Връщане към бивше гадже - кои зодии са склонни към това?

Някои изпитват сигурност в този ход
12 юли 2021 22:30, Екип на Tialoto.bg
15
Връщане към бивше гадже - кои зодии са склонни към това?
IStockphoto
За представителите на някои зодии е напълно естествено това, което почти всички останали избягват – желанието и способността да върнат бившите си партньори. Кои са те?
 
Рак
 
Природата на Раците ги принуждава по всякакъв възможен начин да задържат хората, с които са се сближили. Представителите на този знак са много внимателни при избора на партньор, когото ще пропуснат през твърдата си обвивка. Но щом ги „пробиете“, ще ги завладеете напълно. Раците са много носталгични и обичат да си спомнят за предишни романтични връзки. Поради тази причина те са по-склонни от другите да дадат нов шанс на тези, с които са се разделили. И самите те са готови да работят за възстановяване на отношенията.
 
Дева
 
Девите не са най-известните любовници в зодиака, но несъмнено са изключително лоялни към тези, които обичат. И ако видят шанс да съживят отношения с някого, който някога е бил скъп за тях, тогава най-вероятно ще го използват. Девите са роби на навиците. Като земен знак те са практични, поради това е напълно възможно да се влюбят само веднъж в живота. И ако някога отдавна сте имали връзка с Дева, то след като се е влюбила тогава, тя ще бъде готова да ви приеме обратно. Връщането към познатото радва Девите и ги кара да се чувстват комфортно. И са готови да се върнат на същото ниво на отношения, което сте имали преди раздялата.

Везни
 
Завръщайки се към бивш партньор, представителите на този знак чувствт, че са възстановили изгубеното равновесие. 
Още от астрологичната прогноза ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Ния преди 2 години
Продължавам да имам отношения с бивше гадже, които не бяха изчерпани в миналото поради разни обстоятелства, но тръпката е толкова силна колкото тогава, явно е въпрос на съвпадане на енергии, което рядко се получава и не с всеки
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При всички положения, това е лоша идея, особенно ако връзката е била по-разгорещена и проблемна. Има един мнооооооооооого мъничък процент на успеваемост, но по-често си е пълен крах. Живота тече само напред и за да има нови срещи и преживявания, трябва да не се връщате към старото. Ви миналото няма нищо за мен, само спомени.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом нещата не са вървели, едва ли ще потръгнат от втори, трети или десети опит, ама всеки си решава за себе си. Според мен е губене на време това.
6
1
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Това за Везните е вярно....за жените Везни
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не се подчиняват ако сметеш че не е редно ако треба да платиш висока цена дори истинския човек ще предпочете да умре от колкото да го направи напред никога назад и там докаде стигнеш а не да се подчиняваш на дуло и пило човек се подчинява на този който сметне че трябва а за които не сметне нема нужда да се пазим готови сме и за ада ако се наложи
4
12
 
1
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Всички се връщат при мен щото никога не пропускам да объркам дупката. Веднъж попаднал там не ме забравят, сърдене мърдене пак при мен
3
5
 
3
 
! Отговори
Телец преди 2 години
При мен са се връщали от всички зодии!!
2
1
 
5
 
! Отговори
7554 преди 2 години
Мека Мара за нищо не става.
1
2
 
6
 
! Отговори
Кобилкина преди 2 години
Храчков и Мара петолевката :))))