Полицаи се натъкнаха на нива с канабис в Коларово

Открили 450 зелени растения с тегло 1354 кг
1 авг 2016 13:37,
11
Полицаи се натъкнаха на нива с канабис в Коларово
Снимка: Архив Булфото

Полицаи от Петрич са открили при проверка в местността "Иловица" в землището на село Коларово над 450 растения канабис, съобщиха от МВР.

Те са били засадени в обезлесен участък, собственост на държавния горски фонд, се посочва в съобщението на полицията.

Зелените растения, които при направения полеви тест са реагирали положително на канабис, са с общо тегло около 1354 кг.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Петричканабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
az преди 7 години
i sq ko korm???
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мислите, че правителствата ще ви кажат за лечебните свойства на канабиса ли, мхм, така няма да загубят бизнес за милиарди. Най-смешни са ми полицаите, които сляпо спазват закона, без да имат капчица знания за каквото и да било, а в държава като българия, те дори няма да получат пенсии когато дойде времето да се пенсионират, защото държавата ще е в мн, ама мн затруднено финансово положение след 5 до 10 години. Вземете предвид и климатичните промени, които няма да има как да не забележите...
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А хората, или овцете по-точно, не вярват, че може да лекуваш рак с билката, ето някой мн умен дава минуси :D Ба-си крайната човешка просто-тия :D
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В нашата страна хората са про-сти, брато, от политиката, полицията, службите, администрацията до хората, то се вижда по държавата за какво става въпрос. Спасение? Само чудо!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
cherniq В румъния също е легализирана марихуаната само тук в Бг. я смятаме за нещо много вредно давам пример чичоми и роднините ми смятаха,че съм наркоман щом пуша канабис но когато чичоми се разболя от рак аз направих чай от даденото разтение след 2 месеца при преглет лекарите откриват че расеиките почват да изчезват продължи да пие от чая и след 6 месеца той бе излекуван и до днес сички около мен ме подкрепят в това че пуша и вече неме критикуват само че в нашта страна става така че ако
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не споменавам какви възможности има от индустриална гледна точка. Пълен абсурд, на силно манипулирани подобия на хора, които унищожават собствената си държава, докато си мислят, че правят нещо смислено, спасявали животи, нищо че никой не е умрял от канабис, било портал към други наркотици, пуших 5 години всеки ден, не стига че нищо лошо не ми се случи на здравето, ами станах по-спокоен, по-уравновесен, и никога не съм искал да пробвам друго, не съм и пробвал, то си е до личен избор.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мн трудно ще убедиш хората, че канабиса е билка, не е убила никой, и че е по-безопасна от алкохола и цигарите при рекреативна употреба, след като веднъж вече са приели за фундаментална истина, че е мн опасна дрога, която съсипва животи, каквито са овце само Путин може. Ще минат 20 години поне, докато тези манипулирани поколения си отидат от този свят и ни избавят от ограниченият си начин на мислене, само че след 20 години не знам какво ще представлява българия, нещата не изглеждат мн позитивни.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички водещи фармацевтични корпорации са против канабиса, щото ще им секнат доходите. И плащат на много да пишат глупости. Канабиса лекува. Който се интересува, може да прочете.
3
1
 
6
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Убиха бизнеса на колегите си.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И днес.бг да си смени всички пишещи. Нямат представа от килограми, растения, български граматически, география и т.н.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В съседна Македония вече е разрешен за медицински цели. Но нашите управници нали искат да сме болни...