51-годишен се самозапали пред президентството

Мъжът е с изгаряния по ръцете и лицето, откаран е в болница
Обновена: 13 мар 2013 14:49 | 13 мар 2013 13:55,
234
51-годишен се самозапали пред президентството
Снимка: архив, Булфото

51-годишен мъж се е самозапалил пред сградата на президентството, съобщиха за Dnes.bg от МВР.

Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 в 13.35 часа.

По първоначална информация мъжът е получил изгаряния по ръцете и лицето. Той е откаран в болнично заведение.

Охранители от НСО са погасили огъня по човека. Мъжът не е криминално проявен.  МВР не дават повече информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На такива самоубийци един куршум в главата да се не мъчат и това е.Човек които собствения си живот не уважава не заслужава нищо хубаво на тоя свят. е това е герберастко заключение - ами вие май по-сте го заслужили цинични гейберчета
196
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха кво им пука на гейбераститетой тях да беше подпалил
195
1
 
1
 
! Отговори
385 преди 11 години
Отговорност за състоянието на хазната ще се заведе на това служебно правителство,защото то прие без ревизия.След изборите който спечели и направи ревизия печели ДЖАКПОТА.Г-н Райков и компания оттук нататък да му мислят.РАЙКОВ ДОЙДЕ КАТО АСЛАН,ДА НЕ СИ ОТИДЕ КАТО НАСР*Н!!!
194
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП е в паника!Очевидно е , че ще загубят катастрофално изборите!От няколко месеца тече сценарият разработин на Позитано, който включва:атентата срещу Сополадосието Буда Референдум за БеленеПротестиВсичко се оказа неефективно, особено "протестите" които станаха своеобразно преброяване на *** в България!Оказаха се не повече от 100 000!И сега настъпва пълно отчаяние в червената помия!Загубата е неизбежна!Смъртта за БСП е с точна дата 12 май 2013 г.!ГЕРБ продължава да води
193
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
самозапалването и спасяването на еврейте , бре дали реге агаийст да машине ще го използват за обложка нали играят опозиция илищо не се запали филип димитроф като истински дисидент , кога ли ще започнат гърците да се самозапалват ?
192
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
баси атаката
191
13
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 11 години
На такива самоубийци един куршум в главата да се не мъчат и това е.Човек които собствения си живот не уважава не заслужава нищо хубаво на тоя свят.
190
4
 
3
 
! Отговори
Арсов преди 11 години
явно ,че 23 г образование в БГ,нее имало .язък за нацията. товае пиян народ, който освен парите друго него интересува
189
6
 
24
 
! Отговори
hasan aga преди 11 години
ИНТЕРЕСУВА МЕ КАКВО НАПРАВИ ПОСЛЕДНОТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО В ОСТАВКА И КОЙ ЩЕ НОСИ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВА, КОЯТО Е ОПОСКАНА ДО КРАЙ, КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪЧЕХА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ, ЧЕ НАВСЯКЪДЕ ГИ ХВАЛЕЛИ. ЗА КАКВО ВИ ХВАЛЕХА ГОСПОДА, ЗА ТОВА ЧЕ ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА СЕ САМОУБИВАТ ОТ МИЗЕРИЯ ЛИ? СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНОСТ, ЩОМ НИ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА
188
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на такива *** да се отказва медицинска помощ, за неговото лечение пари има , а за болни деца няма
187
1
 
16
 
! Отговори
олиГОФрен преди 11 години
ЗАПОЧНА СЕ С УСКОРЕНА БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ,УВЕЛИЧИ СЕ *** АГРЕСИЯ,СЕГА ВЪЛНА ОТ САМОУБИЙСТВА.А ПОСЛЕ,КАКВО НИ ЧАКА,ЗАМИСЛЯТЕ ЛИ СЕ?
186
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чувам гласа на незабравимия Цв.Цв,който винаги казва най-важното:криминално проявен ли е или не жертвата на гениалното и успешно управление на герб! Как да определим върховните вождове на герб - криминално проявени ли са или не?!
185
3
 
3
 
! Отговори
поля преди 11 години
Този не е имал късмет. НСо вече ходят с пожарогасители. Следващите да му мислят
184
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пред президенството? Скоро май ще останем и без президент, язък. Ще кажем че се е запалил заради президента и ще му поискаме оставката. Президента взема че състави правителство. Ама няма страшно, до няколко седмици и него ще свалим. По един самозапалил се пред министерски съвет ежедневно за седмица и са готови да си ходят.И после парите и жените ще станат общи.
183
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България > Тибет
182
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредният олигфрен.
181
1
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 11 години
ДО БОГАТИЯ ГОСПОДИН.! ГОСПОДИНЕ! НИТО СЪМ БЕДНА НИТО СЪМ ПРОСТА. ДУШАТА МИ Е БОГАТА, СЪРЦЕТО СЪЩО. ДАНО ДА СИ КАТО МЕН - ДА ПОМАГАШ НА ВСЕКИ И ДА ОТДАВАШ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ВСЕКИ. ДА НЕ СИ СПАЛ С ДНИ И СЕДМИЦИ КАТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА СТРАДАШ СЪС ВСЕКИ ЕДИН БОЛЕН И ДА ПРИЕМАШ ОТ НЕГОВАТА БОЛКА - МАКАР И МАЛКО.. НЕ СИ ПЛАКАЛ И СТРАДАЛ ЗАЕДНО С БЛИЗКИТЕ НА БОЛНИЯ . Е НЕ ТИ ГО ПОЖЕЛАВАМ, НО НЕ НА ВСЕКИ Е ОТДАДЕНО ТОВА. ЗАТОВА , КОГАТО ОБИЖДАШ ХОРАТА КАТО МЕН- ПОМИСЛИ. НЕ СЕ ЗНАЕ .....
180
10
 
9
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 11 години
на площтадите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове.да защтитим БЪЛГАРСКИЯ народ който тиранът ПЛЕВНЕЛИЕВ погребва.ако е останала и частица от патриотизма на ЛЕВСКИ И БОТЕВ излизаите да раздаваме правосъдие така както ЛЕВСКИ е раздавал правосъдие на тираните.да продължим делото на ЛЕВСКИ И БОТЕВ и да свалим със всички средства тираните от ГЕРБ И ПЛЕВНЕЛИЕВ.не чакаите а излизаите храбри БЪЛГАРСКИ лъвове БОСИЯ ви показа пътя на РЕВОЛЮЦИЯТА сега ние сме на ход да напълним площтадите и да свалим тираните РЕВОЛЮЦИ
179
6
 
1
 
! Отговори
до 209 преди 11 години
А кой нормален освен ДОГАН би се коалирал с БСП ????Все пак едва ли някоя партия ще може да управлява самостоятелно , тогава ще дойдат преговорите , не съм ли прав ?????????????????????????
178
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Където командват евреите народа полудева!Справка САЩ.