Фенове скочиха на "X Factor" заради The Pussycat Dolls

Недоволстват от оскъдното облекло на певиците
3 дек 2019 21:09, Петя Славова
2
Фенове скочиха на "X Factor" заради The Pussycat Dolls
Reuters

След като стана ясно, че The Pussycat Dolls се събират отново, момичетата излязоха с неочакван пърформанс в шоуто на талантите "X Factor". Именно там и Никол Шерцингер е част от журито.

След предаването обаче, появата им на сцената бе противоречиво приета от зрителите. Момичетата получиха доста критики, че The Pussycat Dolls са излезли по време на семейното шоу в неприлични костюми.
 
Според някои зрители, това е недопустимо, тъй като има и детска аудитория и е до 9 часа вечерта.
 
"Какво е това, което направиха The Pussycat Dolls! Почти видях какво са закусвали“, "Това е позор за семейно шоу", "Тя е великолепна, но нужно ли бе да облече стар костюм на Шер“, гласяха част от коментарите.
 
Затова пък други приеха възторжено появата им пред публика и с радост ги приветстваха, без да се интересуват от провокативните им костюми.

"На мен ми хареса тяхното изпълнение, те са прекрасни танцьори, като в началото! Ако искат да се обличат така, това си е техен избор", "Прекрасно изглеждате", добавили още други техни фенове.

 
Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: The Pussycat Dolls
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то и спрямо рекламите сме болни хора, страдащи от запек или разстройство и имаме нужда от помощ. но ги излъчват в най-гледаните времена.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кое им е неприличното?

Спонсорирани публикации