ЕНП поздрави ГЕРБ за поредната изборна победа

Призовават се другите партии да не пречат на съставянето на кабинет
Обновена: 13 май 2013 18:17 | 13 май 2013 18:17, Елка Василева
206
ЕНП поздрави ГЕРБ за поредната изборна победа
Вилфрид Мартенс и Бойко Борисов. Снимка: БТА

Председателите на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфрид Мартенс и на групата на ЕНП в Европейския парламент Жозеф Дол поздравяват ГЕРБ с поредната изборна победа и изразяват задоволство от "провала на популизма и разгромената тактика на социалистите". Това се посочва в съобщение на пресцентъра на ЕНП.

Поздравяваме изборната победа на ГЕРБ и нейния председател Бойко Борисов, посочват Мартенс и Дол. По техните думи това е поредната победа за ГЕРБ на избори, както и първият подобен успех в съвременната българска история (за партия, която е била на власт преди изборите - бел. ред.). Европейските политици оценяват това като забележително предвид "безмилостните очернящи тактики и популистката реторика на социалистите".

Българите отново дадоха доверието си на ГЕРБ, защото отчетоха важността на реформите, приложени от правителството на Борисов под тежестта на невижданата световна икономическа и финансова криза, се отбелязва в изявлението. Българите искат страната им да напредва, да бъде съвременна и динамична държава в ЕС, и знаят, че само ГЕРБ има опита и решимостта да постигне тези цели, допълват Мартенс и Дол.

Двамата заявяват, че искрено се надяват останалите политически сили в България да постъпят отговорно и да не препятстват съставянето на ново правителство, водено от спечелилата изборите партия ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
1
 
! Отговори
Ъ ! преди 10 години
А Цоко ??????
156
0
 
1
 
! Отговори
Ъ ! преди 10 години
Абе,къде е Боко ??????
155
2
 
4
 
! Отговори
Nikata преди 10 години
Пенсионерите, гласували за БСП мога да ги разбера, ***, гласували за ДПС мога да ги разбера, но останалите гласували за тях не... Не искам и да си помисля, че може те да са на власт!
154
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези в ЕНП са тотално заблудени. По-големи популисти от ГЕРБ в България няма. Освен това те са и основен мотор за "очернящи практики". Дано господ ви опази от явление, като Бойко Борисов. От друга страна, като ви гледам как постоянно го хвалите, мисля, че напълно заслужавате господ да няма милост към вас.
153
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП=ДПС! ФАКТ!Защо в най-големия *** квартал в страната Столипеново.по ОФИЦИАЛНИТЕ резултати на ЦИК са гласували 10 пъти повече за БСП,отколкото за ГЕРБ или дори за ДПС! Не, не очаквам отговор!А Пловдив гласува, за да спаси България от щатните ***:Доган=Станишев=Кунева=Бинев!Горди сме с нашия град!ГЕРБ е с 13% разлика пред БСП, а ДПС е под 4%!Линч за журналистическата *** Бюреков!Жалки са малобройните, но безочливи ***, които крякат по сценарий из площадите! Не пестете бой за щатни БСП и ДПС "протестиращи"!България избра да не ни ограбва руската
152
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен172 нещастен лъжец си и си сигурно от герберските *** по бтв даваха герберския кординатор които развеждаше *** в столипово да гласуват е не можахте да пробутате 350000бюлетини както при президентските сори предстоят срещи при прокорорите затова бат боико се е покрил и още един път не лъжи
151
4
 
4
 
! Отговори
??????? преди 10 години
ЗА КОЕ ГО ПОЗДРАВИ ЗАТОВА ЧЕ НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО ХВАНАХА 350000 БЮЛЕТИНИ И НЕМОЖА ДА ГИ ИЗПОЛЗВА
150
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ пария от бивши комунисти1. Бойко Борисов комунист, син на полковник от МВР. Разправят разни хора, че на времето напуснал работа, за да не се деполитизира.2. Цветан Цветанов син на шофьора на началника на ДС Григор Шопов.3. Цецка Цачева партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Росен Плевнелиев платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.5. Симеон Дянков стипендиант на фондация Людмила Живкова.6.Лиляна Павлова внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП.7. Николай Младенов син на служител на ДС от високо засекретено ниво.........Шанс з
149
4
 
5
 
! Отговори
@ преди 10 години
Един кратък въпрос: Дол и Мартенс позволиха ли си подобен съвет към белгийците докато страната беше без работещо правителство?! Или и те като британските расисти мислят и нас за маймуни?
148
11
 
12
 
! Отговори
John преди 10 години
Dano da ima novi izbori naesen i da si izberem GERB kakto si mu e reda. Vsi4ko drugo e pagubno za Bulgaria!
147
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако не помим историята,ще я повторим.това направихте вие-гласувалите за бсп.сега ще има много неща да си припомняте,защото ще се повторят.
146
5
 
12
 
! Отговори
дънди преди 10 години
И в Африка са по умни от нас просто за последен път се убеждавам че българите неможете да се управлявате сами
145
4
 
3
 
! Отговори
асан преди 10 години
Ами пак ние на власт вие българите просто нямате равни на себе си по омраза
144
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВСИЧКИ *** ОТ СТОЛИПИНОВО-ПЛОВДИВ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП,ТОВА ГЕТО Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НА БАЛКАНИТЕ,ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО ПАРИ СА НАЛЯЛИ ***, НО ЗА ТОВА СЕ МЪЛЧИ
143
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кого и за какво поздравяват тези г-да европейци? - поздравяват един мафиот за още няколкото престъпления, които е извършил по фалшифициране на вота и призовават останалите политически сили да не пречатг на мафията да доунищожи българския народ - на европейците като тези двамата им трябват български слуги за бърсане *** на одъртяващите им нации (Мартенс на нимката е точно такъв представител), а не умни, образовани и добре живеещи българи!
142
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
днес разбрах от секретаря на една изборна секция , който е от квотата на ДПС , че доста хора от техния електорат са били ""посъветвани" да гласуват за БСП . Интересно колко ли процента от гласовете на БСП са подарък от ДПС за да си мислим че все пак ни управляват българи и познайте всъщност кой ще дърпа конците в едно бъдещо правителство . Пак ни изпързаляха , надявам се че поне на доста хора вече им е ясно кой контролираше службите , прокуратурата и мафията дори и при управлението на ГЕРБ .
141
10
 
25
 
! Отговори
SuperMuzzy преди 10 години
Дол и Мартенс да си гледат работата...това,което се случва тук ще решим ние Българския народ.,защото Ние сме потърпевшите!
140
14
 
21
 
! Отговори
madness преди 10 години
дано сте щастливи , *** ще ни управляват ..... , а й чакайте вече евро пари ..... , а дано ама надали .... , лека вечер
139
17
 
21
 
! Отговори
Хахаха преди 10 години
Много сте жалки с простите си коментари, бях член на секция и нямаше никакви манипулации, хората си гласуваха спокойно и когато отворихме урната, просто успех за ГЕРБ, това е истината и не бъдете толкова вулгарни.По-добре ГЕРБ и Атака, отколкото БСП+ДПС.
138
3
 
0
 
! Отговори
Dob преди 10 години
До BadiEmi drugite da sa glasuvali be :), kato ne sa glasuvali sq nqmat pravo da mrynkat. I ako trqbva i 7% kadyrni hora shte opravlqvame Bulgaria :)

Спонсорирани публикации