Откриха мъртъв българин в чувал в Кипър

Ръцете и краката му са били завързани
18 сеп 2016 12:50, Александър Попов
21
Откриха мъртъв българин в чувал в Кипър
Снимка: Reuters

36-годишен българин бе открит мъртъв в района между Аламину и Мазоту. Трупът е бил в найлонов чувал с вързани ръце и крака в частично състояние на разлагане, съобщава "Български новини", цитирани от "24 часа".

Той е бил изчезнал от дома си на 6 септември, а на 10 септември е обявен за издирване от съпругата си. Той е женен с едно дете.

Трупът е разпознат от бащата на жертвата и в момента се намира в болницата в Ларнака под полицейска охрана. Полицията е започнала разследване, тъй като най-вероятно става въпрос за престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
наборка на Хилъри преди 7 години
До Набор на ТръмпТова се казва сицилианска примка
12
8
 
5
 
! Отговори
атяилнамсО бертсЯ преди 7 години
Цял свят пропищя от тов много малко, но невероятно крадливо, лъжливо и злобливо племе българско. Не се учудвам вече на тези новини за убити българи в чужбина. Народът вече си изчерпа търпението към това племе диво балканско.
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да да, самоубил се е, след което се е вързал и напъхал в чувал. Класика.
10
0
 
0
 
! Отговори
Skuji преди 7 години
Moje da e i samoubiistvo ...i posle higiennite mestni slujbi da sa obarkali v gorestinite miastoto za razdelnoto sabirane i dokumentirane...
9
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е бил някой крадлив българин. Такива има много - и в Кипър, и в Гърция, и навсякъде. Всъщност българите са най-известни в Европа именно с това - че крадат, ьъжат и убиват. Национална черта - кво да правиш.
8
0
 
15
 
! Отговори
Az преди 7 години
" Най-вероятно става дума за престъпление" - не, сам си е завързал ръцете и се е затворил в чувала, след което се е самоизхвърлил. Къде ви спи редактора ?!
7
4
 
9
 
! Отговори
циник преди 7 години
ЕЙ ДОБРЕ ЧЕ НИ ЧИСТЯТ *** ПО СВЕТА , ИНАЧЕ АКО ОСТАНЕШЕ НА ТУКАШНАТА ВЛАСТ, МОЖЕ И ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН ДА ГО НАПРАВЯТ ТОЯ ИЛИ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА ЗА ПРИМЕР.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
просто отишъл до комшийката а комшията от майтап не разбира
5
5
 
2
 
! Отговори
Lko преди 7 години
Reklama na bg katafalki, bg traurni tradicii i inovacii...?
4
0
 
41
 
! Отговори
БГ съдия преди 7 години
Защо решиха, че става дума за престъпление? Сигурно човекът просто си е вързал ръцете и краката, пъхнал се е в найлонов чувал и се е самоубил.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А преди два дни казаха че това е албанец,физическият убиец на четворното убийство което стана във агиа напа това лято....бяха убити шефа на баретите,жена му....негов подчинен и нещо като мутра от 90 изнудваш цял Кипър
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...тъй като най-вероятно става въпрос за престъпление."Най-вероятно? Г-н Пoпoв, обяснете ни, моля, каква е другата възможна вероятност за тяло в найлонов чувал със завързани ръце и крака? Самоубийство може би?
1
1
 
42
 
! Отговори
ФУРАшКА и ПИШТОФФ преди 7 години
"Най-вероятно става дума за престъпление"...не, младият мъж си е завързал ръцете и краката, после се е самоубил и е скочил в чувал , сетне се е изтъркалял на пътя.Явно,че и кипърската полиция не отстъпва на нашата по IQ. То бива глупости....ама защо и журналистите се принизяват на това ниво да пишат глупости ???