Да управлвяваш 8 ресторанта, но да имаш страхотно тяло!

Изкушава се от храната и коктейлите, но си пази фигурата
12 окт 2016 14:37,
13

Източник: Instagram

Брайън Маза управлява ресторант, който предлага едни от най-нездравословните чийзбургери в Ню Йорк, като едновременно тренира всеки ден, спазва диети, не пие алкохол и е в страхотна форма. Как постига това той споделя в интервю пред Business Insider.

Първото нещо, което той казва в интервюто е че на сегашната си възраст от 31 години се чувства по-добре от когато и да е било, дори от времето, в което е играл професионален футбол в колежа.

От онлайн изданието говорят с него за това каква е рецептата за успешно съчетаване на здравословния живот с позицията на президент на Paige Hospitality Group - организация, включваща 8 ресторанта в Ню Йорк.

Поддържането на форма е най-важният приоритет

Тренировките на Маза са описвани от самия него като "най-трудните на Източното кайбрежие". Той ги описва като изключително натоварващи, като кажи-речи всички включват собствената му тежест като допълнителен елемент към тежестите, с които борави. Приятелската среда по време на тренировки също е много важна за него. Всеки ден влиза в залата в 7:30, като освен това играе футбол две вечери през седмицата.

Най-трудното нещо е да ядем правилно

Въпреки че Маза има достатъчно видове храна и коктейли в своите ресторанти, за да е сигурен, че са на ниво, той не си позволява обилни хранения и голямо количество алкохол. Той се смята за изключително дисциплиниран в това отношение, което всъщност е и най-важният допълващ елемент за добре оформено тяло. Според него, хората трябва да поемат сериозен ангажимент към тялото си и да направят съответните жертви, като например спирането на всякакви храни и напитки, съдържащи захар.

"Мисля си, че много хора наистина тренират усилено, но в същото време излизат всяка вечер и ядат, и пият на корем, а след това се чудят къде са резултатите. Отговорът е много прост - яденето е най-важната част от опитите да влезем форма и да водим здравословен живот," споделя той.

От време на време имате право на някое сладко изкушение

Маза все пак не е тиранин по отношение на храната. От време на време си позволява яденето на паста или пица, но не повече от 1 път в седмицата. Както той се изразява, "колкото тялото да не забрави вкуса им".

Ако нямате време за пълна тренировка, минете с малко набирания и лицеви опори

Той смята, че набиранията са едни от най-добрите упражнения, тъй като множеството им варианти предлагат пълно натоварване на тялото. Лицевите опори пък са едни от най-старите, но също предоставят сериозно напрягане. Тези два вида са напълно достатъчни, ако не можем да си направим пълната тренировка и не трябва да се пропускат.

Още по темата

Винаги се стремете да сте в най-добрата си форма

Маза вярва, че човек трябва постоянно да се усъвършенства, без значение на какво ниво е, и се опитва да проповядва тази филосовия към колегите и приятелите си.

"Ето как виждам аз нещата - ако имаш Ферари, няма как да сложите най-евтиния бензин в него, защото колата няма да работи добре и в даден момент ще се развали. Много хора не разбират това и заради това не постигат резултатите, въпреки че влагат много усилия", допълва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекомерната суета е голям недостатък. Прекалените релефи нито при жените, нито при мъжете са супер, както се изразявате. Друг е въпросът, че всички израстъци правят впечатление.
7
0
 
2
 
! Отговори
ss преди 7 години
другото няма да коментирам ама като се нашарят с тез татуировки като кьоворчитата де висят по стената в пищника на баба насело....
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати скучния живот дето го има тоя :)Всичко да е подчинено на това кво му е тялото.И какво яде през цялото време - гадни безвкусни, но според някои хора задравословни храни... ми добре, ама нека не ни го хвалят такъв. Щото живота е много пъстър и трябва да се живее.Чувствал се страхотно на 31... ами нормалноне бе, млад и здрав как да се чувстваш ?!Този е болен в главата.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Става само от кръста нагоре. При това, ако му метнеш една кърпа и на лицето.
4
1
 
2
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Пробвах го това с фитнеса...не става много тежат тежестите и се уморявам.А за храненето и аз така без никаква захар в храните. Примерно МенюСодени питки (без захар), Свински котлет, джумерки, сланина с червен пипер с една чаша вода (малка все пак се ограничаваме)
3
0
 
10
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Верно е пробвайте със суперсерии от набирания и лицеви опори ...нищо друго не ви трябва...и това 1-2 пъти седмично с различен хват .....клоуните смятат че вземам стероиди...
2
1
 
3
 
! Отговори
ист преди 7 години
Рачков е по рунтав под мишците.
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега тyлyпитe, дето нямат желание да се помръднат от дивана веднага ще кажат, че се тъпчел със стероиди. Завистта е лошо нещо.

Спонсорирани публикации