Скандалите на Тръмп: С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?

Той не изневери на стила си и днес
Обновена: 8 ное 2020 20:56 | 8 ное 2020 20:55, Веселина Йорданова
410

А след 4 години в Белия дом Доналд Тръмп изглежда ще си тръгне така, както и влезе в него - запомнящо се. С какво ще остане в историята 45-ят президент на Съединените щати?

"Тази информация е невярна. Това никога не се е случвало".

През четирите години в Белия дом светът чу тази реплика от Доналд Тръмп неведнъж. Той не изневери на стила си и при загубата от Байдън и обвини демократите в манипулация.

А на обвиненията му американците отговориха с кратко и ясно: "Уволнен си!"

Прословутата реплика е от излъчваното в цял свят предаване "Стажантът", в което той бе водещ от 2004 до 2015 година. Самият Тръмп я използва и за да покаже изхода на Барак Обама от Белия дом.

Същото Тръмп каза и по адрес на опонента си Хилари Клинтън, която през 2016 г. събра 3 млн. повече гласа от него, но електорските гласове бяха в негова полза. А четирите години в Овалния кабинет определено ще останат в историята, включително съветите му с цената на човешки животи.

"Да предположим, че ударим тялото със страхотна, дали ултравиолетова или много мощна светлина. И вие докторите казахте, че не е проверявано, но ще го тествате? После видях, че има дезинфектант, който убива вируса за една минута! С инжекция вътре."

След това предположение към спешните центрове заваляха повиквания за хора, пили дезинфектант. Освен в САЩ, Тръмп внесе смут и в целия свят и казвайки, че има атентат в Швеция. "Вижте какво се случи снощи в Швеция. Швеция, кой би повярвал на това?"

Оказа се, че президентът е гледал репортаж за имигрантите в Швеция.

А Хилари Клинтън разказа преди години, че дори републиканецът Буш, слушайки речта на Тръмп при встъпването му в длъжност, е казал, че не е чувал по-големи глупости.

А не на последно място са и понякога определяни като странни отношенията му със съпругата му Мелания. Неведнъж първата дама е бутала ръката му. А проблемът с ръкостисканията на Тръмп е бил предизвикателство за доста световни лидери. Включително и за Ангела Меркел, която изглеждаше изненадана от това, че президентът не ѝ подаде ръка, докато той демонстрираше, че е доволен от решението си.

Танцувалните умения на Тръмп съпътстваха кампанията му. А след загубата вдъхновиха интернет потребителите.

Изглежда Тръмп ще излезе от президентството със скандал - както и влезе. Тогава изтече запис, в който той казва как се държи с жените - просто като ги сграбчва за интимните части. Което едва ли е изненада за най-върлите фенове на имотния магнат, които припомнят и емблематичната корица на "Плейбой" с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
0
 
1
 
! Отговори
Подръж ми макарите преди 3 години
До До Подръж ми макариНе бе пич. Защо да не ми харесва . Дори напротив . Аз не искам да те променям. Щом обичаш да подържаш разни работи - слухове... конспирации... макари .... твоя си работа . Те такива работи с помоща на такива като теб се уголемяват . Няма начин една конспирация да се разпространи ако няма кой да я разпространява ...... И ако тая конспирация е за Оскар, както казваш. То съвсем логично и ти , като нейн разпространител е редно да получиш нещичко за усилията .
267
0
 
1
 
! Отговори
До Подръж ми макари преди 3 години
Аз Оскар и да искам няма как да спечеля след това шоу което любимеца ти спретна в последните месеци и особенно последните дни. На следващита церемония по раздаването на оскари той ще е единствения победител. Такава драма, такава жестокост към негова персона. Аз си имам свое мнение, ти си имаш твое. За мен това е алчно човече което не знае граници. Не те карам да приемаш моята гледна точка аз също имам право да изказвам мнение. Това че на теб не ти харесва си е твой проблем
266
1
 
4
 
! Отговори
МРУ преди 3 години
До ЦРУМожеш да ми слагаш колкото си искаш минуси със всичките си акаунти . Факта си е факт . Тръмп си заминава и ако искаш да го видиш отново може да отидеш на строителната площадка на Тръмп Тауър в Москва... или на някои от следващите серии на Кечмания , той там е незалязваща звезда .... или в новия епизод на детския филм "Сам в къщи."Както казах. Врясъците за измама сега са само за престиж и адвоката му да гушне едни кинти от обжалването на резултатите като за последно.
265
1
 
4
 
! Отговори
МРУ преди 3 години
До ЦРУНищо не казваш за руската намеса на предишните избори.Що тъй ?Ааа,щото тогава Тръмп спечели... с помоща на Путеен.Щом си толкова информиран, я ми кажи кой член на Г7 / дали не беше Тръмп?/ се покъса да препоръчва връщането на Путеен в Г 7 цял мандат?Ами кой се оказа че плаща в Китай повече данъци от бизнес дейност,отколкото в родната си страна САЩ?Щели да върнат Тръмп.Че той натовари камиона с куфарите си от Белия Дом още миналата седмица . Не знаеше ли?Джо Бидето е президент.ТОЧКА.
264
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета коментарите и се удивлявам колко привърженици има тоя изрусен пуяк в България. Ще кажете, че вие ще гласувате за него. Ако беше кандидат за президент на България едва ли щеше някои да го хвали и защитава толкова.
263
0
 
1
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До МРУ....АБЕ ти не знаеш.....или толкова си знаеш ????????? Баидън става президент....КОГАТО КОЛЕГИЯТА го ОБЯВИ.....или ВЪРХОВНИЯТ СЪД ако има жалби !!!! САМО ЗА ТЕБЕ - има щати в който ПО ЗАКОН...ако разликата е под 0.5 % следва ПОВТОРНО ПРЕБРОЯВАНЕ !!! .....САМО за ТЕБЕ - 2 000 година - РАЗЛИКАТА в ключов щат м-у БУШ и ГОР е 700+ гласа....СЛЕДВА ПОВТОРНО преброяване и Гор води с 200+ гласа....НО ...НО...НО...ВЪРХОВНИЯТ съд обявява БУШ за ПРЕЗИДЕНТ ..и БУШ младши изкара 2 мандата !
262
2
 
2
 
! Отговори
Тръмп пак президент! преди 3 години
Първият след Кенеди, който открито поведе борба срещу най-тъмните сили на финансовия елит. А сега им готви операция ОЖИЛВАНЕ. Запомнете- Байдън не е обявен още за президент!!! Това, че лъжемедията CNN го обяви НИЩО не значи! Предстои разобличаване на демократските фалшификации.
261
3
 
0
 
! Отговори
МРУ преди 3 години
До ЦРУНа кого му пука вече. Байгън си остава президент заедно с деменцията и всичките там екстри на възраста си...докато адвоката на Тръмп Джулиани си заработва едно мноого щедро възнаграждение.Неуредици в американските избори има, имало е и ще има и в бъдеще. Като например руската хакерска намеса на предишните избори към подбрани щати за да се докарат необходимите електорали за да победи Тръмп. Килъри имаше 3 мил. ВАЛИДНИ гласа повече , но загуби.Тогава май Тръмп не протестира, а? Що тъй?
260
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Прословутата реплика е от излъчваното в цял свят предаване "Стажантът", в което той бе водещ от 2004 до 2015 година. Самият Тръмп я използва и за да покаже изхода на Барак Обама от Белия дом."Дааа, това беше баят кринджи.
259
3
 
3
 
! Отговори
chapeau! преди 3 години
Аз ще го запомня с това, че за разлика от предшествениците си не започна нито една война!
258
5
 
6
 
! Отговори
nina преди 3 години
Хайде,бе разбирачите-всеки един президент започва върху завареното от предишния,така че Тръмп не знам какво толкова е успял да постигне,да ,започна да строи стена с Мексико..Тръмп е яко неадекватен и говори глупости и явни лъжи.Слава богу че няма шанса да запали война-за сметка на това посъветва американците да пият белина срещу ковид .И имаше ***,които го послушаха..
257
5
 
7
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
До МРУ.......има над 600 000 бюлетини подадени след 3-ти. ....НАЙ-ФРАПИРАЩИЯТ случай от МИЧИГАН ( губер.от демократите ...и щатският съдия ) ...- ГОНЯТ представителите на републиканците от ИЗБИР.КОМИСИЯ ....и вкарват ЧУВАЛИ с БЮЛЕТИНИ ( 130 889 )..всички за Байдън !!! ......САМО за тебе...***-О !!! Тръмп е БИЗНЕСМЕН в стройтелният бизнес преди президент. ТОВА МУ Е РАБОТАТА . ..ТРЪМП е МИЛИАРДЕР ( над 3 мил.)....ТРЪМП е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ .който не взимаше ЗАПЛАТА - ДАРЯВАШЕ я на фондаций !
256
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще запомня Тръмп с хубавата му съпруга и с факта, че не запали нито една война през мандата си.Значи може да устои на напъните на ВПК на САЩ.В този ред на мисли трябва да бъде номиниран за нобелова награда за мир - запазил е поне 200 000 човешки живота.
255
1
 
2
 
! Отговори
Подръж ми макарите преди 3 години
До АнонименВсякакви глупости се пишат за Тръмп, но това че той е виновен за появата на коронавируса вече ще вземе Оскар....А ти като разпространител на този слух да не би да се гласиш да получиш Оскар за поддържаща роля ?
254
1
 
2
 
! Отговори
МРУ преди 3 години
До ЦРУАма разбира се че са заведени дела Тръмпито го съветват разни адвокати дето искат да го издоят от доларчетата му като за последно . И като вземе да плаща разходите по делата оранжевия клоун сам ще прекрати тия циркове. Той се изнася от Белия дом още преди да спрат броенето на гласовете ./ Големия камион пред Белия Дом от снимката, помниш ли? А на Тръмп му предстоят дота важни задачи.Строежа на Тръмп Тауър в Москва... личния му бизнес в Китай / там плаща данъци повече отколкото в САЩ /
253
1
 
4
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
КАКВО СЛЕДВА ??? Върховният съд постанови ..БЮЛЕТИНИ пуснати след 3 -ти да се броят ОТДЕЛНО ! ЗАВЕДЕНИ са 6 дела за ФАЛШИФИЦИРАНЕ !........................Последна дума има ВЪРХОВНИЯТ СЪД .ЗАЩО при скорашната смърт на един....демократите искаха ДА СЕ СМЕНИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ????? .....Ако Джо остане СЛЕДВА...назначава Хилъри Кл. за ДЪРЖ.СЕКРЕТАР. ДЖО е в ЦЕЛОДНЕВНА ДРЯМКА.....вицето управлява ...Нанси от Конгреса и Хилъри изпълняват..ПРИ ВСЯКА ИСТЕРИЯ на една от 3-те ..ще летят ракети към С.К..Иран.
252
3
 
3
 
! Отговори
Вече е забравен преди 3 години
Тръмп няма да бъде запомнен. Дори и закъснелите да получат опорнит си точки *** , които все още пишат по някоя хвалебствена дума ще спрат след като стане ясно че такава е волята на господарите им. Богати евреи качиха Тръмп на президентския трон.... богати евреи го свалиха . Няма да има промени , колото и да го броят този вот. Няма да има открити грешки и пропуски. Няма да има друг президент. А когато тролските заплати започнат да идват с името на новия шеф , няма да има и почитатели.
251
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп може и да не е разпалвал война, но определено унищожи света. От къде тръгна според вас тоя вирус? Толкова години не е имало нищо такова и изведнъж известно време след като тоя пуяк се заяде с Китай се появи и вируса. И това жалко извинение за президент веднага взе да вкарва реплики вместо да намери начин да помага на хората той взе да бълва теории на конспирацията и как вируса няма да навреди на американците. Е вижте ги сега до къде стигнаха. Дано го вкарат в затвора там му е мястото.
250
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С шутовщината му!
249
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3% безработица.Ограничаване на китайската стока и редица програми за Made in USA.Изтегляне на армията от Сибир още през първата седмица от управлението си.