След пет дни издирване: Заловиха избягалия убиец Тома Ендрев

Престъпникът се укривал в апартамент в Пловдив
Обновена: 26 фев 2017 10:39 | 26 фев 2017 10:39, Александър Попов
39
След пет дни издирване: Заловиха избягалия убиец Тома Ендрев
Снимка: МВР

След пет дни издирване, полицията в Пловдив залови избягалия затворник Тома Ендрев тази сутрин, съобщи bTV.

Той е задържан е в апартамент в Пловдив, където се укривал.

Ендрев избяга от затвора на 21 февруари, около 21.30 часа, където е излежавал 18-годишно наказание за различни престъпления, включително и убийство.

Още по темата

Той е бил конвоиран от надзирател в отсечката от Затворническото общежитие в Пловдив към Централния корпус на затвора, които се намират на близко разстояние. Според първоначалните данни, в тъмния участък от пътя 32-годишният Тома Ендрев е побягнал в посока към близките жилищни сгради и е успял да се скрие в междублоковото пространство.

Мъжът излежава 18-годишна присъда за жестоко убийство, извършено през 2003 г. Тогава уби хазяина си, и, за да прикрие престъплението, разчлени и скри трупа му в чувал, който хвърли пред блок в пловдивския квартал „Кючук Париж”. Ендрев е осъждан многократно за грабежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
5
 
! Отговори
Дунцата преди 7 години
Как решиха,че момчето на снимката е убиец!? Изглежда интелигентен.
27
0
 
2
 
! Отговори
Fresh преди 7 години
Teatralna postanovka na mvr ministara za reklama na cuturnata europeiska 100lica.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимна.ти зимата на отворени прозорци ли спиш?
25
1
 
2
 
! Отговори
Gynasio преди 7 години
Demek na 18 godini tozi bulfarski unak e bil dobre izpechen profesionalen bulgarski bandit, delo na originalno profesionalno bulgarsko obrazovanie ?!
24
2
 
2
 
! Отговори
Гробаря преди 7 години
Някой да се замисли, какво става с бившите затворници? През тези 18г.дали ръководството на затвора е мотивирало и се ангажирало лишените от свобода да завършат курс, специализация,малки спестявания с които да наемат квартира,работа... Завършилите Сорбоната в Симеоново са длъжници на обществото
23
1
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
На ни кой ли не му прави впечатление че след година трябва да излезе от затвора а той бяга и сега ще стои по дълго. 2003 го усъдили на 18 г. затвор сега е 2017.Тоест 2018 е трябвало да излезе от затвора.Или е *** или му харесва в панделата.
22
0
 
12
 
! Отговори
Мина "Уран" преди 7 години
Никаква смъртна присъда. Да ходи да добива уранова руда без предпазни средства. Пак ще пукне, но бавно и свършил нещо полезно през безполезното си съществувание. Пък ще бъде и светъл пример за други *** като него.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има нещо много симпатично и в явленията, и в журналистите,описващи с такова удоволствие постиженията на мечтаната и демонстрираната от управляващите ни след 1989г демокрация!С каква свобода на словото и творческо вдъхновение се описват на щастливия народ!А и СЕМ, и Хелзинските комитети, и неправителствените организации, и баш-интелигенцията ни от "четвъртата власт" -- с какъв устрем изграждан правилно съзнание и ЧОВЕЦИ!!! Доживяхме до ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ!!!
20
2
 
2
 
! Отговори
НЕбългарин преди 7 години
Този със сигурност не е българин, те не правят такива неща
19
0
 
7
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Тези няколко дни съм спала под страх и напрежение.В момента ни санират блока и аз си мисля, че по скелето и хоп вътре. не е изключен и този вариант , но все пак сме близо до Пловдив.Вечер всички прозорци подлагам на щателна проверка та даже и съседите научих да си затварят прозорците.
18
0
 
3
 
! Отговори
BG IZMET преди 7 години
ako ima nekoi zlaten zab da si go vzemem.ostanaloto e za pomiinata iama.
17
2
 
3
 
! Отговори
Конвоиран преди 7 години
Това се чудя дали го има в Българския речник че не съм го стещал или драскачите започват да си измислят нови думи - от кон ли идва и какво воира...
16
0
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
А конвоиращият го служител наказан ли е !!! Той е застрашил живота на невинни хора,като не му е сложил белезници !!! Да се уволни !!!
15
0
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Излежал 14 г от 18 годишната си присъда.Вече бил преместен при по лек режим при който се полага отпуска няколко пъти в годината.Оставали са му от 2 до 4 годинки .Закакво му е трябвало да бяга?Поне като си решил да бягаш трябва да имаш осигурени финанси и план за бягство.Много *** бандит !!!
14
1
 
9
 
! Отговори
хммм преди 7 години
от къде разбра че е християнин бе Уалаа? Аа да сега се сетих и аз, тоя е убил само един човек, ясно, това те разочарова, ако беше някой твой сънародник да беше изнасили преди това трупа му и убие още 5 човека, при намирането му щеше да върти очи нагоре опитвайки да се свържи със вашия бог педoфил. Айди отивай да си блъскаш главата във земята че дойде време за обяд, и малко по-здраво че да ти дойде акъла в главата.
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
hristiyanin
12
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами крайно време е в наказателното право за всяко престъпление отделно да се прилагат присъдите, а не само най-тежкото да се лежи. Кумулативно като в САЩ. Там има присъди и по 400 години и колкото и да ги намаляват, защото работиш и си с добро поведение, няма мърдане
11
1
 
23
 
! Отговори
Bai ganu преди 7 години
Samo 18 god za tolkova mnogo prestaplenia....?
10
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българска работа
9
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За такива трябва смъртно наказание, а не да лешкуни в затвора и да го хранят с моите пари!