Хитрец: Мъж се опита да скрие плик с трева... в пясъка

Наложи му се да прекара нощта в ареста в Слънчев бряг
21 юни 2017 10:28,
15
Хитрец: Мъж се опита да скрие плик с трева... в пясъка
Снимка: архив Reuters

24-годишен мъж се опита да надхитри полицаите в Слънчев бряг и зарови плик с марихуана в пясъка, но преспа в ареста.

Около  02.10 ч. на 20 юни, на централния плаж пред бар "Мексо", полицаи забелязали шестима младежи, като приближавайки се към групата единият заровил в пясъка найлоново пликче.

При изравянето му в пликчето са открити три глави марихуана. Установено е, че дрогата е скрита в пясъка от  24-годишния.

На плажа са открити още масе и свивка с глава  марихуана. 22-годишен мъж от групичката казал, че са негови. Той и 24-годишият му авер са задържани за денонощие. По случая е образувано бързо полицейско производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз трева не пуша но се чудя тези полицаи що се занимават с глупости вместо да ловят бандити! Това тревата трябва да си бъде приравнено към всичко друго що назоваваме с думата трева и да се спрат извратените арести на хлапета!
13
0
 
5
 
! Отговори
updated преди 6 години
От 09:14ч. до 11:50ч. днес, в рамките на 2 часа и 36 минути, журналистката Б.П. от една от най-посещаваните интернет медии използва в минимум 3 от статиите си думите "масе", "авер", "неотговорният", "лайк" и определението "нахлузена учителка" . Въпросът е, медии от този сорт, да информират и ограмотяват обществото ли са си поставили за цел, или да лансират посредствени, полуграмотни журналисти, с цел разпалване на расови конфликти и профанизиране на обществото?
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако намерят 50лв в пясъка или златен накит пак ли значи, че са негови???
11
0
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
От 09:14ч. до 10:28ч. днес, в рамките на ЕДИН ЧАС и 14 МИНУТИ, журналистката Б.П. от една от най-посещаваните интернет медии използва в минимум 2 от статиите си думите "масе", "авер" и определението "нахлузена учителка" . Въпросът е, медии от този сорт, да информират и ограмотяват обществото ли са си поставили за цел, или да лансират посредствени, полуграмотни журналисти, с цел разпалване на расови конфликти и профанизиране на обществото? От моите наблюдения клоня към второто!
10
0
 
4
 
! Отговори
Мобилен преди 6 години
Чудя се само дали на 'местопрестъплението' са иззети и мобилни телефони. Тази иначе главна дейност на всички следящи за реда униформени !!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ахахахха десетки килограми синтетика се пръскат по дискотеките.Но понеже дискотеките са територия непристъпна за обикновения полицай, заради рушветите, които взимат техните шефове и заради обръча на ниво министерство, то залавят група младежи за това, че пушат плевел от който в световната история няма нито един смъртен случай.Браво бре българско правосъдие. Сега ги осъдете на 2-3 години затвор - сякаш са прегазили майка с дете на пешеходна пътека!
8
0
 
7
 
! Отговори
масе? авер? преди 6 години
Журналистите нямат право на жаргон и сел*ки диалект!!И пак Боряна НеграмотнатаДнес, ако уважавате аудиторията си, си сменете негряамотниците в екипа!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега разбирам, Производствот на Дрога - ЛЕГАЛНО, Разпространението на Дрога - ЛЕГАЛНО, Употребата на дрога - Строго Преследвана от Закона.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..."единят заровил в пясъка найлоново пликче, при изравянето му са открити три глави марихуана"... Това как се доказва пред съда, че полицая е изровил точно неговото пликче?? Как е установено, че дрогата е скрита в пясъка точно от този 24 годишен? Никой не знае какво се крие под пясъка на плажа...
5
0
 
8
 
! Отговори
-- преди 6 години
Човекът е обикновен земеделски стопанин и тъкмо засаждал реколтата в пясъка и дошли ченгетата. След като го пуснат, да ги осъди в Страсбург!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!Заловили са особено опасни престъпници, застрашаващи жестоко държавната сигурност.
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко романтично е наречена марихуаната в статията - "масе", при това без кавички. Някой явно е много в час с "материала".
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че толерирам употребата, ама ако ще се употребява нещо, то канабиса най-малко ще ви навреди от всички видове ***. Да не говорим за него като качеството му на билка и индустриална култура, би бил напълно полезен за обществото, ако то не беше толкова глупаво да го изолира заради пропагандата и манипулациите колко опасна дрога било :D Вие знаете ли в какво ще се е превърнал света след 10 години и няма да е заради канабиса, той даже би помогнал :D
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още не мога да проумея как тютюневите изделия и алкохола, които вече са доказани научно, че увреждат организма повече от канабиса и от които има хиляди жертви годишно, не са забранени, а той, от който няма нито един смъртен случай в човешката история и е декриминализиран в повечето бели страни, е поставен под общ знаменател с метаамфетамина и хероина :D Докога законите ни ще са като за умствено изостанали? Наистина ли вярвате, че канабиса е мн опасна дрога? Абсолютни *** сте ако го вярвате!