Кога един мъж си отива, въпреки че обича?

Мъжете не приемат, когато жената до тях иска да ги промени
33
Кога един мъж си отива, въпреки че обича?
Снимка: Istock

В една връзка чувствата никога не са достатъчни. Започвайки нова, винаги сме щастливо влюбени, всичко ни се струва прекрасно, вярваме че сме срещнали човека, с когото ще прекараме остатъка от живота си. Минават месеци и нещата придобиват друг изглед и смисъл. Понякога решаваме да си тръгнем, но има случаи, в които мъжът си тръгва, въпреки че усещаме, че той по някакъв начин изпитва чувства към нас. Защо?

Не се чувства оценен във връзката

Понякога достойнството на мъжа е на първо място. Той може да ви обича, но това не означава, че ще ви позволи да тъпчете гордостта му. Ако дълго време се чувства като недооценен, няма да се поколебае да сложи край на връзката.

Вече не сте онази жена, в която той се влюби

Хората се променят с времето, не само като външност, но и като характер. И когато не успеем да се адаптираме към промените на другия, отношенията вървят към своя край.

Не вярва в способностите си да ви направи щастлива

Несигурността в себе си на един мъж, може да е причина да не започне връзка или да я прекъсне, когато не смята, че е достоен за партньорката си. Може да е готов да жертва някои неща, за да ви направи щастлива, но за истинските важни, които да отговорят на нуждите и очакванията на взаимоотношенията, да не е готов. Ето защо той предпочита да я прекъсне.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 23обилновен човек не може да стане полицай, пожарник, кандидат за депутат и др.трябва връзки и огромни рушветиа това е непосилно за насказвам го като офис служител в частна фирма
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато любовницата започне да прави номера на жена му....
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато суетата и стадният инстинкт са по-силни.
22
4
 
6
 
! Отговори
доги преди 4 години
когато е комплексар и не му става
21
0
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Оти е улав, затова бега.
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не ми приема фетиша и не иска да го практикувам прав и път
19
18
 
10
 
! Отговори
Мъж преди 4 години
Жената е собственост на мъжа е длъжна да се подчинява на волята му
18
4
 
10
 
! Отговори
от опит преди 4 години
Така се стече момента тогава, че се разделихме, въпреки че се обичахме, и въпреки че е бая гадничко от тази връзка останах с най-добри спомени, защото не успяхме да стигнем до омръзване, житейски банализми.. Та е добре веднъж в живота да имаш и такава връзка и понякога да се питаш и да си представяш какво ли щеше да е.
17
10
 
9
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Ами, лельо, стани полицайка, стани пожарникарка, стани лекарка! Стига си се мъчила като учителка. :-) :-) :-) :-)
16
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гадна работа е да работиш в мините и по строежите, а не да си клатитите крата---Заповядайте в един клас от 25 деца, половината без никакво възпитание от къщи, където двама стават да се бият, в това време трета боксира съседа си в корема, четвърта рита на пета чантата, шести и седми се опитват да обърнат чина и всички крещят с цяло гърло часове наред, защото знаят, че не можете да им направите нищо. И ако някой се нарани наистина, отговорността е ваша. Искаме по строежите, но не ни взимат.
15
4
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 4 години
Аз не искам да продавам органите на майка си. Казвам как се издържате НПО активистките. Впрочем, за вас, лесбийките феминистки, е характерно да преиначавате нещата - чужди изказвания, факти , статистики и т.н.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за да си платите десетките хиляди долари студентски заеми. Ако не бяха грантовете от чужбина, щяхте да продавате органите си.---Мухахаха... Не знам за коя държава говорите, но в повечето студентски заеми изобщо не се дават на чужденци. Що се отнася до *** изследванията, в тях (както и другите хуманитарни специалности) на Запад се наливат най-малко средства от всички специалности изобщо и в много университети отпаднаха или са в процес на ликвидация поради липса на пари.
13
9
 
10
 
! Отговори
До 17 преди 4 години
Пиле, гадна работа е да работиш в мините и по строежите, а не да си клатитите крата в някакъв офис или зад някое гише.До лилитуОт мъжете има повече полза, защото работят РЕАЛНА работа в частния сектор и издържат държава и семейство за разлика от дегенератите НПО активисти.
12
13
 
14
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Каквато е ползата от дърти ергени, женомразци, изкуфели и мърморещи ориенталци от миналия век! Както си прочел, колкото и да ти е мъчно, доста жени се оправят и без вас, с изключение на разни кифли и тем подобни!
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-смешното са тази, които ги е страх, че жените гонели кариера. Не гоним кариера, ами работим гадна работа. Дали ще е в офис, училище или друга институция, работата със сигурност е ниско платена, включително с висше. А причините за промени в обществото обикновено са икономически. Еманципацията става нужна, когато заплатите стават толкова ниски, че семейството не може да оцелее само с една.
10
11
 
23
 
! Отговори
До лили преди 4 години
И каква е ползата от бездетни, дъpти, безполезни лесбийки феминистки мъжемразки?
9
9
 
14
 
! Отговори
До 12 анонимна преди 4 години
И как точно се оправяте? Учите безполезните *** изследвания в някой западен университет, после продавате страната си, работейки за НПО-тата, за да си платите десетките хиляди долари студентски заеми. Ако не бяха грантовете от чужбина, щяхте да продавате органите си. Вие истинска работа не можете да работите, тъй като сте глупави, мързеливи и некадърни!
8
7
 
18
 
! Отговори
лили преди 4 години
За съжаление жените са много виновни за това просташко отношение на някои към жените, с неправилно възпитание на синовете си, аз си го обяснявам с откровената им тъ......потия от хилядолетния слугинаж, и докато някъде има някакво мръдване напред, тук е наистина жива ориенталщина и пренебрегване на момичетата още като се родят, даже някои като чуят, че е родено момиче, казват - нищо, ще се явите на поправителен.........
7
6
 
9
 
! Отговори
Мдам... преди 4 години
Ами вече не ни кефите. Какво не е ясно?
6
14
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Приискало им се роби на задръстените ориенталци! Е, примирявайте се, робството свърши, и да знаете, че много жените оправят и без някой навлек като вас, и пак си имат и деца, и пари, и кариера, а вие си оставайте с допотопните си възгледи, а по-добре, марш в арабските страни, където жена ще видите, ама друг път, защото акъл нямате, за да ги издържате!!!!!!!!!!