Крадец от каучук: С шампоаните през малкото прозорче

Устремен крадец се измъкна зрелищно от столична аптека
18 ное 2016 08:30,
24
Крадец от каучук: С шампоаните през малкото прозорче
Снимка: bTV

Крадец обра аптека посред бял ден в София и се измъкна от прозорче, широко около педя. Камери запечатаха битката на фармацевти с обирджията.

Мъжът нахлува в аптека в столичния квартал "Изток". Взема няколко шампоана, но служителките го виждат и натискат паник бутона. Вратата се заключва, а с нея и пътят за бягство, но не и за обирджията. Той решава да се измъкне през прозорче, което е широко около педя и се използва за нощно гише. Аптекарките се опитват да го задържат, но неуспешно.

"Прозорчето е изключително малко, явно човек, когато е притиснат, импровизира и се случват нещата. За първи път се случва това нещо и на нас ни е изключително чудно", коментира мениджърът Чудомира Петкова пред bTV.

Според специалисти по сигурност при липса на охрана е опасно крадец да се заключва при служителите, освен ако между тях няма защитна преграда.

Служителките са стресирани и са изплашени, тъй като е имало заплахи за саморазправа, как ще ги причака отвън, как ще ги пребие.

Собствениците на аптеката твърдят, че са подали сигнал в полицията, а от МВР заявиха, че до днес такъв не е имало. Работата по разкриването на извършителя започва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Анонимен(12)То собствениците не знам, ама служителките са много без акъл.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Собствениците на аптеката твърдят, че са подали сигнал в полицията, а от МВР заявиха, че до днес такъв не е имало." -- колко по български ! :-)"Работата по разкриването на извършителя започва." -- и никога не завършва....И после всеки писка за заплати, и ченгетата и те.
11
0
 
2
 
! Отговори
Бай Миле преди 7 години
ТОЗИ Е ОТ ЦИРК ,,БАЛКАНСКИ''ГАРАНЦИЯ....
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паник бутона за два шампоана и аптекарката е без охрана а полицията не знае нищо !Човека е бил чистник искал е много да се изкъпе ко толкова е станало 10 лева с ддс.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аве собствениците нормални ли са за 2 шампоана за затварят крадеца заедно със служителите?Ами ако беше превъртял и им беше разпорил главите на аптекарките в аптеката (под напрежение няма как да се измъкне).Това е ненормално!!!
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Собствениците на аптеката твърдят, че са подали сигнал в полицията, а от МВР заявиха, че до днес такъв не е имало"Ей тия сигнали, като да светиш с фенерче към небето. Същият ефект.
7
0
 
12
 
! Отговори
Я гледай.... преди 7 години
Аптекарката не е проявила съобразителност.Трябвало е да му свали и вземе гащите. Така крадеца ще се отзове навън по долни *** и ще бъде заловен веднага.
6
0
 
23
 
! Отговори
Живко Марков БНРП преди 7 години
Шведите не се къпят.Това е наркоман шампуаните ще даде на частен магазин на половин цена за дрога.Това е целта на кражбата.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне вече си има шампоани, сега ще може да се изкъпе.
4
2
 
20
 
! Отговори
Последните две преди 7 години
Последните две изречения ни дават ясна представа за това как се работи от институциите по проблемите с престъпността. Впрочем, ако се работеше и ако имаше държава този отдавна щеше на полагаемото му място.
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
edin glupak sam si zadava i odgovarq tuk
2
2
 
32
 
! Отговори
ined преди 7 години
От размножаване между роднини понякога се получават и екземпляри с гъвкави кокали
1
12
 
4
 
! Отговори
do 1 преди 7 години
nqma po gavkavi ot vas na vtoto mqstoste po krajbi sled yudeite