
Психолог преди 6 години
Самотата води до оскотяване , може и нищо да не е имало просто Кети да му е дала празни надежди и нищо повече . А после какво е станало е ясно !
63
5
 
31
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
Всеки ден минавал по 20 + 20 км да ходи на работа при този "свидетел" и му оставало и време да прескочи до Дружба, където помагал на Кети в чистенето.
62
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На една куха лейка й трябвали двама мъже да я обгрижват, че може би и трима. Плетяла с единия интриги и заговори срещу другия. Накрая не си спазила обещанията. Единият бил алкохолик, другият - пандизчия-психар. Психопатска история отвсякъде
61
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко рендосване е падало докато са чистели къщите заедно кети и росен и водомер не може да изброи !!!
60
17
 
11
 
! Отговори
да бе горкия преди 6 години
До 22Хаххх, добрия човек... рецидивист - изнасилвач и педофил, укриващ се от правосъдието. Вместо да лежи в затвора, е разбивал чужди вили и си ги ползвал като бащиния. Ходел е с незаконно оръжие и е имал купища муниции. Кво го жалиш, че не е срещнал дъщеря ти , или че не се е настанил в твоята вила ли?! Споко, има достатъчно престъпници на свобода, може да ви излезе късмета. Аз пък се радвам, че престъпниците в България са станали с един по-малко. Законът на бумеранга е сработил!
59
5
 
53
 
! Отговори
Уотсън преди 6 години
Идеална историйка за канарчета! "Суровият", "френския легионер" ще си излее любовните чуства на работодателя си..!!!? 2х20км.=40км., които се изминават за 9 часа при нормален ход! Е, ти туй не може да биде...! Всичко по случая е изключително елементарно скроено от полицията с действията им, обясненията им, които се сменяха през 15 мин., подобни свидетели и........т.н.!
58
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Внимавайте с кой си пишете по Вайбър, че да не говорят утре, че сте имали връзка с него!
57
8
 
23
 
! Отговори
22 преди 6 години
До майорски това е самата истина, имаше държава, имаше промишленост, имаше селскостопанство, имаше всичко, а сега ни лъжат и грабят отвсякъде няколко пуяка от мафията