Корекция на зърната за по-секси бюст

Уголемяване, намаляване или реконструкция....
7 юни 2012 15:53,
8
Корекция на зърната за по-секси бюст
Снимка: Reuters

Подобряването на структурата и формата на зърното е пластична операция, която се прилага при наличието на белези или увреждания, но и като естетична процедура.

Тя може да се прилага както на жени, така и на мъже. Като цяло процедурата се дели на няколко вида в зависимост от деформацията на зърното, а именно намаляване, уголемяване и реконструкция.
 
Операцията за намаляване размерите на ареолите, например се прилага по-често след увеличаване или повдигане на бюста.
 
Естетичната процедура за намаляване на зърната представлява отстраняването на малка част от тяхната повърхност и окръжността на ареолите.
 
Уголемяването или репигментацията на зърното представлява техника подобна на татуирането и е подходяща за прикриването на белези или козметично подобряване на зърната. Обикновено това е последната стъпка при гръдната реконструкция.
 
Процесът на възстановяване след хирургическата интервенция зависи от степента на операцията и от възстановителните възможности на пациента.
 
Възможно е да се появи оток и синини. Препоръчително е доброто бинтоване на гърдите, за да се избегне подуването, както и дискомфортът, които отшумяват в рамките на няколко дни.
 
Консултирането със специалисти за евентуалните рискове по време и след процедурата е от изключително значение, обясняват експерти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Съгласна съм, че на човечеството е най-необходима коекцията на мозъка!А иначе всички корекции на бюст, тяло и лице след 20 години или по-малко могат да прдизвикат усложнения и необходимост от нови по-сложи операции.А тези операции по лицето правят човека маска на самия себе си - споменте си Майкъл Джексън.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пуснете клинична пътека, бре
2
0
 
14
 
! Отговори
abi преди 11 години
За съжаление още няма корекция на мозък.
1
0
 
12
 
! Отговори
НЕ!анонимен преди 11 години
това е ЕЛФ