Мъж уби чичо си заради спор за имот в село край Лом

Нападателят е криминално проявен, арестуван е за 24 часа
Обновена: 10 юли 2012 15:24 | 10 юли 2012 15:23, Красимир Ангелов
19
Мъж уби чичо си заради спор за имот в село край Лом
Снимка: Архив Булфото

Полицията арестува племенник, който е убил чичо си заради спор за имот в ломско село, съобщиха от полицията в Монтана.

В понеделник около 9 часа сутринта е постъпило съобщение от 44-годишна жена от с. Аспарухово, че 80-годишен местен жител е намерен починал в дома си. Незабавно е сформирана следствена оперативна група и е извършен оглед на местопроизшествието.

Криминалистите са намерили 80-годишния мъж в антрето на първия етаж на къщата му, лежащ на пода, с няколко прободно-порезни рани в областта на шията.

Открити са и други следи от насилие по тялото - рани от удари с тъп предмет по краката и ръцете, както и от борба в самата стая. Смъртта е констатирана от съдебен лекар, а трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ Монтана.

След проведеното разследване са събрали данни, че извършител на убийството е племенникът на възрастния мъж - З.И. на 57 години от Лом, криминално проявен и осъждан.

При ареста му са открити дрехи и обувки, по които е имало множество петна от червена течност. Намерени са и данни за съществуващ конфликт за имота в Аспарухово между възрастния мъж и племенника му.

Заподозряният е задържан за 24 ч. в полицията в Лом. Работата по документиране и изясняване на престъпната му дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Ломубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
do 17 преди 11 години
Опитвам се да иронизирам бе смешен много ясно, че трябва да лежи до живот убиеца мръсен, а за Жоро той просто е ограбил най големите крадци, но забелязвате ли как един човешки живот е някак си нещо нищожно, а пак там ееехехех милион и половина за това задържане и така на татък. Нещо нещата почват да загрубяват в България.
16
1
 
1
 
! Отговори
x преди 11 години
Значи момчето само дето е убило чичо си така, че няма му нищо, не е направило нищо да го пускат. Обаче Жоро Милионера леле. 600 години да му лепнаат *** с мръсниците най тежките мерки да вземат даже и семейството му с дето му в затвора при най-строгия режим та това си е Длъжностно нарушение ***. 10 поколения негови да лежат в затвора и да помнят, че началото е дал прадядо им с неговото горе долу административно нарушение
15
1
 
1
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
Ти провери ли кой за кой е хвърлил?
14
3
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Абе турците имат доста голям принос с това ДПС, в нашта община където то е на власт цари голяма простотия, шуробаджанщина и мързел
13
1
 
0
 
! Отговори
asd преди 11 години
Нападателят е криминално проявен, арестуван е за 24 часа .. i posle kwo na svoboda , ebaxti parodiqta e taq darjava..........
12
1
 
3
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Бог да прости!Да пази Господ!
11
6
 
8
 
! Отговори
Асенчо преди 11 години
Абе вие българите хептен откачихте бе ,как е възможно човек да убие чичото си ?! Аз за родата си душата си давам ,а не да убивам бърчед ,чичо или въйчо ! Вие се уляхте бе ,то затова навремето за 5 жълтици брат брата е предавал на турците ! В кратуните ви все пари и имоти се въртят !
10
2
 
12
 
! Отговори
просто българин преди 11 години
Като чета коментарите и ме обзема ужас. Ужас, че можем да станем, като някои страни с етническо напрежение...И се сещам за един наш цар Борис 3-ти..неговата съпруга много мразела етносите..и заповядала на царя един ден да заколи всички друговерци. Царят излязъл в градината и насякъл всички цветя, които царицата обичала. На въпроса:За какво? Той отвърнал: Твоята градина беше хубава с розите, нарцисите,невена и много други. По същият начин, тази земя е красива с различните си религии..
9
5
 
6
 
! Отговори
до тъпунгера 3 преди 11 години
Ами това не е новина ,както и твоят коментар не е изненада за критичното ментално състояние на повечето българи ! Щом искаш да четеш книги написани от *** ,прочети книгите на доц. Чапразов ,или ако имаш малко мозък научи немски и прочети някоя книга на проф. Чирков !
8
3
 
8
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
не бе ,аз скоро научих ,че чалгата била виновна за всички престъпления и за мизерията и за икономическият упадък на страната ! ах тази чалга !
7
6
 
18
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
За всичката проЗтотия в бантустана са виновни ***, или турците, или канадците, или марсианците.... но не и българите! No way!!! ;-))
6
1
 
13
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Е СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ "ВЗЕМЕ" ИМОТА !
5
0
 
20
 
! Отговори
жалко преди 11 години
Жалкото е, че не само *** се колят..а все по- вече и българите издивяваме от безпаричието. Има много убити от българи..погледнете малко статистиката преди да съдете. Тази мизерия пречи на всички, не само на малцинствата, които са свикнали и без това с нея. Бъдете живи и здрави и не се колете за имоти..не си струва. В отвъдното никой, нищо не носи..освен своите добродетели и грехове, които е вършил тук.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
те там май са само канадци...
3
15
 
17
 
! Отговори
Аз преди 11 години
От кога фактът, че *** е убил друг *** е новина !? Ще е когато някой от тях седне и напише книга например...
2
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мангауууууууууууууууууу
1
3
 
22
 
! Отговори
мим преди 11 години
Ежедневие в България!!!