Жената на учителя блудник: Вярвам му, прекрасен е!

Според нея несподелена любов стои в дъното на обвинението
Обновена: 22 юни 2016 09:25 | 22 юни 2016 09:00,
21
Жената на учителя блудник: Вярвам му, прекрасен е!
Снимка: Нова тв

Нова версия около случая с бившия учител по музика, който е обвинен в блудство с деца.

Несподелена любов – така съпругата на Илиан Василев си обяснява следствието срещу него.

Според нея жената, която е подала сигнала срещу преподавателя, тайно го е харесвала, но е била отблъсната и затова си е измислила, че педагогът е блудствал с детето й.

Още по темата

"Вярвам му повече от всичко. За мен това е прекрасният съпруг, с когото сме сътворили всичко, което имаме", заяви пред Нова тв съпругата на Илиан Василев.

54-годишния учител от Дулово беше задържан преди два дни с обвинения за педофилия, съхранение и разпространение на порнографски материали.

Според прокуратурата Илиан Василев е извършвал посегателства над шест момиченца на възраст между 10 и 12 години. Съдът ще решава днес дали да остави учителя в ареста.

Припомняме ви, че освен за извършените блудствени действия Окръжната прокуратура в Силистра му повдигна обвинение и за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

Жертвите на бившия учител по музика са деца, които вземали частни уроци в дома му. Със скрита камера той снимал действия си и после пускал снимките в интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
историк преди 7 години
До Osmanli TorunuОграмоти се малко преди да пишеш във форуми и ще видиш че точно османлиите са дали на света аналната любов ,която и до днес се нарича "турска" на всички езици.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Баба Гуси 15Не говори за православни ценности, все едно не знаеш "ислямските ценности " какви зверства за извършвали с невинни хора: възрастни, бременни жени и деца и то в името на "правата вяра" и щото другите разбираш ли са *** ?!?!? Върви на....
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Osmanli Torunu 13Неуместна забележка. Ислямските културни особености не са по добри. Виж какво правят в ИД с децата.
11
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМИ КАТО СЕ ТОЛЕРИРАТ ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ И ХО МО СЕК СУАЛИСТИТЕ С ПРАЙДОВЕТЕ СИ И НИ СЕ ВТЪЛПЯВА КОЛКО ХУБАВО НЕЩО БИЛО ТОВА КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА БЕ?;
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми нали това е целта на занятието. Ако всички го знаят като педофил и насилник кой ще му повери детето си? Точно за това пред обществото трябва да изглежда безупречно и най-близките му хора трябва да гарантират, че е образцов съпруг и баща. И така има шанс да намери нови жертви. Защото дори и някое дете да сподели, никой няма да му повярва, защото господинът е просто перфектен и сигурно хлапето лъже, защото не му се ходи на уроци.
9
5
 
10
 
! Отговори
Аман от луди преди 7 години
Просто сугестопедично племе! Под формата на 'сугестопедичен сеанс"извратенякът е действал и снимал. Но и на клиентите му толкоз им бил акъла да се хванат на тази въдица за сугестопедичното обучение по музика и да си бутат децата при някакъв сугестопсихопат
8
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярвала му... ми нормално, повечето изверги пред семейството си и приятелите си се държат като най-добрите съпрузи, бащи и приятели, че да не би някой да заподозре с какво се занимават тайно. Малко ли случаи има когато изпадаш в шок като разбереш, че "милият съсед" всъщност е педофил, обаче ти си живял до него цял живот и никога не си заподозрял. Същата работа! Естествено, че пред жена си ще се прави на света вода ненапита.
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасен съпруг е бил чиляка , само дето от време на време ходил да снима децата в тоалетните...
6
3
 
35
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
Може и наистина да е невинен , оня кмет го изнасили 16 годишно пияно момиче , на този пък 12 годишни са му хакнали компютъра и са го напълнили с детско порно , друг паднал сам и умрял ..
5
4
 
17
 
! Отговори
beks1 преди 7 години
СТРОГИ НАКАЗАНИЯ ЗА ТЕЗИ ИЗВЕРГИ С КАКВА ОБИЧ СЕ ГЛЕДАТ ТИЯ ДЕЦА ЧЕ ТОЗИ ***ЩЕ СЕ ГАВРИ С ТЯХ И ЩЕ ГИ ПРОВАЛЯ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ НАЙ-МАЛКО 20ГОДИНИ-ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ГО ОСЪДЯТ РОДИТЕЛИТЕ.
4
0
 
17
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Как ви наемат за жОрналисти там, в Днеса, един Бог знае!!!
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да прочете разказа "Щастлив брак" на Стивън Кинг...
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"сУпруг"!? Добре де, щом казвате прекрасни "жУрнУлисти" ...
1
2
 
32
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Можеше да й повярвам , но намереното в компа не ми позволява. Също както можеше да повярваме , че случилото се в Слънчев бряг е спор за паркиране , ако Очите не беше на първия ред.